Tietosuojakäytännöt

Nordic Green Energyn sivuston sopimuslomakkeet ja sivut ovat SSL-suojatun yhteyden takana. Kokonaisvaltainen tietosuoja toteutetaan voimassa olevan lainsäädännön, mm. henkilötietolain ja tietosuojaa koskevien asetusten mukaisesti. Tietosuojasta ja henkilörekisterin ylläpidosta kerrotaan tarkemmin asiakasrekisteriä käsittelevässä tietosuojaselosteessa.

Tietosuoja ja yksityisyys

Täytit sitten sopimuksen verkkosivuillamme tai pyysit tarjousta sähkösopimuksesta, varmistamme aina sen, että tietojasi käsitellään tarkasti ajantasaisen lainsäädännön ja tietosuojaa sekä yksityisyyttä koskevien selosteiden mukaisesti.

Verkkovierailu ja evästeet

Verkkovierailu tapahtuu suojatun yhteyden avulla ja voit olla varma siitä, että henkilö- tai asiakastietojasi koskeva informaatio ei päädy vääriin käsiin. Verkkosivuillamme käytetään myös evästeitä esimerkiksi kohdennetun mainonnan sekä tilastotietojen keräämistä varten.

Käyttöehdot

Että voimme taata sivustomme immateriaalioikeudet sekä avoimesti kertoa sivustomme käyttäjille yhteiset pelisäännöt, voit tutustua Nordic Green Energyn verkkosivuston käyttöehtoihin.

Asiakasviestintä

Meille on tärkeää, että koet asiakkaanamme asioinnin sujuvaksi ja olet aina tietoinen asiakkuutesi ja sopimuksesi nykytilasta. Tutustu Nordic Green Energyn asiakasviestintää koskeviin käytäntöihin.

Uutiskirjeet

Voit koska tahansa lisätä tai poistaa itsesi uutiskirjelistalta. Se käy helposti heti verkossa. Peruutukset onnistuvat myös peruutus-linkillä, jonka löytää aina jokaisen uutiskirjeen alaosasta.

Suoramarkkinointi

Olemme laatineet myös markkinointirekisteriä koskevan selosteen, missä kerrotaan: miten tietoja kerätään ja säilytetään, sekä mihin kerättyjä tietoja käytetään Nordic Green Energyn toiminnassa.