Sähkösopimus kaikkialle Suomeen

Tilaa sähkösopimus, jossa sähkön hinta on aina yksi markkinoiden halvimmista! Meiltä löydät sähkösopimuksen niin kerrostalolle, pari- ja rivitalolle kuin omakotitalolle – riippumatta siitä, missä päin Suomea asut.

Tarjoamme sekä toistaiseksi voimassa olevia sähkösopimuksia että eripituisia kiinteähintaisia määräaikaisia sähkösopimuksia. Tutustu kattavaan tarjontaamme ja löydä mieleisesi sähkösopimus!

PÖRSSISÄHKÖ

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jossa hinta muuttuu pörssin mukaan.

KVARTAALITAKUU

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus aina kolmen kuukauden hintatakuulla.

MÄÄRÄAIKAINEN SÄHKÖSOPIMUS

Edullinen kiinteä sähkön hinta ennalta määritellyksi ajaksi valintasi mukaisesti.

Suositeltavaa sähköä

Viimeisimmän tutkimuksen mukaan 95 % asiakkaistamme suosittelisi meitä ystävilleen ja tuttavilleen – Asiakastutkimus syksy 2016 (n=5061).

Sähkösopimus heti

Sähkösopimus on mahdollista saada halutessasi heti, jos tarvitset sähköt pikaisesti muuttaessasi uuteen asuntoon. Kiireellisessä tapauksessa ole yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme puhelimitse. Muuttaessa suosittelemme aina tilaamaan sähkösopimuksen hyvissä ajoin, koska osa Suomessa toimivista verkkoyhtiöistä veloittaa pikakytkentämaksua, mikäli sähköt pitäisi saada 1–2 vuorokauden sisällä. Kun kyseessä on uusi asiakkuus, vie sähkönmyyjän vaihto Suomessa noin 2–3 viikkoa. Tästä johtuen Nordic Green Energy ei voi myyjänvaihtotilanteissa aloittaa sähkösopimusta esimerkiksi seuraavana päivänä.

Asiakaspalvelun numero: 06-357 7750 (arkisin 9–19).

Kilpailukykyiset hinnat

Nordic Green Energyn sähkötarjoukset ovat aina markkinoiden kärkipäässä. Edullinen hinta on asiakaslupaus, josta pidämme kiinni ympäri vuoden.

Millainen sähkösopimus?

Sähkösopimuksissa on eroja niin hinnoissa, kestoissa, ehdoissa kuin alkuperissä. Lähtökohtaisesti sähkösopimukset voidaan jakaa toistaiseksi voimassa oleviin sähkösopimuksiin ja määräaikaisiin sähkösopimuksiin. Toistaiseksi voimassa olevat kuluttajasopimukset (ei määräaikaa) ovat vaihdettavissa tai irtisanottavissa lähes aina 14 vrk irtisanomisajalla. Vastaavasti määräaikaisissa kuluttajasopimuksissa hinnat ja ehdot ovat voimassa sovitun määräajan.

Sähkösopimukset ja eroavaisuudet

Pörssisähkö

Millainen sähkösopimus on Pörssisähkö?

Pörssisähkö on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, joka on vaihdettavissa tai irtisanottavissa 14 vrk irtisanomisajalla.

Kuinka sähkön laskutushinta muodostuu?

Sähkön laskutushinta muodostuu välityspalkkiostamme energialle, kuukausimaksusta ja Suomen alueen sähkön Spot-hinnasta. Tuntimitatuissa kohteissa käytetään tuntikohtaisia Spot-hintoja, minkä johdosta voit pyrkiä ajoittamaan kotisi sähkönkulutusta vuorokauden edullisimmille hinnoille.

Miten Pörssisähkö eroaa muista sähkösopimuksista?

Pörssisähkössä hinta seuraa julkista indeksiä, joka on Nord Pool -sähköpörssin ilmoittama Spot-hinta Suomen hinta-alueelle. Muutoin Pörssisähkö on kuin mikä tahansa muu toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jossa on 14 vrk irtisanomisaika.

Pörssisähkö
Ei määräaikaa

0,16

0,46

0,46

snt/kWh (Välityspalkkio) Kuukausimaksu 2,95 € TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ
Kuukausitakuu

Millainen sähkösopimus on Kuukausitakuu?

Kuukausitakuu on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, joka on vaihdettavissa tai irtisanottavissa 14 vrk irtisanomisajalla.

Kuinka sähkön laskutushinta muodostuu?

Kuukausitakuussa sähkön laskutushinta perustuu Nordic Green Energyn kunkin kuukauden sähkön sisäänosto- ja toimituskustannuksiin. Hinta muuttuu siis joka kuukausi ja tulevan kuukauden hinta ilmoitetaan Nordic Green Energyn verkkosivuilla aina viimeistään 14 vrk ennen uuden kuukauden alkua.

Miten Kuukausitakuu eroaa muista sähkösopimuksista?

Kuukausitakuussa hinta muuttuu kuukausittain ja se on tiedossa aina ennen kuun alkua. Muutoin Kuukausitakuu on kuin mikä tahansa muu toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jossa on 14 vrk irtisanomisaika.

Kuukausitakuu
Ei määräaikaa

4,69

4,99

4,99

snt/kWh Hinta 1.9. - 30.9.2017 Kuukausimaksu 3,60 € TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ
Kvartaalitakuu

Millainen sähkösopimus on Kvartaalitakuu?

Kvartaalitakuu on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, joka on vaihdettavissa tai irtisanottavissa 14 vrk irtisanomisajalla.

Kuinka sähkön laskutushinta muodostuu?

Kvartaalitakuussa sähkön laskutushinta perustuu Nordic Green Energyn kunkin kvartaalin sähkön sisäänosto- ja toimituskustannuksiin. Hinta muuttuu siis kolmen kuukauden välein ja tulevan kvartaalin hinta ilmoitetaan Nordic Green Energyn verkkosivuilla aina viimeistään 14 vrk ennen uuden jakson alkua.

Miten Kvartaalitakuu eroaa muista sähkösopimuksista?

Kvartaalitakuussa hinta muuttuu kvartaaleittain ja se on tiedossa aina ennen uuden kvartaalin alkua. Muutoin Kvartaalitakuu on kuin mikä tahansa muu toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jossa on 14 vrk irtisanomisaika.

Kvartaalitakuu
Ei määräaikaa

3,69

3,99

3,99

snt/kWh Hinta 1.7. - 30.9.2017 Kuukausimaksu 3,60 € TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ
Määräaikaiset sähkösopimukset

Millainen on määräaikainen sähkösopimus?

Määräaikaisessa sähkösopimuksessa sovitut ehdot ovat kiinteät määräajan. Määräaikainen sähkösopimus velvoittaa aina niin asiakasta kuin sähköyhtiötä sopimuskauden.

Kuinka sähkön laskutushinta muodostuu?

Määräaikaisten kiinteähintaisten sähkötarjousten hinnat muuttuvat alati markkinoilla ja tarjoushinnat perustuvat usein vallitsevaan markkinatilanteeseen ja sähköyhtiöiden sisäänostoihin tuleville toimituksille. Kun solmit määräaikaisen kiinteähintaisen sähkösopimuksen, on hinta kiinteä sovitun sopimuskauden ajan.

Miten määräaikainen sähkösopimus eroaa muista sähkösopimuksista?

Määräaikaiset sähkösopimukset ovat voimassa sovitun määräajan ja ne voi päivittää uuteen sopimukseen määräajan päättyessä. Nordic Green Energyllä määräaikaisen voi vaihtaa uuteen samankestoiseen sopimukseen, mikäli olet valinnut lisäpalveluksi Vaihto-oikeuden. Nordic Green Energyn asiakkaana määräaikaisen voi pois muuton yhteydessä poikkeuksellisesti purkaa tarvittaessa ilman lisäkuluja.

