Meiltä uusi sähkösopimus edullisesti muuttajalle

Vihreän sähkön valinta on yksi helpoimmista ilmastoteoista. Tee uusi sähkösopimus heti uuteen kotiisi helposti verkossa silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Sähkösopimus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, mielellään viimeistään kolme arkipäivää ennen muuttoa. Mikäli kuitenkin käy niin, että muuttoon on alle kolme arkipäivää pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimitse asiakaspalveluumme, joka palvelee sinua arkisin kello 9-19 välisenä aikana. Meidät tavoittaa numerosta 06-357 7750.

Nykyisille asiakkaille sähkösopimuksen muuttoilmoitus

Onko sinulla jo voimassa oleva sähkösopimus Nordic green energyllä? Hienoa, että olet tyytyväinen nykyiseen sähkösopimukseesi ja valitset meidät mukaasi myös uuteen kotiisi. Sähkön siirtäminen uuteen kotiisi hoituu helposti oheiselle muuttoilmoituksella. Mikäli muuttoosi on alle kolme arkipäivää, niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä puhelimitse asiakaspalveluumme, joka palvelee sinua arkisin kello 9-19 välisenä aikana. Meidät tavoittaa numerosta 06-357 7750.

Pörssisähkö

Ei määräaikaa

Usein kysytyt kysymykset – Muutto

Mikä on pikakytkentämaksu?

Pikakytkentämaksu on paikallisen sähkön siirrosta vastaavan verkkoyhtiön perimä lisäkustannus sähköjen kytkennästä. Pikakytkentämaksun suuruus ja veloitusperusteet ovat aina verkkoyhtiökohtaisia. Pikakytkentämaksun välttämiseksi kannattaa sähkösopimus tilata aina hyvissä ajoin uuteen asuntoon. Mieluiten heti, kun muuttopäivämäärä on tiedossa.

Täytyykö sähkösopimus muuton yhteydessä siirtää paikalliselle toimijalle?

Ei ole. Sähkön kokonaishinta koostuu siirtolaskusta ja myyntilaskusta. Siirtoyhtiötä ei voi kilpailuttaa, mutta Suomessa kaikki kuluttajat ja yritykset voivat kilpailuttaa sähkönmyyjänsä. Saat meiltä kilpailukykyisen sähkösopimuksen, olitpa muuttamassa minne päin Suomea tahansa.

Mikä on käyttöpaikkanumero?

Käyttöpaikkanumero on sähköalan numerotunnus katuosoitteelle. Kotisivuillamme voit tilata sähkösopimuksen myös ilman käyttöpaikkanumeroa, jolloin me tarkistamme sen sopimuskäsittelyn aikana puolestasi.

Pitääkö vanha sopimus irtisanoa?

Mikäli vanha asuntosi ei jää hallintaasi, pitää sähkösopimus irtisanoa itse. Suosittelemme irtisanomisen yhteydessä ilmoittamaan myös osoitteen, johon haluat vastaanottaa vanhan asunnon loppulaskun. Kun tilaat sähkösopimuksen uuteen asuntoosi, sinun ei tarvitse olla yhteydessä paikalliseen verkkoyhtiöön, koska sähkönmyyjänäsi hoidamme ilmoituksen puolestasi.

Mitä teen määräaikaiselle sopimukselle?

Nordic Green Energyllä voit aina ottaa määräaikaisen sähkösopimuksesi mukaan uuteen asuntoosi tai voit purkaa määräaikaisen sopimuksen veloituksetta muuton vuoksi. Mikäli muutat useasti, voit hyvillä mielin tehdä aina myös määräaikaisen sähkösopimuksen uuteen asuntoosi.

Mikä on käyttöpaikkaosoite?

Käyttöpaikkaosoite on katuosoite, johon haluat toimituksemme alkavan. On tärkeää, että osoitetiedot on annettu tilauksen yhteydessä tarkasti, että toimitus alkaa oikeaan osoitteeseen.