Paperilasku

Valitse paperilasku, kun haluat vastaanottaa sähkölaskut postitse kotiisi. Suosittelemme myös tutustumaan e-laskuun ja sähköpostilaskuun, jotka jättävät aina pienemmän ekologisen jalanjäljen. Elektroniset tavat ovat myös nopeampia, sillä lasku saapuu viiveittä postin kulutusta riippumatta.

Paperilasku on myös yksi laskutustapa valikoimassamme

Paperilasku käytössä?

Paperilasku on perinteinen tapa ja tarjoamme sitä kaikkialla Suomessa. Tiesithän kuitenkin, että vaihtamalla kätevään ja paperittomaan e-laskuun tai sähköpostilaskuun säästät ympäristöä. Elektronisen laskun valinnut Nordic Green Energyn asiakas säästää keskimäärin 216 g paperia vuodessa, kun paperin standardipaino on 80 g per neliömetri.

Nordic Green Energy laskutusvaihtoehdot:

  • E-lasku
  • Sähköpostilasku
  • Paperilasku

Hyvä tietää paperilaskusta

Tietoa paperilaskusta
Paperilasku on perinteinen tapa ja nimensä mukaisesti tarkoittaa sähkölaskujen lähettämistä postitse kotiisi.
Paperilaskun maksaminen
Paperilasku saapuu postitse ja eräpäivä on aina vähintään 14 vrk laskun päiväyksestä. Paperilasku tulee maksaa laskun tiedoilla ja oikealla viitenumerolla laskun eräpäivään mennessä.
Paperilaskun esteet
Nordic Green Energyllä tarjoamme myös sähkösopimuksia, jotka sisältävät pakollisen e-laskun tai sähköpostilaskun. Sopimuslomakkeissa nämä vaihtoehdot ovat merkitty aina selkeästi asianmukaisella merkinnällä. Esimerkiksi ”Sähkösopimus sisältää elektronisen laskun”. Tietoa laskutusvalinnoista löydät aina selkeästi sopimuslomakkeesta tilauksen aikana.
Apua paperilaskun osalta?
Mikäli tarvitset apua paperilaskutukseen liittyen, auttaa asiakaspalvelumme sinua kaikissa laskutusasioissa.