Asiakkaanamme saat nämä rahanarvoiset edut

Nordic Green Energyn asiakkaana käytät vihreää ja ilmastoystävällistä sähköä sekä pienennät samalla omaa hiilijalanjälkeäsi. Kiitoksena vastuullisesta valinnastasi tarjoamme sinulle erilaisia rahanarvoisia asiakasetuja. Edut saat käyttöösi helposti Nordic Green Energy Suomi -mobiilisovelluksessamme tai kirjautumalla Oma Virta -onlinepalveluumme verkkoselaimellasi.

Etkö ole vielä asiakkaamme? Tilaa vihreä sähkösopimuksesi helposti tästä.

Sovelluksellamme otat sähkönkulutuksesi haltuun

Nordic Green Energyn asiakkaana saat käyttöösi sovelluksemme, jolla voit seurata sähkönkulutustasi ja sen hintaa. Pörssisähköasiakkaat näkevät spot-hinnat suoraan sovelluksesta. Jos sinulla on useampi sähkösopimus meillä, voit tarkastella kaikkia sähkön käyttöpaikkojasi sovelluksessa sekä näet sieltä sähkölaskusi.

Sähköautoilijoille tarjolla on älylataus, joka lataa auton automaattisesti, kun sähkön hinta on halvimmillaan. Tarjoamme älylataustoiminnon kokeilun ilmaiseksi 30.6.2024 saakka. 1.7.2024 alkaen palvelun hinta on 3,49 €/kk (sis. alv 24 %).

Sovellukseen on suunniteltu roppakaupalla uusia älykkäitä ominaisuuksia. Näitä päivitetään sovellukseen kuluvan vuoden aikana. Sovellus saatavilla App Storesta ja Google Play Kaupasta.

45 päivän ilmainen
kokeilujakso Nextoryyn

Hulvattoman hauskat uutuusromaanit, verta hyytävät tositarinat, kikatuttavat lasten suosikit vai sydäntä riipaisevat dekkarit? Tiesitkö, että näitä ja muita satoja tuhansia kirjoja voit sekä kuunnella että lukea täysin sähköisesti! Nordic Green Energyn asiakkaana pääset kokeilemaan yli 400 000 ääni- ja e-kirjan valikoimaa Nextoryssa 45 päivää ilmaiseksi! 

Kokeilujakso oikeuttaa yhteensä 30 tunnin kuuntelu- ja lukuaikaan 45 päivän aikana. Etu on voimassa Nextoryn uusille asiakkaille. Edun käyttöönotto ei vaadi sitoutumista, vaan voit irtisanoa tilauksen milloin vain. Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun tilausvaihtoehdon mukaisesti.

Lunasta etusi kirjautumalla online-palveluumme ja heittäydy tarinoiden maailmaan!

Muuttoauto Hertziltä
nyt jopa -15 %

Muuttoauton vuokraus helpottaa muuttostressiä. Erikokoiset pakettiautot muuttoon löydät kätevästi yhteistyökumppaniltamme Hertziltä. Asiakkaanamme saat Hertziltä jopa 15 % alennusta lyhytaikaisista pakettiautovuokrauksista Suomessa.

Tee parempia sijoituspäätöksiä – Sijoittaja.fi:n jäsenyys nyt -25 %

Nordic Green Energyn asiakkaana saat Sijoittaja.fi-jäsenyyden 25 % alennuksella. Alennus koskee vuosi-, kuukausi- ja yrittäjäjäsenyyksistä. Sijoittaja.fi:n jäsenyyteen kuuluvat osake ja- ETF-työkalut, mallisalkut, markkinaympäristö sekä lukuoikeus koko sisältöön.

Sijoittaja.fi tarjoaa puolueetonta tietoa sijoittamisesta, kuten uutisia, artikkeleita ja analyysejä sekä yksityis- ja ammattikäyttöön soveltuvat sijoittajan työkalut. Tee parempia sijoituspäätöksiä ja lunasta etu koodilla: NORDICGE25. 

Voit alla olevasta painikkeesta siirtyä sivustolle ja lunastaa edun. Sijoittaja.fi:n koodi on alustavasti voimassa vuoden loppuun kaikissa eri tilaustyypeissä (vuosijäsenyys, kuukausijäsenyys ja yrittäjäjäsenyys). 

Usein kysyttyä – Asiakasedut

Miten lunastan asiakasetuni?

Nordic Green Energyn asiakasedut voi lunastaa kirjautumalla Oma Virta -onlinepalveluumme tai lataamalla meidän sovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta.

Kuinka kirjaudun Oma Virta -palveluun?

 Oma Virta -palvelun käyttö edellyttää rekisteröitymistä, joka onnistuu osoitteessa omavirta.nordicgreen.fi. Ottaaksesi palvelun käyttöön tarvitset asiakasnumerosi ja henkilökohtaisen pin-koodin, jotka löydät helpoiten toimitusvahvistukseltasi. Toimitusvahvistuksen saat sähköpostitse tai kirjeitse, kun sähkön toimituksen aloitus on vahvistettu. Lisäksi tarvitset kirjautumiseen saman sähköpostiosoitteen, jonka olet ilmoittanut Nordic Green Energyn asiakastietoihisi. Mikäli et ole aikaisemmin antanut sähköpostiosoitettasi meille, voit ilmoittaa sen helposti sähköisellä lomakkeellamme.

Voiko edut lunastaa Nordic Green Energyn sovelluksessa?

Kyllä! Asiakasedut voi lunastaa myös mobiilisovelluksestamme.