E-lasku

Valitse E-lasku, kun haluat vastaanottaa sähkölaskut suoraan verkkopankkiisi. E-lasku on ennen kaikkea helppo ja turvallinen tapa. E-laskun etuna on se, että sähkölaskun maksaminen helpottuu, kun maksaessa sinun ei tarvitse syöttää viitenumeroa, eräpäivää tai esimerkiksi saajan tilinumeroa erikseen.

E-laskutuksen aktivoiminen tapahtuu omassa verkkopankissasi ja sinun tulee valita laskuttajaksi Nordic Green Energy. E-laskutuksen käyttöönoton jälkeen seuraava lasku saattaa tulla vielä paperilaskuna, riippuen e-laskutuksen käyttöönoton päivämäärästä. Mikäli sinulla on kysymyksiä koskien oman pankkisi e-laskutoimintoa, voit aina ottaa yhteyttä omaan pankkiisi maksuasioissa. Nordic Green Energy asiakaspalvelu auttaa myös mielellään sinua laskutusasioissa.

Näin aktivoit e-laskutuksen:

  • Kirjaudu verkkopankkiisi
  • Tee e-laskusopimus
  • Valitse e-laskuttajaksi Nordic Green Energy
  • Syötä e-laskun viite
  • Odota e-laskuilmoitusta
 

Oma Virta -online-palvelua voivat käyttää kaikki Nordic Green Energyn asiakkaat, joilla on voimassa oleva sähkösopimus kanssamme. Palvelu on asiakkaillemme ilmainen. Ota Oma Virta käyttöön jo tänään!

E-lasku – hyvä tietää!

Tietoa E-laskusta

Oman pankkisi lisäksi, löydät tietoa e-laskutuksesta Finanssialan keskusliitto Ry:n internetsivuilta.

E-laskun maksaminen

E-lasku tulee suoraan verkkopankkiisi valmiina maksuehdotuksena. Maksamista varten tulee sinun olla kirjautuneena verkkopankkiisi, jolloin voit hyväksyä ja vahvistaa maksun ennen laskun eräpäivää.

E-laskutuksen eroavaisuudet

E-lasku toimii samalla tavalla pankista riippumatta. On hyvä tietää, että pankkien välillä asiakkaan käyttäjäliittymässä voi olla eroavaisuuksia, jolloin saapuneet e-laskut näkyvät eri sijainneissa. Mikäli e-laskutuksessa ilmenee ongelmia, on tällöin hyvä ottaa yhteyttä omaan pankkiin.

Apua E-laskutuksen osalta

Mikäli tarvitset apua e-laskutukseen siirtymisen osalta, on tällöin hyvä ottaa yhteyttä omaan pankkiin. Asiakaspalvelumme auttaa ja vastaa myös mielellään e-laskutusta koskeviin kysymyksiin.