Muuttajan sähkösopimus

Muuton ollessa ajankohtainen kannattaa selvittää onko tarvetta tehdä uusi sähkösopimus vai pystyykö nykyisen sopimuksen ottaa mukaan uuteen osoitteeseen. Samalla on hyvä miettiä sopiiko nykyinen sopimus uuteen kotiisi vai olisiko hyvä miettiä uutta esimerkiksi asumismuodon tai lämmitystavan vuoksi. Tältä sivulta löydät ohjeet uuden sähkösopimuksen tekoon sekä miten voit siirtää määräaikaisen sopimuksen uuteen osoitteeseen.

Meiltä uusi sähkösopimus edullisesti muuttajalle

Vihreän ja ilmastoystävällisen sähkön valinta on yksi helpoimmista ilmastoteoista. Tee uusi sähkösopimus heti uuteen kotiisi helposti verkossa silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Sähkösopimus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, mielellään viimeistään kolme arkipäivää ennen muuttoa. Mikäli kuitenkin käy niin, että muuttoon on alle kolme arkipäivää pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimitse asiakaspalveluumme, joka palvelee sinua arkisin kello 9-19 välisenä aikana. Meidät tavoittaa numerosta 06-357 7750.

Nykyisille asiakkaille sähkösopimuksen muuttoilmoitus

Onko sinulla jo voimassa oleva sähkösopimus Nordic Green Energyllä? Hienoa, että olet tyytyväinen nykyiseen sähkösopimukseesi ja valitset meidät mukaasi myös uuteen kotiisi. Sähkön siirtäminen uuteen kotiisi hoituu helposti oheiselle muuttoilmoituksella. Mikäli muuttoosi on alle kolme arkipäivää, niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimitse asiakaspalveluumme, joka palvelee sinua arkisin kello 9-19 välisenä aikana. Meidät tavoittaa numerosta 06-357 7750.

Usein kysytyt kysymykset – Muutto

Mikä on pikakytkentämaksu?

Pikakytkentämaksu on paikallisen sähkön siirrosta vastaavan verkkoyhtiön perimä lisäkustannus sähköjen kytkennästä. Pikakytkentämaksun suuruus ja veloitusperusteet ovat aina verkkoyhtiökohtaisia. Pikakytkentämaksun välttämiseksi kannattaa sähkösopimus tilata aina hyvissä ajoin uuteen asuntoon. Mieluiten heti, kun muuttopäivämäärä on tiedossa.

Pitääkö vanha sähkösopimus irtisanoa muuttaessa?

Mikäli vanha asuntosi ei jää hallintaasi, pitää voimassa oleva sähkösopimus irtisanoa itse, ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme. Irtisanomisen yhteydessä tulee myös ilmoittaa osoite, johon haluat vastaanottaa vanhan asunnon loppulaskun. Huomiothan, että vanha sopimus ei siis pääty automaattisesti, vaikka solmit uuden sähkösopimuksen uuteen kotiin.

Kun tilaat sähkösopimuksen uuteen asuntoosi, sinun ei tarvitse olla siitä erikseen yhteydessä paikalliseen verkkoyhtiöön, koska sähkönmyyjä hoitaa ilmoituksen puolestasi.

Mitä teen määräaikaiselle sopimukselle?

Nordic Green Energyllä voit sopimusehtojen puitteissa ottaa määräaikaisen sähkösopimuksesi mukaan uuteen asuntoosi tai voit purkaa määräaikaisen sopimuksen veloituksetta muuton vuoksi. Mikäli muutat useasti, voit hyvillä mielin tehdä aina myös määräaikaisen sähkösopimuksen uuteen asuntoosi.

Täytyykö sähkösopimus muuton yhteydessä siirtää paikalliselle toimijalle?

Ei täydy. Suomessa kaikki kuluttajat ja yritykset voivat kilpailuttaa sähkönmyyjänsä. Sähkön siirtoyhtiötä sen sijaan ei pysty kilpailuttaa. Sähkön kokonaishinta koostuu siirtolaskusta ja myyntilaskusta.  Saat meiltä kilpailukykyisen sähkösopimuksen, olitpa muuttamassa minne päin Suomea tahansa.

Mikä on käyttöpaikkanumero?

Käyttöpaikkanumero on sähköalan numerotunnus katuosoitteelle. Kotisivuillamme voit tilata sähkösopimuksen myös ilman käyttöpaikkanumeroa, jolloin me tarkistamme sen sopimuskäsittelyn aikana puolestasi.

Mikä on käyttöpaikkaosoite

Käyttöpaikkaosoite on katuosoite, johon haluat toimituksemme alkavan. On tärkeää, että osoitetiedot on annettu tilauksen yhteydessä tarkasti, että toimitus alkaa oikeaan osoitteeseen.