Nordic Green Energy

Luonnollinen valinta
Mielestämme sähkönhankinta ei saa olla kallista, hankalaa tai rasittaa luonnon jo rajallisia resursseja. Asiakkaanamme saat aina kilpailukykyisen hinnan, erinomaista palvelua ja vapauden valita itse mieleisesi sähkön alkuperän kattavasta tarjonnastamme.

Toimistomme

Nordic Green Energyn toimisto sijaitsee länsirannikolla Vaasassa. Toimitamme sähköä kaikkialle Suomeen, lukuunottamatta Ahvenanmaata.

Avainluvut

 Nordic Green Energy Finland toimittaa sähköä Suomessa yli 100 000 kohteeseen palvellen myös yli 10 000 yritystä ja organisaatiota.

Lupaukset

Me uskallamme luvata aina kilpailukykyisen sähkön hinnan ja erinomaista palvelua kaikille asiakkaillemme. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti. Katso asiakaslupaukset.

Vastuu

Me kannamme yhdessä vastuun ympäristöstämme, asiakkaistamme ja henkilöstöstämme. Lue lisää vastuullisista valinnoista vastuullisuus-sivulla.

Media ja yhteistyö

Haluatko lisätietoa toiminnastamme tai lähestyä meitä esimerkiksi yhteistyöehdotuksen merkeissä? Lue lisää ja ota yhteyttä meihin helposti lomakkeen avulla.

Kotitaloudet

Asiakkaanamme valitset vihreän sähkön alkuperän ja sopimustyypin helposti vain yhdellä klikkauksella tilausta tehdessä. Tutustu kodin sähkösopimuksiin.

Yritykset

Yritysasiakkaanamme voit nauttia edullisesta sähkönhankinnan ratkaisusta, joka on räätälöity juuri yrityksesi toimialaan ja kulutustietoihin sopivaksi. Pyydä tarjous.