Uusi sähkösopimus uuteen kotiin

Vihreän sähkön valinta on yksi helpoimmista ilmastoteoista. Tee edullinen muuttajan sähkösopimus helposti verkossa silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Muistathan, että sopimus on hyvä tehdä hyvissä ajoin, mielellään viimeistään kolme arkipäivää ennen muuttoa. Mikäli muuttoosi on alle kolme arkipäivää, niin soita asiakaspalveluumme arkisin 9-19 välisenä aikana:        06-357 7750.

Nykyisen asiakkaan muuttoilmoitus

Oletko jo Nordic Green Energyn asiakas? Hienoa, että valitset meidät mukaasi myös uuteen kotiisi. Siirrä sähkösopimuksesi helposti oheisella muuttoilmoituksella. Mikäli muuttoosi on alle kolme arkipäivää, niin soita asiakaspalveluumme arkisin 9-19 välisenä aikana: 06-357 7750.                                                                                                                                                                                                                             

Pörssisähkö

Ei määräaikaa

Usein kysytyt kysymykset – Muutto

Mikä on pikakytkentämaksu?

Pikakytkentämaksu on paikallisen sähkön siirrosta vastaavan verkkoyhtiön perimä lisäkustannus sähköjen kytkennästä. Pikakytkentämaksun suuruus ja veloitusperusteet ovat aina verkkoyhtiökohtaisia. Pikakytkentämaksun välttämiseksi kannattaa sähkösopimus tilata aina hyvissä ajoin uuteen asuntoon. Mieluiten heti, kun muuttopäivämäärä on tiedossa.

Onko sopimus hankittava paikalliselta toimijalta?

Ei ole. Sähkön kokonaishinta koostuu siirtolaskusta ja myyntilaskusta. Siirtoyhtiötä ei voi kilpailuttaa, mutta Suomessa kaikki kuluttajat ja yritykset voivat kilpailuttaa sähkönmyyjänsä. Saat meiltä kilpailukykyisen sähkösopimuksen, olitpa muuttamassa minne päin Suomea tahansa.

Mikä on käyttöpaikkanumero?

Käyttöpaikkanumero on sähköalan numerotunnus katuosoitteelle. Kotisivuillamme voit tilata sähkösopimuksen myös ilman käyttöpaikkanumeroa, jolloin me tarkistamme sen sopimuskäsittelyn aikana puolestasi.

Pitääkö vanha sopimus irtisanoa?

Mikäli vanha asuntosi ei jää hallintaasi, pitää sähkösopimus irtisanoa itse. Suosittelemme irtisanomisen yhteydessä ilmoittamaan myös osoitteen, johon haluat vastaanottaa vanhan asunnon loppulaskun. Kun tilaat sähkösopimuksen uuteen asuntoosi, sinun ei tarvitse olla yhteydessä paikalliseen verkkoyhtiöön, koska sähkönmyyjänäsi hoidamme ilmoituksen puolestasi.

Mitä teen määräaikaiselle sopimukselle?

Nordic Green Energyllä voit aina ottaa määräaikaisen sähkösopimuksesi mukaan uuteen asuntoosi tai voit purkaa määräaikaisen sopimuksen veloituksetta muuton vuoksi. Mikäli muutat useasti, voit hyvillä mielin tehdä aina myös määräaikaisen sähkösopimuksen uuteen asuntoosi.

Mikä on käyttöpaikkaosoite?

Käyttöpaikkaosoite on katuosoite, johon haluat toimituksemme alkavan. On tärkeää, että osoitetiedot on annettu tilauksen yhteydessä tarkasti, että toimitus alkaa oikeaan osoitteeseen.