Verkkosivuston käyttöehdot

Kiitos siitä, että asioit Nordic Green Energyn verkkosivustolla. Tällä sivulla löydät Nordic Green Energyn nordicgreen.fi-verkkosivuston ajantasaiset ja voimassa olevat käyttöehdot. Käyttöehdot koskevat kaikkia sivuston käyttäjiä. Evästeitä koskevat käytännöt löydät evästeet-sivulta.

Immateriaalioikeudet
Nordic Green Energyn verkkosivujen sisältö kuuluu Nordic Green Energylle. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki verkkosivuilla oleva aineisto, mukaan lukien kuvat, logot, äänileikkeet, videot ja tekstit eivät ole kopioitavissa, siirrettävissä tai tallennettavissa missään muodossa ilman Nordic Green Energyn lupaa. Mm. logo ja nimi ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä kaikissa Euroopan unionin jäsenmaissa.

Vastuuvapauslauseke
Nordic Green Energyn verkkosivujen sisältö toimitetaan verkkosivun käyttäjälle sellaisenaan, eikä sivun käytettävyydelle, tarkkuudelle, luotettavuudelle tai sisällön pysyvyydelle anneta takuuta. Nordic Green Energy ei vastaa suorista, epäsuorista tai välillistä vahingoista, jotka voisivat aiheutua näiden sivujen sisältämän aineiston käytöstä tai hyödyntämisestä. Nordic Green Energy ei myöskään vastaa tietojärjestelmä- tai tietoliikennehäiriöiden tai -virheiden mahdollisista aiheuttamista menetyksistä tai vahingoista, eikä kolmansille osapuolille kuuluvasta sivustosta tai aineistosta, johon sisältyy viittaus tai linkki Nordic Green Energyn sivustolle.

Kolmansien osapuolten verkkosivustot
Käyttöehdot koskevat vain Nordic Green Energyn verkkosivuja. Verkkosivuillamme voi olla linkkejä tai viittauksia muihin sivustoihin, joita emme hallinnoi. Nordic Green Energy ei vastaa kolmansien osapuolten verkkosivujen sisällöstä, kommenteista tai sovelluksista.

Käyttäjän antamat tiedot
Sivuston käyttäjä on yksin vastuussa antamiensa tietojen virheettömyydestä, perille saapumisesta ja siitä, että käyttäjällä on oikeus antaa kyseiset tiedot. Nordic Green Energyllä on rajoitukseton oikeus käsitellä sivuston käyttäjän antamaa tietoa ja käyttää sitä kaupallisiin tai ei kaupallisiin tarkoituksiin Suomen lain pakottavien säännösten asettamissa rajoissa.

Rajoitukset ja estot
Sivuston käyttäjä vastaa siitä, että mahdollinen sivuston kautta annettu käyttäjän tieto tai liitteet eivät sisällä virheitä, linkkejä haitallisille verkkosivuille tai haittaohjelmia. Nordic Green Energyllä on oikeus estää tai rajoittaa verkkosivun käyttäjää pääsemästä sivustolle. Mikäli havaitsemme epäilyttävää toimintaa, kuten tietojenkalastelua, palvelunestohyökkäksen tai muuta epäilyttävää verkkokäyttäytymistä, on Nordic Green Energyllä oikeus pyrkiä tunnistamaan käyttäjän tiedot kuten IP-osoite ja estää käyttöehtoja rikkovan käyttäjän pääsy sivustolle ilman erillistä ilmoitusta ja rajoituksia.

Muutokset
Muutokset käyttöehtoihin ovat mahdollisia ja ne julkaistaan tällä sivulla. Muutos astuu voimaan heti julkaisuhetkellä.

Henkilötiedot
Nordic Green Energy noudattaa voimassa olevaa henkilötietolainsäädäntöä. Nordic Green Energyn rekisteriselosteet ovat saatavilla nordicgreen.fi-sivulla. Kaikki meille lähettämäsi tiedot (mm. sähköpostiviesti, sopimustilaus, yhteydenottopyyntö, tarjouspyyntö), joiden avulla henkilöllisyytesi voidaan selvittää, käsitellään Nordic Green Energyn ajantasaisen tietosuojaselosteen mukaisesti.