Opiskelijasähkö asuntoosi!

Opiskelijana saat Pörssisähkö-sopimuksen kuukausimaksut vain 1€/kk. Myös välityspalkkiomme on sinulle aina edullisempi. Kaikki sähkömme on tuotettu uusiutuvalla energialla ja voit itse valita, haluatko vesi-, tuuli- vai aurinkovoimalla tuotettua sähköä.

Myymme vain 100 % uusiutuvaa sähköä. Lue lisää sähkön alkuperistä klikkaamalla tästä.

Opiskelijasähkö – Hyvä tietää

  • Paras vaihtoehto pitkällä aikavälillä: Markkinahintaa seuraavan sopimuksen on todettu olevan keskimäärin kiinteähintaista sopimusta halvempi. Vaikka sähkön hinta heilahtelisi tunneittain ylös ja alas, niin keskihinta jää usein alhaisemmaksi kuin kiinteähintaisissa sopimuksissa.
  • Vihreää sähköä kotiisi: Voit itse valita, haluatko vesi-, tuuli- vai aurinkovoimalla tuotettua sähköä. Kaikki Nordic Green Energyn kotitalouksille myymä sähkö on uusiutuvalla energialla tuotettua.
  • Ei huolta määräajasta: Toistaiseksi voimassa olevassa sopimuksessa et sitoudu määräaikaan. Voit halutessasi vaihtaa sopimuksen koska tahansa toiseen sopimukseen.
  • Täysi-ikäisyys: Sinun on oltava vähintään 18-vuotias solmiaksesi sähkösopimuksen opiskelija-asuntoosi.

Sähköasiat kulkevat mukanasi sovelluksessa

Miten sähkön hinta määräytyy sopimuksessa?

Pörssisähkö-sopimuksessa hinta seuraa sähkön sisäänostohintaa (=spot) tunneittain. Maksat sähköstäsi täsmälleen saman hinnan kuin mitä se tukusta ostettuna sähköyhtiöille maksaa.  Sisäänostohinta määräytyy sähkön markkinahinnan mukaan.

Mikä on välityspalkkio?

Sähkön sisäänostohinnan päälle maksat vain välityspalkkion 0,99 snt/kWh ja kuukausimaksun. Opiskelijana saat ensimmäiset kuusi kuukautta ilman kuukausimaksua!