Nordic Green Energy

Luonnollinen valinta
Mielestämme sähkönhankinnan ei tule olla kallista, hankalaa tai rasittaa jo luonnon rajoitettuja resursseja. Asiakkaamme saavat aina 100% vihreää sähköä kilpailykykyiseen hintaan pohjoisen luonnosta. Liity sinäkin kasvavaan joukkoomme!

Konserni

Nordic Green Energy on osa Troms Kraft-energiakonsernia. Konsernilla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Tutustu toimintaamme Pohjoismaisilla sähkömarkkinoilla konserni-sivulla.

Avainluvut

Vuodesta 2000 lähtien olemme toimittaneet pelkästään Suomessa ja Ruotsissa yli 35 miljardia vihreää kilowattituntia. Tutustu tarkemmin yrityksemme toimintaan avainluvut-sivulla.

Lupaukset

Me uskallamme luvata aina kilpailukykyisen sähkön hinnan 100% vihreälle sähkölle. Lisäksi lupaamme aina erinomaista palvelua ja mittaamme sitä myöskin säännöllisesti. Asiakaslupaukset.

Vastuu

Me kannamme yhdessä vastuun ympäristöstämme, asiakkaistamme ja henkilöstöstämme. Lue lisää vastuullisista valinnoista vastuullisuus-sivulla.

Media ja yhteistyö

Haluatko lisätietoa toiminnastamme tai lähestyä meitä esimerkiksi tarjouksen merkeissä? Lue lisää ja ota yhteyttä meihin helposti lomakkeen avulla. Medialle.