Opiskelijasähkö asuntoosi!

Opiskelijana saat Ilmasto pörssisähkö -sopimuksen kuukausimaksut ensimmäiset kolme kuukautta puoleen hintaan. Pörssisähkösopimuksessa lisätään tunneittain muuttuvaan Spot-hintaan välityspalkkiomme (marginaali) ja etenkin pienissä kohteissa laskun loppusummaan on pienellä kuukausimaksulla suuri vaikutus. Asiakkaanamme saat ilmaiseksi käyttöön myös uuden sovelluksemme, jonka avulla voit mm. välttää kulutusta kalliimpien tuntien aikana ja hyödyntää halpoja tunteja. Näin säästät rahaa ja luontoa. Muistathan myös, että kaikki myymämme sähkö on tuotettu uusiutuvalla ja ilmastoystävällisellä energialla.

Myymme vain hiilidioksidivapaata sähköä. Lue lisää sähkön alkuperistä klikkaamalla tästä.

Opiskelijasähkö – Hyvä tietää

  • Paras vaihtoehto pitkällä aikavälillä: Markkinahintaa seuraavan sopimuksen on todettu olevan keskimäärin kiinteähintaista sopimusta halvempi. Vaikka sähkön hinta heilahtelisi tunneittain ylös ja alas, niin keskihinta jää usein alhaisemmaksi kuin kiinteähintaisissa sopimuksissa.
  • Ilmastoystävällistä sähköä kotiisi: Kaikki Nordic Green Energyn kotitalouksille myymä sähkö on tuotettu hiilidioksidivapaasti.
  • Ei huolta määräajasta: Toistaiseksi voimassa olevassa sopimuksessa et sitoudu määräaikaan. Voit halutessasi vaihtaa sopimuksen koska tahansa toiseen sopimukseen.
  • Täysi-ikäisyys: Sinun on oltava vähintään 18-vuotias solmiaksesi sähkösopimuksen opiskelija-asuntoosi.

Sähköasiat kulkevat mukanasi sovelluksessa

Miten sähkön hinta määräytyy sopimuksessa?

Pörssisähkö-sopimuksessa hinta seuraa sähkön sisäänostohintaa (=spot) tunneittain. Maksat sähköstäsi täsmälleen saman hinnan kuin mitä se tukusta ostettuna sähköyhtiöille maksaa.  Sisäänostohinta määräytyy sähkön markkinahinnan mukaan.

Mikä on välityspalkkio?

Sähkön sisäänostohinnan päälle maksat vain välityspalkkion 0,45 snt/kWh ja kuukausimaksun. Opiskelijana saat Ilmasto pörssisähkö -sopimuksen kuukausimaksut ensimmäiset kolme kuukautta puoleen hintaan.