Energianeuvonta

Miten voin säästää energiaa omassa arjessani? Optimoimalla omaa sähkönkulutustasi voit säästää sähkölaskussasi ja samalla myös luonto kiittää. Energianeuvonta-sivultamme löydät tietoa esimerkiksi kodin sähkölaitteiden sähkönkulutuksesta sekä erilaisia vinkkejä sähkön säästämiseen.

Tutustu energianeuvonnan teemoihin

SMARTTI-sähkösopimus

Kodin laitteiden sähkönkulutus

Selvitä sähkölaitteidesi keskimääräinen energiankulutus.

SMARTTI-sähkösopimus

Energian säästövinkkejä

Suurin säästö niin rahallisesti kuin ilmaston kannalta syntyy sähköstä, jota ei käytetä. Tarjolla on monia tapoja, joilla voit vaikuttaa omaan sähkönkulutukseesi.

pari tutkimassa pörssisähkö-sopimuksia tietokoneelta

Miten voin seurata omaa energian-kulutustani?

Säästä energiaa, säästät ympäristöä!

Energiankulutuksen vähentämisessä usein keskitytään rahalliseen säästöön. Energiankäytön tehostamisella huolehdit kuitenkin myös ympäristöstä. Luonnolle on parasta sähkö, jota ei käytetä, koska silloin ei synny hiilidioksidipäästöjä.

Sähköä kuitenkin tarvitaan yhteiskunnassa moneen eri tarkoitukseen. Ympäristöystävällinen vaihtoehto on valita uusiutuvalla energialla tuotettu vihreää sähkö. Uusiutuvalla energialla tuotetun sähkön tuotantovaiheessa ei synny hiilidioksidipäästöjä. Nordic Green Energy myy kuluttaja-asiakkailleen vain vihreää sähköä, Voit tutustua sähkösopimuksiin linkistä.