Opiskelijan sähkösopimus
– se edullinen vaihtoehto

Hanki sähkösopimus opiskelijalle meidän kautta vaivattomasti ja nopeasti. Nordic Green Energy tarjoaa opiskelijoille sähkösopimuksen alennettuun hintaan. Opiskelijat saavat -50% alennuksen kuukausimaksuista. Alennus on erityisen hyödyllinen pienkulutteisissa kohteissa, joissa kuukausimaksujen osuus voi olla suuri osa laskun loppusummaa. Valitse helppo ja edullinen sähkösopimus opiskelijalle!

Opiskelijan pörssisähkö – säästöä ja joustoa

N

Sähkö aina ajantasaiseen markkinahintaan

Markkinahintaa seuraavan sopimuksen on todettu olevan keskimäärin kiinteähintaista sopimusta halvempi.
N

Optimoi kulutuksesi ja säästä

Seuraamalla hintojen kehitystä, voit optimoida omaa sähkönkulutustasi ohjaamalla sitä sähköpörssin halvoille tunneille.
N

Sovellus apuna säästämisessä

Voit hallita omaa sähkönkulutustasi kätevästi mobiilisovelluksellamme. Sovelluksesta näet sähkön spot-hinnat tänään ja huomenna sekä ennusteen seuraavan viiden päivän hinnoista.
N

Ei sitovaa määräaikaa!

Pörssisähkö -sopimus on toistaiseksi voimassa, joten sen voi irtisanoa koska tahansa 14 vuorokauden varoitusajalla.

Tee nyt opiskelijan sähkösopimus! Opiskelijat saavat pörssisähkösopimuksen kuukausimaksut -50% eli 1,99 €/kk koko sopimuskaudeksi. 

Myymme vain hiilidioksidivapaata sähköä opiskelijoille. Lue lisää sähkön alkuperistä klikkaamalla tästä.

Milloin on aika tilata opiskelijan sähkösopimus?

Voit tilata meiltä sopimuksen opiskelija-alennuksella heti, kun olet saanut tietää koulupaikasta ja tiedät kohteen minne muutat sekä muuttamisajankohdan. Sopimuksen voi solmia aikaisintaan kolme kuukautta ennen toivottua alkamisajankohtaa.

Opiskelijasähkö kannattaa tilata viimeistään kolme arkipäivää ennen muuttoa. Mikäli kuitenkin käy niin, että muuttoon on alle kolme arkipäivää, pyydämme sinua olemaan suoraan yhteydessä meidän asiakaspalveluumme puhelimitse, niin he hoitavat sopimusasiasi kuntoon.

Huomioithan opiskelijasopimuksen tekemisessä, että sinun on oltava vähintään 18-vuotias solmiaksesi sähkösopimuksen.

Vihreä sähkösopimus – paras valinta opiskelijalle!

Kaikki Nordic Green Energyn kotitalouksille ja opiskelijoille myymä sähkö on tuotettu hiilidioksidivapaasti. Mikäli haluat olla mukana tukemassa vihreää siirtymää, olet tullut oikeaan paikkaan. Meidän tarjoamat Ilmasto pörssisähkö -sopimukset tuotetaan ilmastoystävällisesti 100% ydinvoimalla, ja Uusiutuva pörssisähkö -sopimukset tuotetaan 100% vihreillä energialähteillä eli vedellä, tuulella tai auringolla.

Keskimäärin kerrostaloasunnossa asuva (vuosikulutus n. 2500 kWh) säästää vuosittain CO2-päästöjä 0,72 tonnia, kun hän valitsee ilmastoystävällisellä energialla tuotetun sähkön. Tämä vastaa yli 5000 autolla ajettua kilometriä tai kolmea lentoa Helsingistä Müncheniin.

Mies ja nainen makaamassa makuupussien päällä niityllä

Usein kysyttyjä kysymyksiä opiskelijan sähkösopimuksesta:

Mitä eroa on siirto- ja myyntilaskulla?

Vaikka verkkoyhtiösi ja sähkönmyyjäsi olisi sama palveluntarjoaja, saat laskun kahdesta eri palvelusta: sähkönmyynnistä ja sähkönsiirrosta. Sähkön kokonaishinta koostuu tällöin siirtolaskusta ja myyntilaskusta. Siirtoyhtiötä ei voi kilpailuttaa, mutta Suomessa kaikki kuluttajat ja yritykset voivat kilpailuttaa sähkönmyyjänsä. Sähkön siirtolaskussa veloitetaan siirtohintojen yhteydessä sähkövero ja arvonlisävero. Nordic Green Energyn sähkön myyntilaskussa veloitetaan sähkön hinnan yhteydessä arvonlisävero voimassa olevan yleisen arvonlisäverokannan mukaisesti.

Pitääkö vanha sähkösopimus irtisanoa muuttaessa?

Mikäli vanha asuntosi ei jää hallintaasi, pitää voimassa oleva sähkösopimus irtisanoa itse, ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme. Irtisanomisen yhteydessä tulee myös ilmoittaa osoite, johon haluat vastaanottaa vanhan asunnon loppulaskun. Huomiothan, että vanha sopimus ei siis pääty automaattisesti, vaikka solmit uuden sähkösopimuksen uuteen kotiin.

Miten valitsen oikean syyn sopimuksen aloitukselle?

Minulla on jo sähkösopimus tähän osoitteeseen, mutta haluan vaihtaa myyjää
Minulla on voimassa oleva sähkösopimus toisen sähkönmyyjän kanssa ja haluan siirtyä Nordic Green Energyn asiakkaaksi.

Teen sähkösopimuksen uuteen osoitteeseen
Olen muuttamassa tähän osoitteeseen tai toisella henkilöllä on sopimus tällä hetkellä kohteessa ja haluan vaihtaa sen omiin nimiini.

Teen sähkösopimuksen uuteen osoitteeseen, johon en ole muuttamassa
Haluan sähkösopimuksen esim. mökille tai sijoitusasuntoon, johon minulla ei ole voimassa olevaa sähkösopimusta, mutta en ole myöskään muuttamassa kohteeseen.

Olen jo teidän asiakas ja haluan vaihtaa tai uusia nykyisen sopimukseni
Minulla on jo sähkösopimus voimassa Nordic Green Energyn kanssa ja vaihdan nykyistä sopimustani tai teen jatkosopimuksen kanssanne.

Miten voin seurata spot-hinnan kehitystä?

Suomen alueen spot-hinta määräytyy sähköpörssissä seuraavan vuorokauden jokaiselle tunnille vuorokautta edeltävänä päivänä n. kello 13:45 Suomen aikaa.

Spot-hintaa seuraat kätevästi Nordic Green Energy Suomi -mobiilisovelluksella. Sovelluksesta näet spot-hinnat tänään ja huomenna sekä hintaennusteen seuraavan viiden päivän ajalle.

Mihin pörssisähkön hinta perustuu?

Pörssisähkön hinta perustuu Suomen alueen spot-hintoihin, mihin tyypillisesti lisätään myyjän välityspalkkio ja kuukausimaksu. Spot-hinnat määräytyvät Nord Pool -sähköpörssissä ja jokaisella vuorokauden tunnilla on oma spot-hintansa. 

Tarvitseeko minun olla yhteydessä verkkoyhtiöön?

Kun tilaat sähkösopimuksen uuteen asuntoosi, sinun ei tarvitse olla siitä erikseen yhteydessä paikalliseen verkkoyhtiöön, koska sähkönmyyjä hoitaa ilmoituksen puolestasi.

Sähköasiat kulkevat mukanasi sovelluksessa