Sähköpostilasku on ympäristöystävällinen vaihtoehto

Valitse sähköpostilasku ja vastaanota sähkölaskut kätevästi sähköpostiisi. Lisäksi saat virtuaalikoodin maksamista varten sekä tekstiviestimuistutuksen aina, kun uusin sähkölaskusi on lähetetty. Aktivointi käy helposti ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme tai käyttämällä tämän sivun lomaketta.

Sähköpostilaskun voi ottaa käyttöön ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme. Voit tehdä pyynnön myös puhelimitse tai käyttämällä tämän sivun aktivointilomaketta. Sähköpostilaskun aktivoiminen ja tekstiviestimuistutuksen vastaanottaminen ei maksa mitään. Pyydämme asiakkaitamme olemaan erityisen tarkkoja siinä, että sähköpostiosoite on aina ajantasainen ja kirjoitettu oikein. Mikäli vaihdat sähköpostia jossain vaiheessa, muistathan ilmoittaa siitä myös meille, jotta sähkölaskusi lähetetään oikeaan sähköpostiosoitteeseen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sähköpostilasku – hyvä tietää

Mikä on sähköpostilasku

Sähköpostilasku on Nordic Green Energyn täysin ilmainen laskutusvaihtoehto, jonka avulla saat kaikki sähkölaskusi suoraan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Lisäksi lähetämme asiakkaillemme aina tekstiviestimuistutuksen, kun uusin sähkölasku on lähetetty.

Kuinka sähköpostilaskut maksetaan?

Sähköpostilaskut tulee maksaa laskun tiedoilla eräpäivään mennessä. Samalla tavalla kuin esimerkiksi mikä tahansa paperilasku.

Tekstiviesti saapui, mutta en löydä sähkölaskuani sähköpostista?

Asiakkaillamme on käytössä useita eri sähköpostitilejä ja pyrimme aina varmistamaan, että sähköpostilaskutus toimii sujuvasti tiliin katsomatta. On kuitenkin mahdollista, että joissakin sähköposteissa sähkölaskun sisältänyt viesti on mennyt roskapostikansioon.

Miksi kannattaa valita sähköpostilasku?

Laskutusmuoto on täysin elektroninen tapa vastaanottaa sähkölaskut, eikä se rasita ympäristöä käytetyn paperin osalta. Lisäksi asiakkaamme saavat tekstiviestimuistutuksen veloituksetta. Sähköpostilaskut ovat myös oiva vaihtoehto paljon matkustavalle asiakkaalle, koska sähkölaskuun pääsee käsiksi oman sähköpostin kautta internetyhteyden avulla, vaikka maapallon toiselta puolelta.

Kuinka sähköpostilasku aktivoidaan?

Sähköpostilaskun voi aktivoida lähettämällä pyynnön siitä Nordic Green Energyn asiakaspalveluun.

Saako palveluun usean käyttöpaikan tiedot?

Kyllä saa, voit koota kaikki käyttöpaikat yksien tunnusten alle. Näin pääset tarkastelemaan kaikkien sopimusten tietoja helposti yhdellä sisäänkirjautumisella.