Nordic Green Energy

Luonnollinen valinta
Mielestämme sähkönhankinta ei saa olla kallista, hankalaa tai rasittaa luonnon jo rajallisia resursseja. Asiakkaanamme saat aina kilpailukykyisen hinnan, erinomaista palvelua ja vapauden valita itse mieleisesi sähkön alkuperän kattavasta tarjonnastamme.

Konserni

Nordic Green Energy on osa Troms Kraft-energiakonsernia. Konsernilla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa sekä Norjassa. Lue lisää toiminnastamme Pohjoismaisilla sähkömarkkinoilla.

Avainluvut

Troms Kraft -konserni palvelee Pohjoismaissa yli 300 000 kotitaloutta. Konserniin kuuluva Nordic Green Energy Finland palvelee tänä päivänä yli 71 000 suomalaista kotitaloutta. Katso avainluvut.

Lupaukset

Me uskallamme luvata aina kilpailukykyisen sähkön hinnan ja erinomaista palvelua kaikille asiakkaillemme. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti. Katso asiakaslupaukset.

Vastuu

Me kannamme yhdessä vastuun ympäristöstämme, asiakkaistamme ja henkilöstöstämme. Lue lisää vastuullisista valinnoista vastuullisuus-sivulla.

Media ja yhteistyö

Haluatko lisätietoa toiminnastamme tai lähestyä meitä esimerkiksi yhteistyöehdotuksen merkeissä? Lue lisää ja ota yhteyttä meihin helposti lomakkeen avulla.

Kotitaloudet

Asiakkaanamme valitset vihreän sähkön alkuperän ja sopimustyypin helposti vain yhdellä klikkauksella tilausta tehdessä. Tutustu kodin sähkösopimuksiin.

Yritykset

Yritysasiakkaanamme voit nauttia edullisesta sähkönhankinnan ratkaisusta, joka on räätälöity juuri yrityksesi toimialaan ja kulutustietoihin sopivaksi. Pyydä tarjous.