Nordic Green Energy

Nordic Green Energy myy sähköä kaikkialle Suomeen. Asiakkaanamme saat aina kilpailukykyisen hinnan, erinomaista palvelua ja vapauden valita itse mieleisesi sähkön alkuperän.

Aloitimme toimintamme Suomessa syksyllä 2008, josta lähtien Suomen päätoimistomme on sijainnut Vaasassa. Palvelemme tällä hetkellä noin 75 000 kuluttaja-asiakasta, 9 000 yritysasiakasta ja lähes 100 julkista asiakasta.

Visio
Nordic Green Energyn visio on olla kestävää kehitystä edistävä toimija yhteiskunnassa ja samanaikaisesti vähentää omaa sekä asiakkaidensa vaikutusta ympäristöön.
Missio
Nordic Green Energyn missio on energia-alan osaajana tuottaa laadukkaita palveluja ja edesauttaa kotitalouksia, yrityksiä ja julkishallinnollisia organisaatioita vaihtamaan uusiutuvaan energiaan.
Toiminta-ajatus
Nordic Green Energyn toiminta-ajatus on toimittaa uusiutuvaa energiaa kotitalouksille, yrityksille ja julkishallinnollisille organisaatioille Pohjoismaissa.
Suositeltava sähköyhtiö
Me haluamme olla sähköyhtiö, johon asiakkaamme voivat olla tyytyväisiä ja jota asiakkaamme voivat suositella muille.
Ammattilaisia ylpeitä työstään
Lupaamme työntekijöillemme avoimen, energisen ja dynaamisen työympäristön, jossa kaikki työskentelevät kohti yhteistä päämäärää.
Kannattava sähköyhtiö
Lupaamme omistajillemme kannattavan ja eettisesti toimivan tytäryhtiön, joka on vihreän sähkön edelläkävijä sähkömarkkinoilla.

Organisaatio ja talous

Nordic Green Energy on merkitty kaupparekisteriin toiminimellä Switch Nordic Green AB Filial Finland ja y-tunnuksella 2220675-5. Rekisterissä päätoimiala on sähkön kauppa (35140). Yrityksemme on rekisteröity arvonlisäverorekisteriin, ennakkoperintärekisteriin, kaupparekisteriin, työnantajarekisteriin ja verohallinnon perustietorekisteriin. Liikevaihtomme on 83 miljoonaa euroa.

Nordic Green Energyllä työskentelee tällä hetkellä yli 50 työntekijää. Kaikki Nordic Green Energyn palkansaajat ovat vakuutettuja työntekijän eläkelain TyEL:n mukaisesti ja työsuhteissa noudatetaan Energiateollisuuden toimihenkilöiden ja ylempien toimihenkilöiden työehtosopimusta. Nordic Green Energy on myös Suomen Energiateollisuus ry:n jäsen ja sitoutunut noudattamaan Energiateollisuuden yleisesti hyväksymiä ja suosittelemia sähkönmyyntiehtoja (SME).

Olemme osa Elmera Group -konsernia

Nordic Green Energy on osa norjalaista Elmera Group -energiakonsernia, joka on yksi Pohjoismaiden suurimmista sähkönmyyjistä palvellen yli miljoonaa kotitalous-, yritys- ja julkishallinnon asiakasta. Elmera on listattu Oslon pörssiin ja sen liikevaihto vuonna 2021 oli 15,2 miljardia Norjan kruunua.

Luotettava kumppani

nordic green energy

Toimistomme

Nordic Green Energyn toimisto sijaitsee Vaasassa. Toimitamme sähköä kaikkialle Suomeen, lukuun ottamatta Ahvenanmaata.

Avainluvut

Nordic Green Energy Finland toimittaa sähköä Suomessa noin 75 000 kotiin palvellen myös noin 9 000 yritystä ja lähes 100 julkisen sektorin asiakasta.

Me lupaamme asiakkaillemme kilpailukykyisen sähkön hinnan ja erinomaista palvelua. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti.