Paperilasku postitse kotiisi

Valitse paperilasku, kun haluat vastaanottaa sähkölaskut postitse kotiisi. Perinteisen laskutustyylin lisäksi suosittelemme myös tutustumaan Kivraan, e-laskuun ja sähköpostilaskuun, jotka jättävät aina pienemmän ekologisen jalanjäljen. Elektroniset tavat ovat myös nopeampia, sillä lasku saapuu viiveittä postin käsittelyajasta riippumatta.

Paperilasku on perinteinen tapa ja tarjoamme sitä kaikkialla Suomessa. Tiesithän kuitenkin, että vaihtamalla kätevään ja paperittomaan Kivraan, e-laskuun tai sähköpostilaskuun säästät ympäristöä. Elektronisen laskun valinnut Nordic Green Energyn asiakas säästää keskimäärin 216 g paperia vuodessa, kun paperin standardipaino on 80 g per neliömetri.

Nordic Green Energy laskutusvaihtoehdot:

N

Kivra

N

Paperilasku

Hyvä tietää paperilaskusta

Tietoa paperilaskusta

Paperilaskut ovat perinteinen tapa ja nimensä mukaisesti tarkoittaa sähkölaskujen lähettämistä postitse kotiisi.

Paperilaskun maksaminen

Paperilaskut saapuvat postitse ja eräpäivä on aina vähintään 14 vrk laskun päiväyksestä. Paperilasku tulee maksaa laskun tiedoilla ja oikealla viitenumerolla laskun eräpäivään mennessä.

Sähkön laskutus ja minimirajat

Nordic Green Energyn paperilaskun laskutusraja on 5 euroa. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiin koskien laskutusväliä ja laskutusvaihtoehtoja.

Laskutuksen minimirajojen tarkoitus on parantaa laskutuksen käytännöllisyyttä. Et vastaanota esimerkiksi sähkölaskua, jonka loppusumma olisi 1,60 €. Tällöin summa siirtyy seuraavan kuukauden laskuun.

Paperilaskun esteet

Nordic Green Energyllä tarjoamme myös sähkösopimuksia, jotka sisältävät pakollisen e-laskun tai sähköpostilaskun. Sopimuslomakkeissa nämä vaihtoehdot ovat merkitty aina selkeästi asianmukaisella merkinnällä. Esimerkiksi ”Sähkösopimus sisältää elektronisen laskun”. Tietoa laskutusvalinnoista löydät aina selkeästi sopimuslomakkeesta tilauksen aikana.

Apua paperilaskun osalta?

Mikäli tarvitset apua paperilaskutukseen liittyen, auttaa asiakaspalvelumme sinua kaikissa laskutusasioissa.