Sähkön myynnin arvonlisävero on 10 prosenttia ajalla 1.12.2022-30.4.2023. Arvonlisävero palaa takaisin normaaliin 24 prosenttiin 1.5.2023 alkaen. Arvonlisäveron alennus näkyy tammi-toukokuussa 2023 saapuvilla laskuilla. 

Opiskelijasähkö asuntoosi!

Opiskelijana saat Pörssisähkö-sopimuksemme kuusi (6) ensimmäistä kuukautta täysin ilman kuukausimaksua. Kaikki sähkömme on tuotettu uusiutuvalla energialla ja voit itse valita, haluatko vesi-, tuuli- vai aurinkovoimalla tuotettua sähköä.

Opiskelijasähkö – Hyvä tietää

N

Miten hinta määräytyy?: Pörssisähkö-sopimuksessa hinta seuraa sähkön sisäänostohintaa (=spot) tunneittain. Maksat sähköstäsi täsmälleen saman hinnan kuin mitä se tukusta ostettuna sähköyhtiöille maksaa.  Sisäänostohinta määräytyy sähkön markkinahinnan mukaan.

N

Mikä on välityspalkkio?: Sähkön sisäänostohinnan päälle maksat vain pienen välityspalkkion 0,99 snt/kWh ja kuukausimaksun. Opiskelijana saat ensimmäiset kuusi kuukautta ilman kuukausimaksua!

N

Paras vaihtoehto pitkällä aikavälillä: Markkinahintaa seuraavan sopimuksen on todettu olevan keskimäärin kiinteähintaista sopimusta halvempi. Vaikka sähkön hinta heilahtelisi tunneittain ylös ja alas, niin keskihinta jää usein alhaisemmaksi kuin kiinteähintaisissa sopimuksissa.

N

Vihreää sähköä kotiisi: Voit itse valita, haluatko vesi-, tuuli- vai aurinkovoimalla tuotettua sähköä. Kaikki Nordic Green Energyn kotitalouksille myymä sähkö on uusiutuvalla energialla tuotettua.

N

Ei huolta määräajasta: Toistaiseksi voimassa olevassa sopimuksessa et sitoudu määräaikaan. Voit halutessasi vaihtaa sopimuksen koska tahansa toiseen sopimukseen.

N

Täysi-ikäisyys: Sinun on oltava vähintään 18-vuotias solmiaksesi sähkösopimuksen opiskelija-asuntoosi.