E-lasku

Valitse E-lasku, kun haluat vastaanottaa sähkölaskut suoraan verkkopankkiisi. E-lasku on ennen kaikkea helppo ja turvallinen tapa. E-laskun etuna on se, että sähkölaskun maksaminen helpottuu, kun maksaessa sinun ei tarvitse syöttää viitenumeroa, eräpäivää tai esimerkiksi saajan tilinumeroa erikseen.

E-lasku on helppo tapa vastaanottaa sähkölaskut omaan verkkopankkiin

Kuinka otan e-laskun käyttöön?

E-laskutuksen aktivoiminen tapahtuu omassa verkkopankissasi ja sinun tulee valita laskuttajaksi Nordic Green Energy. E-laskutuksen käyttöönoton jälkeen seuraava lasku saattaa tulla vielä paperilaskuna, riippuen e-laskutuksen käyttöönoton päivämäärästä. Mikäli sinulla on kysymyksiä koskien oman pankkisi e-laskutoimintoa, voit aina ottaa yhteyttä omaan pankkiisi maksuasioissa. Nordic Green Energy asiakaspalvelu auttaa myös mielellään sinua laskutusasioissa.

Näin aktivoit e-laskutuksen:

  • Kirjaudu verkkopankkiisi
  • Tee e-laskusopimus
  • Valitse e-laskuttajaksi Nordic Green Energy
  • Syötä e-laskun viite
  • Odota e-laskuilmoitusta

Hyvä tietää e-laskusta

Tietoa E-laskusta
Oman pankkisi lisäksi, löydät tietoa e-laskutuksesta Finanssialan keskusliitto Ry:n internetsivuilta. Lue lisää aiheesta osoitteessa http://www.e-lasku.info/
E-laskun maksaminen
E-lasku tulee suoraan verkkopankkiisi valmiina maksuehdotuksena. Maksamista varten tulee sinun olla kirjautuneena verkkopankkiisi, jolloin voit hyväksyä ja vahvistaa maksun ennen laskun eräpäivää.
E-laskutuksen eroavaisuudet
E-lasku toimii samalla tavalla pankista riippumatta. On hyvä tietää, että pankkien välillä asiakkaan käyttäjäliittymässä voi olla eroavaisuuksia, jolloin saapuneet e-laskut näkyvät eri sijainneissa. Mikäli e-laskutuksessa ilmenee ongelmia, on tällöin hyvä ottaa yhteyttä omaan pankkiin.
Apua e-laskutuksen osalta?
Mikäli tarvitset apua e-laskutukseen siirtymisen osalta, on tällöin hyvä ottaa yhteyttä omaan pankkiin. Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa myös mielellään e-laskutusta koskeviin kysymyksiin.