Määräaikainen
24 kuukautta

4,29

4,59

4,59

snt/kWh Kuukausimaksu 2,95 € TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ
Yrityksien sähkösopimukset

Sähkönhankinta ja yritykset

Yrityksien sähkönhankinta voidaan toteuttaa monella eri tavalla. Sähkön hinta voidaan suojata johdannaismarkkinoilla jo nyt tuleville vuosille. Esimerkiksi yritykset voivat halutessaan tehdä viiden vuoden määräaikaisen sopimuksen tai sähkösopimuksen, joka alkaa vasta usean vuoden jälkeen.

Sähkönhankinnan ratkaisut

Kun yrityksesi kulutustiedot ja markkinatilanne ovat tiedossa, on asiantuntijoidemme helppo muodostaa kokonaisedullisin tarjous yrityksellesi tarjouspyynnön mukaisesti. Ehdotus voi olla marginaali- ja johdannaissopimus, salkunhallintasopimus, tasatehosopimus, Hybridi-sopimus tai esimerkiksi Spot-toimitussopimus. Lisäksi voimme tarjota optiovuosia yrityksien sopimuksiin.

Miten yrityksien sopimukset eroavat kuluttajasopimuksista?

Kuluttajasopimuksiin noudatetaan aina ajantasaista kuluttajia koskevaa lainsäädäntöä. Yrityksien osalta noudatetaan aina Suomen lakia ja yrityksen yksilöllisiä sopimusehtoja. Tästä johtuen yrityksien sopimukset voivat olla niin hintamekanismiltaan kuin ehdoiltaan joustavempia, kuten salkunhallintasopimukset ja optiot.

Usein kysyttyä

Mitä eroa on sähkön myynti- ja siirtosopimuksella?

Suomessa sähköntoimitus asiakkaan käyttöpaikkaan edellyttää voimassa olevaa sähköenergian myyntisopimusta sekä siirtosopimusta. Sähkönmyyjä vastaa sähköenergiasta sähkön myyntisopimuksen mukaisesti ja paikallinen siirtoyhtiö siirrosta sähkön siirtosopimuksen mukaisesti. Voit lukea lisää sopimuksista myös Energiaviraston sivuilla.

Kuinka teen sähkösopimuksen?

Kaikilla asiakkailla tulee olla sähkösopimus sekä sähköenergiasta että sähkönsiirrosta. Kun teet sähkösopimuksen asuntoosi tai uuteen asuntoosi jos olet muuttamassa, riittää tähän se, että solmit sähkösopimuksen sähkönmyyjän kanssa. Tällöin myynnin osalta sovelletaan sähkönmyyjän sopimusehtoja ja siirron osalta paikallisen siirtoyhtiön verkkopalveluehtoja. Voit lukea lisää sopimusehdoista Suomessa Energiateollisuuden kotisivulla.

Mistä sähkön hinta muodostuu?

Suomessa kodin ja yrityksen sähkölaskun kokonaishinta koostuu sähkön siirrosta, sähkön myynnistä ja veroista. Sähkönmyynnissä veloitetaan arvonlisävero ajantasaisen arvonlisäverokannan mukaisesti ja siirron yhteydessä sähkövero sekä arvonlisävero. Voit tutustua Energiaviraston tietopankkiin sähkölaskua koskien klikkaamalla tästä.

Mitä on vihreä sähkö?

Vihreä sähkö on uusiutuvilla energiamuodoilla tuotettua uusiutuvaa energiaa, jonka perusperiaatteita ovat uusiutuvuus ja kestävyys. Vihreäksi sähköksi kutsutaan mm. vesi-, tuuli- ja aurinkovoimalla tuotettua sähköä, jonka alkuperä todennetaan eurooppalaisen Guarantee of Origin -järjestelmän mukaisesti. Suomessa toimitetun sähköenergian alkuperä rekisteröidään ja todennetaan Fingrid Oyj:n alkuperätakuujärjestelmässä.