Sähkösopimus kotiin, kaikkialle Suomeen

Sähkösopimus kotiin helposti netissä. Meiltä löydät sähkösopimuksen niin kerrostalolle, pari- ja rivitalolle kuin omakotitalolle – riippumatta siitä, missä päin Suomea asut. Tutustu sopimustarjontaamme ja löydä mieleisesi!

Muutto edessä? Muuttajan sähkösopimuksen löydät klikkaamalla tästä.

Tutustu sopimuksiin

Ilmasto pörssisähkö

Valitsemalla Ilmasto pörssisähkö -sopimuksen teet ilmastoystävällisen valinnan.

Uusiutuva pörssisähkö

Valitse Uusiutuva pörssisähkö -sopimus ja varmista, että sähkösi on 100 % vihreää sähköä.

Hybridi

Hybridissä yhdistyy kiinteähintaisen sopimuksen ja pörssisähkösopimuksen parhaat puolet. Sopimuksessa energian hinta koostuu kiinteästä hinnan osasta ja kulutusvaikutuksesta. Tarjoamme Hybridi-sopimusta kohteille, joiden vuosikulutus on alle 3000 kWh.

Opiskelijasähkö

Opiskelijana saat pörssisähkö -sopimukseemme kuukausimaksut -50% ensimmäiset kolme kuukautta. Samalla teet ilmastoystävällisen valinnan valitsemalla Ilmasto pörssisähkön! 

Sähkösopimus on mahdollista saada halutessasi heti, jos tarvitset sähköt pikaisesti muuttaessasi uuteen asuntoon. Kiireellisessä tapauksessa ole yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme puhelimitse.

Muuttaessa suosittelemme aina tilaamaan sähkösopimuksen hyvissä ajoin, koska osa Suomessa toimivista verkkoyhtiöistä veloittaa pikakytkentämaksua, mikäli sähköt pitäisi saada 1–2 vuorokauden sisällä. Kun kyseessä on uusi asiakkuus, vie sähkönmyyjän vaihto Suomessa noin 2–3 viikkoa. Tästä johtuen Nordic Green Energy ei voi myyjänvaihtotilanteissa aloittaa sähkösopimusta esimerkiksi seuraavana päivänä.

Jos sähkösopimuksesi energia on tuotettu uusiutuvalla energialla, voit halutessasi valita sähkösopimukseesi myös Suomen luonnonsuojeluliiton EKOenergia-merkinnän. EKOenergia on takaa, että sähkösi on tuotettu mahdollisimman kestävästi ja tarkat ympäristökriteerit täyttäen. Merkintä on ensimmäinen ja ainoa yleiseurooppalainen sähkön ympäristömerkki.

Valitsemalla kotiisi uusiutuvaa energiaa tuet uusiutuvan energian tuotantoa ja pidät huolen, että ekologisen sähkön osuus sähkömarkkinoilla kasvaa. Asiakkaanamme voit valita sähkösi alkuperäksi uusiutuvan energian.

Löytyykö katoltasi aurinkopaneelit? Mikäli sinulla on mahdollisuus liittää mikro- tai pientuotantosi yleiseen sähköverkkoon paikallisen verkkoyhtiön luvalla, olemme kiinnostuneita ostamaan ylijäämäenergiasi. Maksamme sähköstäsi markkinahintojen mukaisesti.

Mitä eroa on sähkön myynti- ja siirtosopimuksella?

Suomessa sähköntoimitus asiakkaan käyttöpaikkaan edellyttää voimassa olevaa sähköenergian myyntisopimusta sekä siirtosopimusta. Sähkönmyyjä vastaa sähköenergiasta sähkön myyntisopimuksen mukaisesti ja paikallinen siirtoyhtiö siirrosta sähkön siirtosopimuksen mukaisesti.

Kuinka teen sähkösopimuksen?

Kaikilla asiakkailla tulee olla sopimus sekä sähköenergiasta että sähkönsiirrosta. Kun teet sähkösopimuksen asuntoosi tai uuteen asuntoosi jos olet muuttamassa, riittää tähän se, että solmit sähkösopimuksen sähkönmyyjän kanssa. Tällöin myynnin osalta sovelletaan sähkönmyyjän sopimusehtoja ja siirron osalta paikallisen siirtoyhtiön verkkopalveluehtoja.

Miten sähkön hinta muodostuu?

Suomessa kodin ja yrityksen sähkön hinta koostuu kokonaisuudessaan sähkön siirrosta, sähkön myynnistä ja veroista. Sähkönmyynnissä veloitetaan arvonlisävero ajantasaisen arvonlisäverokannan mukaisesti ja siirron yhteydessä sähkövero sekä arvonlisävero.

Toimiiko Nordic Green Energy alueellani?

Toimitamme sähköä kaikkialle Suomeen pois lukien Ahvenanmaa.

Mitä on vihreä sähkö?

Vihreä sähkö on uusiutuvilla energiamuodoilla tuotettua uusiutuvaa energiaa, jonka perusperiaatteita ovat uusiutuvuus ja kestävyys. Vihreäksi sähköksi kutsutaan mm. vesi-, tuuli- ja aurinkovoimalla tuotettua sähköä, jonka alkuperä todennetaan eurooppalaisen Guarantee of Origin -järjestelmän mukaisesti. Suomessa toimitetun sähköenergian alkuperä rekisteröidään ja todennetaan Fingrid Oyj:n alkuperätakuujärjestelmässä.

Sähkösopimus
yritykselle

Asiakaspalvelu

Uusiutuva energia