Sovelluksella hallitset ja seuraat sähkönkulutustasi

Nordic Green Energyn uusi mobiilisovellus on täällä! Asiakkaamme voivat nyt seurata ja hallita omaa sähkönkulutustaan. Kulutustietojen lisäksi näet sähkölaskusi sekä spot-hinnat kätevästi suoraan sovelluksessa. Mikäli sinulla on kanssamme pientuotantosopimus, voit seurata sovelluksessasi oman sähköntuotantoasi ylijäämää.

Sähköautoilijoille on tarjolla älylataus-ominaisuus, jonka avulla auton lataus ohjataan tunneille, jolloin sähkön hinta on halvimmillaan. Sähköauton älylataus on käyttäjille ilmainen 31.12.2023 asti. 1.1.2024 alkaen älylataus maksaa 3,49 €/kk (sis. alv 24 %).

Sovelluksen avulla

N

Saat kattavan yleiskuvan sähkönkulutuksestasi

N

Näet sähkönkulutuksesta syntyneet kustannukset ja arvion tulevista kustannuksista

N

Seuraat spot-hintaa

N

Näet kaikki sähkölaskusi kätevästi yhdestä paikasta (huom. sovelluksen käyttöönotto ei vaikuta valitsemaasi laskutustapaan, vaan saat laskut edelleen myös joko e-laskuna, sähköpostina tai kirjeenä)

N

Lataat sähköautoa älylatauksella

N

Seuraat pientuotantosi ylijäämää (esim. aurinkopaneelit)

Lataa sähköautosi älykkäästi

Ajatko sähköautolla tai ladattavalla hybridillä? Sovelluksessa saat yleiskatsauksen autosi latauksesta ja näet tilastot latauskustannuksista.

Sovelluksen älylataus-toiminnolla lataat autosi, kun sähkönhinta on halvimmillaan. Määrität vain, milloin latauksen tulee olla valmis ja järjestelmä hoitaa loput. Järjestelmä tunnistaa automaattisesti vuorokauden halvimmat tunnit ja lataa autoasi niiden mukaan.

Tarjoamme sähköauton älylataus -toiminnon asiakkaillemme ilmaiseksi 31.12.2023 asti. 1.1.2024 alkaen älylataus maksaa 3,49 €/kk (sis. alv 24 %).

Näin otat sovelluksen käyttöösi

Lataa sovellus, joko App Storesta tai Google Play Kaupasta.

Syötä sovellukseen puhelinnumerosi ja syntymäpäiväsi. Puhelinnumerossa tulee olla kirjoitettuna muodossa +358. Puhelinnumeron tulee olla sama, kuin mikä sinulla on sähkösopimustiedoissasi.

Sovellus lähettää puhelimeesi vahvistuskoodin tekstiviestillä. Syötä koodi sovellukseen.

Sovellus on valmis käytettäväksi!

Usein kysyttyä

Miten otan käyttöön Nordic Green Energyn sovelluksen?

Nordic Green Energy Suomi -mobiilisovellus on ladattavissa maksutta Google Playsta ja App Storesta.

Latauksen jälkeen sovellukseen kirjaudutaan puhelinnumerolla ja syntymäajalla. Puhelinnumerossa tulee olla mukana maakoodi +358. Huomioithan, että puhelinnumeron tulee olla sama kuin mikä sinulla on kirjattuna sähkösopimustietoihisi.

Sovelluksen lataus:

App Store

Google Play

Miksi en pysty kirjautumaan sovellukseen?

Sovellukseen kirjaudutaan puhelinnumerolla ja syntymäajalla. Puhelinnumerossa tulee olla mukana maakoodi +358. Huomioithan, että puhelinnumeron tulee olla sama kuin mikä sinulla on kirjattuna sähkösopimustietoihisi.

Voit tarkistaa ja muokata puhelinnumeroasi Oma Virta -online-portaalissamme. Jos et ole aiemmin kirjautunut Oma Virtaan, voit myös lähettää päivitetyt yhteystietosi asiakaspalveluumme tällä lomakkeella.

Miksi sähkön pientuotantoni ei näy sovelluksessa?

Nähdäksesi pientuotannon sovelluksessa, tulee sinulla olla Nordic Green Energyn pientuottajasopimus.

Voit lukea lisää pientuottajasopimuksestamme klikkaamalla tästä.

Näenkö sähkölaskuni jatkossa vain sovelluksesta, jos otan sen käyttöön?

Sovelluksen käyttöönotto ei vaikuta valitsemaasi laskutustapaan vaan sähkölaskusi toimitetaan yhä haluamallasi tavalla eli e-laskuna, sähköpostina tai kirjeenä. Sovelluksesta voit kätevästi nähdä kaikki sähkölaskusi, jos haluat tarkastella niitä myöhemmin.