Hanki sähkösopimus yrityksellesi

Yrityksen sähkösopimus kannattaa kilpailuttaa tasaisin väliajoin, jotta et varmasti maksa sähköstä liikaa. Tutustu sähkösopimuksiimme tai pyydä tarjous! Asiantuntijamme antavat yksilöllistä neuvontaa ja paneutuvat yrityksesi tilanteeseen.

Yrityksen sähkösopimus
– tärkeä osa vastuullisuutta

Kun valitaan yrityksen sähkösopimusta, on tärkeää ottaa huomioon valinnan ympäristöystävällisyys. Haluamme tehdä yhdessä vastuullisia ja ekologisia valintoja, joten löydät Nordic Green Energyn valikoimasta varmasti yrityksenne tarpeisiin sopivan sähkösopimuksen.

Uusiutuvan ja ilmastoystävällisen energian valitseminen on teko, jota kaivataan tiedostavalta yritykseltä. Yrityksen hiilijalanjälki muodostuu monesta eri tekijästä, ja hiilidioksidivapaan sähkön tuotantotavan valitseminen on yksinkertainen teko kestävämmän kehityksen puolesta.

Tilaa uutiskirjeemme

Nordic Green Energy palvelee Suomessa yli 4 000 yritystä ja yksi vahvuuksistamme on läsnäolo Pohjoismaissa. Tarjoamme kaikille asiakkaillemme helppoa sähköhankintaa suoraan markkinoilta ilman välikäsiä, tarvittaessa samalla sopimuksella useampaan maahan. Kauttamme saat alkuperäsertifioitua ilmastoystävällistä ja uusiutuvaa energiaa kilpailukykyiseen hintaan.

Jori Helenius, Businessa Area Manager (B2B Finland)

Asiakasedut

Yritysten sähkönhankinnan kustannukset muodostuvat usein suureksikin osaksi yrityksen kustannusrakennetta toimialasta riippumatta. Vihreän ja ilmastoystävällisen sähkön sekä edullisten hintojen lisäksi on olemassa monta muuta hyvää syytä valita Nordic Green Energy.

Henkilöstö-

etuohjelma

Nordic Green Energyn yritysasiakkaana voit tarjota uusiutuvalla ja ilmastoystävällisellä energialla tuotettua sähköä yrityksesi henkilöstölle henkilöstöetu-kampanjan alennettuin hinnoin.

Sähkön

alkuperätodistus

Yritysasiakkaanamme saat todistuksen vihreän sähkön käytöstä. Nostamme mielellämme vihreän sähkön valinnneita yrityksiä esille myös kotisivuillamme ja somessa.

Kattava

markkinaraportti

Nordic Green Energyn räätälöityjen sähkönhankinnan ratkaisujen yritysasiakkaat voivat tilata veloituksetta kuukausittain kattavan markkinaraportin  asiantuntijoiltamme.