Tietosuoja

Nordic Green Energyn sivuston sopimuslomakkeet ja sivut ovat SSL-suojatun yhteyden takana. Kokonaisvaltainen tietosuoja toteutetaan voimassa olevan lainsäädännön, mm. henkilötietolain ja tietosuojaa koskevien asetusten mukaisesti. Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä kerrotaan tarkemmin asiakasrekisteriä käsittelevässä tietosuojaselosteessa.

Tietosuoja ja yksityisyys

Täytit sitten sopimuksen verkkosivuillamme tai pyysit tarjousta sähkösopimuksesta, varmistamme aina sen, että tietojasi käsitellään tarkasti ajantasaisen lainsäädännön ja tietosuojaa sekä yksityisyyttä koskevien selosteiden mukaisesti.

Verkkovierailu ja evästeet

Verkkovierailu tapahtuu suojatun yhteyden avulla ja voit olla varma siitä, että henkilö- tai asiakastietojasi koskeva informaatio ei päädy vääriin käsiin. Verkkosivuillamme käytetään myös evästeitä esimerkiksi kohdennetun mainonnan sekä tilastotietojen keräämistä varten.

Työnhakijalle

Lue lisää siitä, kuinka Nordic Green Energy käsittelee henkilötietoja silloin, kun lähetät meille avoimen hakemuksen tai työhakemuksen avoinna olevaan tehtävään.

Suoramarkkinointi

Olemme laatineet myös markkinointirekisteriä koskevan selosteen, missä kerrotaan: miten tietoja kerätään ja säilytetään, sekä mihin kerättyjä tietoja käytetään Nordic Green Energyn toiminnassa.

Asiakasviestintä

Meille on tärkeää, että koet asiakkaanamme asioinnin sujuvaksi ja olet aina tietoinen asiakkuutesi ja sopimuksesi nykytilasta. Tutustu Nordic Green Energyn asiakasviestintää koskeviin käytäntöihin.

Yhteistyökumppanit

Käsittelemme yritys- ja henkilötietoja, kun olemme yhteyksissä tai toteutamme yhteistyötä liiketoiminnan eri osa-alueilla sopimukseen tai muuhun syyhyn perustuen. Lue lisää tietosuojasta yhteistyökumppaneille.

Henkilötietojen käsittely

Yksityisyytesi on meille tärkeä ja varmistamme sekä kehitämme toimintatapojamme jatkuvasti tietosuojan osalta. Olemme kirjoittaneet selkokielellä kysymysten ja vastausten avulla yleisselosteen, kuinka käsittelemme henkilötietoja tietosuoja-asetus (GDPR) ja lainsäädäntö huomioiden. Löydät kysymykset ja vastaukset tällä sivulla. Selosteet koskevat henkilötietoja, joita käsittelee Nordic Green Energy, y-tunnus 2220675-5, Myllykatu 15, 65100 Vaasa.

Mitä henkilötiedoilla tarkoitetaan?

Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkea tunnistettavaa tietoa, joka voidaan suoraan tai epäsuoraan yhdistää henkilöön. Henkilötiedoksi luetaan mm. etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, katuosoite tai maksukäyttäytymiseen liittyvä tieto.

Mistä Nordic Green Energy saa henkilötietoja?

Asiakasrekisterissä olevat henkilötiedot ovat peräisin pääsääntöisesti asiakkailta itseltään, kun asiakas on solminut sähkösopimuksen, pyytänyt sähkötarjousta, ollut yhteydessä asiakaspalveluun tai käyttänyt Nordic Green Energyn tarjoamaa palvelua. Henkilötietoja kerätään myös kilpailujen, tapahtumien, markkinointiarpajaisten, mielipidetutkimusten tai muihin näihin rinnastettavien toimenpiteiden yhteydessä.

Mihin henkilötietoja käytetään?

Asiakasrekisterissä olevia henkilötietoja käytetään ensisijaisesti sähkönmyynnin palveluiden hoitamiseksi sähkösopimuksen ja sopimusehtojen mukaisesti. Asiakkaamme saavat sopimusvahvistuksen ajantasaisen lainsäädännön mukaisesti, sähköntoimituksen käyttöpaikkaan oikealle toimitusajanjaksolle, sähkölaskut sopimuksen mukaisesti ja tiedon ajantasaisista hinnoista sekä ehdoista. Henkilötietoja käytetään myös lakisääteisten velvotteiden täyttämiseksi.

Käytetäänkö henkilötietoja profilointiin?

Kyllä, se on mahdollista. Henkilötietoja voidaan hyödyntää profiloinnissa, että voimme kohdistaa oikean viestin oikealle vastaanottajalle. Jos olemme havainnoinneet tai olet asiakassuhteesi aikana ilmaisut jollain tapaa kiinnostuksesi tiettyyn sähkösopimustyyppiin, alkuperään tai lisäpalveluun, hyödynnämme tätä tietoa, kun tarjoamme sähkönmyynnin palveluita sinulle jatkossa.

Kuka voi käsitellä henkilötietoja?

Nordic Green Energy on rekisterinpitäjä, joka vastaa siitä, että henkilötietoja käsittelee vain Nordic Green Energyn palveluksessa oleva henkilö tai sen valtuuttama toimija, joka huomioi toiminnassaan riittävät tekniset ja organisatoriset toimet tietosuojan ja oikeellisen käsittelyn takaamiseksi. Asiakasrekisterissä olevia henkilötietoja käsitellään ajantasaisen selosteen mukaisesti, jonka löytää aina verkkosivuiltamme.

Miten henkilötietoja säilytetään?

Henkilötietoja säilytetään käsittelyperusteen mukaisesti niin kauan kuin sille on tosiasiallinen tarve huomioiden lainsäädäntö (esimerkiksi kirjanpitolaki). Säilyttämisessä otetaan huomioon Nordic Green Energyn sisäiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet, joilla taataan se, että henkilötietoja käsitellään mahdollisimman tietoturvallisella tavalla tietosuoja-asetus huomioiden. Tietojen luovutuksista, siirroista ja rekisterin suojauksen perusteista on kirjattu erikseen rekisteriselosteisiin.

Mihin otan yhteyttä, kun asiani koskee henkilötietojen käsittelyä?

Mikäli sinulla on kysymyksiä henkilötietojesi käsittelyyn liittyen, pyydämme ystävällisesti olemaan yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@nordicgreen.fi ja asiasi yhdistetään oikealle taholle. Voit lähettää asiasi käsiteltäväksi myös postitse: Nordic Green Energy, Myllykatu 15, 65100 Vaasa.