Sähkön myynnin arvonlisävero on 10 prosenttia ajalla 1.12.2022-30.4.2023. Arvonlisävero palaa takaisin normaaliin 24 prosenttiin 1.5.2023 alkaen. Arvonlisäveron alennus näkyy tammi-toukokuussa 2023 saapuvilla laskuilla. 

Astetta parempaa energiansäästöä

Valtakunnallinen Motivan luotsaama Astetta alemmas -energiansäästökampanja kannustaa kaikkia suomalaisia säästämään energiaa koko lämmityskauden ajan. Kampanja tarjoaa vinkkejä energiansäästöön ja sähkön kulutushuippujen leikkaamiseen kotona, työpaikalla ja liikenteessä. Nordic Green Energy on menossa mukana kampanjakumppanina.

Tee vihreä sähkösopimus
kotiisi jo tänään

Jos etsit vihreää sähkösopimusta ja luotettavaa sähköyhtiötä, olet tullut oikeaan paikkaan. Nordic Green Energyltä saat uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä ja hyvää palvelua. Tutustu vaihtoehtoihin ja tee uusi sähkösopimus jo tänään!

Ajankohtaista

Kenneth Kastrén Nordic Green Energyn toimitusjohtajaksi

Kauppatieteiden maisteri Kenneth Kastrén on nimitetty Nordic Green Energyn toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 1.1.2023. Kastrén on toiminut yhtiössä myyntijohtajan tehtävässä toukokuusta 2021 lähtien. Toimitusjohtajana hän vastaa Nordic Green Energyn Suomen ja Ruotsin toiminnoista.

Tilaatko jo uutiskirjettämme?

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaiset uutiset, tarjoukset ja edut suoraan sähköpostiisi.

Hallituksen esittämät tukitoimet kotitalouksien sähkölaskuihin vuodelle 2023

Suomen hallitus on esittänyt keinoja, joilla kotitalouksia voitaisiin tukea sähkölaskuissa tulevan talven aikana. Esitykset koskevat sähkön arvonlisäveroprosentin alentamista, sähkön kotitalousvähennystä ja Kelan tukea pienituloisille.

Muutoksia toistaiseksi voimassa olevien pörssisähkösopimusten hinnoittelussa

Sähkönhankinnan kustannustason merkittävän nousun myötä päivitämme toistaiseksi voimassa olevien pörssisähkösopimusten hintoja joulukuusta lähtien.

Energiansäästö maksaa itsensä takaisin joka suhteessa

Asiakkaamme Ari Ravimo asuu 100 neliömetrin omakotitalossa, jonka sähkönkulutuksen hän on saanut laskettua alle 4000 kWh:in vuodessa. Ravimolle sähkön säästäminen on sydämen asia erityisesti ympäristön takia ja siksi hän myös hankki tänä syksynä aurinkopaneelit. Lue blogistamme, miten Ravimo säästää energiaa arjessaan ja nappaa parhaat vinkit omaan käyttöösi.

Energianeuvonta

Optimoimalla omaa sähkönkulutustasi voit säästää sähkölaskussasi ja samalla myös luonto kiittää. Energianeuvonta-sivultamme löydät tietoa esimerkiksi kodin sähkölaitteiden sähkönkulutuksesta sekä erilaisia vinkkejä sähkön säästämiseen.

Suomen top 3 tyytyväisimmät asiakkaat

Suomi Tänään 2021 -tutkimus, sähkönmyyjät 
Taloustutkimus Oy

Asiakkaistamme 89 % suosittelisi meitä

NGE:n asiakastyytyväisyystutkimus 2021
(vastaajia 2158)

Oletko muuttamassa?

Tee sähkösopimus uuteen kotiin! Sähkösopimus on helppo tehdä verkossa. Jos olet jo asiakkaamme voit myös siirtää nykyisen sopimuksesi uuteen osoitteeseesi.

Sähkön hinta lokakuu.
Kotiisi uusi sähkösopimus

Meiltä saat vihreää ja edullista sähköä, asuitpa missä päin Suomea tahansa. Voit tehdä sopimuksen helposti muutamassa minuutissa kotisivuillamme.

Sähkö yrityksellesi

Kilpailuta yrityksesi sähkösopimus! Pyydä tarjous helposti verkkosivuillamme. Energianmyynnin asiantuntijamme auttavat löytämään parhaan ratkaisun juuri teidän yrityksellenne.

Uusi sähkösopimus meille!
Asiakaspalvelu apunasi

Halusit sitten lisätietoa sähkön laskutuksesta tai sopimuksista, asiakaspalvelumme auttaa! Tavoitat meidät arkisin sekä puhelimitse että sähköpostitse.

Uusiutuvaa sähköä kotiin

Meille on tärkeää, että sähkön ostaminen on helppoa ja mutkatonta. Lupaamme asiakkaillemme luotettavan laskutuksen ja erinomaista palvelua koko asiakassuhteen ajaksi. Lisäksi olemme sähköyhtö, joka panostaa vihreään sähköön.

Tarvitsetko sähköt pikaisesti uuteen asuntoon? Kiireellisessä tapauksessa ole yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme puhelimitse. Muuttaessa suosittelemme aina tilaamaan sähkösopimuksen hyvissä ajoin, koska osa Suomessa toimivista verkkoyhtiöistä veloittaa pikakytkentämaksua.

Toimiiko Nordic Green Energy alueellani?

Toimitamme sähköä kaikkialle Suomeen pois lukien Ahvenanmaa.

Voiko tilauksen tehdä puhelimessa?

palvelemme arkisin klo 9-19 numerossa 06-357 7750.

Mistä löydän yhteystiedot?

Löydät yhteystietomme ja osoitteemme Yhteystiedot-sivulta.

Mistä löydän asiakastiedotteet?

Löydät kaikki ajankohtaiset julkaisut Tiedotteet-sivulta.

Mistä löydän markkinakatsaukset?

Löydät kaikki katsaukset Markkinakatsaukset-sivulta.

Mistä löydän tietoa laskutuksesta?

Löydät tietoa sähkön laskutuksesta Laskutus-sivulta.