Sähkön laskutus

Nordic Green Energyn laskutusvaihtoehdot ovat paperilasku, e-lasku ja sähköpostilasku. Laskutus perustuu verkkoyhtiön ilmoittamiin kulutustietoihin ja se tapahtuu jälkikäteen.

Tiesithän, että vaihtamalla kätevään ja paperittomaan e-laskuun tai sähköpostilaskuun säästät ympäristöä. Elektronisen laskun valinnut Nordic Green Energyn asiakas säästää keskimäärin 216g paperia vuodessa, kun paperin standardipaino on 80g per neliömetri.

E-LASKU

Valitse paperiton ja täysin elektroninen E-lasku laskutustavaksi!

SÄHKÖPOSTILASKU

Vaihda sähköpostilaskuun ja saat sähkölaskut kätevästi sähköpostiisi.

PAPERILASKU

Voit toki valita myös perinteisen paperilaskun laskutustavaksi.

Hyvä tietää laskutuksesta

Verot
Nordic Green Energyn sähkön myyntilaskussa veloitetaan arvonlisävero ajantasaisen arvonlisäverokannan mukaisesti. Sähkönmyynnissä sovelletaan yleistä arvonlisäverokantaa, joka on tällä hetkellä 24%.
Eräpäivä
Eräpäivä on sähkölaskussa määritelty maksupäivä, jolloin lasku tulee viimeistään suorittaa Nordic Green Energylle. Mikäli asiakkaamme tarvitsevat muutoksen yksittäisen sähkölaskun eräpäivän muuttamiseksi, tulee tällöin ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Pyyntö eräpäivän siirrosta tulee tehdä viimeistään laskun eräpäivänä.
Tilinumero
Nordic Green Energyn käyttämä pankki on norjalainen DNB Bank ASA. Maksu tulee suorittaa ennen eräpäivää sähkölaskussa mainitulle tilille, joka on FI23 3737 0451 1690 27. Pankin BIC-koodi on DNBAFIHX.
Sähkön laskutus ja minimirajat
Nordic Green Energyn paperilaskun laskutusraja on 20 euroa. Alle 20 euron, mutta vähintään 5 euron sähkölaskut voi kuitenkin vastaanottaa kuukausittain valitsemalla sähköpostilaskutuksen. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiin koskien laskutusväliä ja laskutusvaihtoehtoja.

Laskutuksen minimirajojen tarkoitus on parantaa laskutuksen käytännöllisyyttä. Et vastaanota esimerkiksi sähkölaskua, jonka loppusumma olisi 1,60 €. Tällöin summa siirtyy seuraavan kuukauden laskuun.

Maksumuistutus
Mikäli sähkölaskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, tulee Nordic Green Energy lähettämään maksumuistutuksen erääntyneiden saatavien perimiseksi.
Perintä
Mikäli sähkölaskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, sekä laskua ei ole myöskään maksettu maksumuistutuksen perusteella, tulee sähkölasku siirtymään perintään.