Sähkösopimus kotiin, kaikkialle Suomeen

Sähkösopimus kotiin helposti netissä. Meiltä löydät sähkösopimuksen niin kerrostalolle, pari- ja rivitalolle kuin omakotitalolle – riippumatta siitä, missä päin Suomea asut. Tarjoamme sekä toistaiseksi voimassa olevia että eripituisia määräaikaisia sähkösopimuksia. Tutustu kattavaan tarjontaamme ja löydä mieleisesi!

Asiakkaistamme 93,2 % pitää meitä luotettavana

NGE:n asiakastyytyväisyystutkimus 2021
(vastaajia 2158)

Tutustu sopimustarjontaan

pari tutkimassa pörssisähkö-sopimuksia tietokoneelta

Pörssisähkö

Pörssisähkössä et maksa turhasta, sillä saat sähköä markkinahintaan ja 0,99 snt/kWh välityspalkkiolla.

SMARTTI-sähkösopimus

SMARTTI

Samassa paketissa saat markkinahintaan seuraavan sopimuksen edut ja kiinteähintaisen sopimuksen turvan.

Opiskelijasähkö

Opiskelijana saat vihreään pörssisähkösopimukseemme kuuden (6) kuukauden kuukausimaksut veloituksetta

Sähkösopimus on mahdollista saada halutessasi heti, jos tarvitset sähköt pikaisesti muuttaessasi uuteen asuntoon. Kiireellisessä tapauksessa ole yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme puhelimitse. Muuttaessa suosittelemme aina tilaamaan sähkösopimuksen hyvissä ajoin, koska osa Suomessa toimivista verkkoyhtiöistä veloittaa pikakytkentämaksua, mikäli sähköt pitäisi saada 1–2 vuorokauden sisällä. Kun kyseessä on uusi asiakkuus, vie sähkönmyyjän vaihto Suomessa noin 2–3 viikkoa. Tästä johtuen Nordic Green Energy ei voi myyjänvaihtotilanteissa aloittaa sähkösopimusta esimerkiksi seuraavana päivänä.

 

Toimiiko Nordic Green Energy alueellani?

Toimitamme sähköä kaikkialle Suomeen pois lukien Ahvenanmaa. Tutustu sopimuksiin!

Palvelua myös yrityksille?

Tarjoamme sähkönhankinnan ratkaisuja kaiken kokoisille ja eri toimialojen yrityksille.

Tutustu muihin palveluihimme

NGE ikoni vaalea vihreä sähkö

EKOenergia

Valitse sähkösopimukseesi EKOenergia-merkintä, kun haluat muuttaa sähkösopimuksesi Suomen luonnosuojeluliiton sertifioimaksi sähköksi. Näin pidät huolta, että sähkösi on tuotettu mahdollisimman kestävästi ja tarkat ympäristökriteerit täyttäen. 

NGE ikoni vaalea aurinkovoima

Aurinkosähkön myynti

Löytyykö katoltasi aurinkopaneelit? Mikäli sinulla on mahdollisuus liittää mikro- tai pientuotantosi yleiseen sähköverkkoon paikallisen verkkoyhtiön luvalla, olemme kiinnostuneita ostamaan ylijäämäenergiasi. Maksamme sähköstäsi markkinahintojen mukaisesti.

Usein kysyttyä – Sähkösopimus

Mitä eroa on sähkön myynti- ja siirtosopimuksella?

Suomessa sähköntoimitus asiakkaan käyttöpaikkaan edellyttää voimassa olevaa sähköenergian myyntisopimusta sekä siirtosopimusta. Sähkönmyyjä vastaa sähköenergiasta sähkön myyntisopimuksen mukaisesti ja paikallinen siirtoyhtiö siirrosta sähkön siirtosopimuksen mukaisesti.

Kuinka teen sähkösopimuksen?

Kaikilla asiakkailla tulee olla sopimus sekä sähköenergiasta että sähkönsiirrosta. Kun teet sähkösopimuksen asuntoosi tai uuteen asuntoosi jos olet muuttamassa, riittää tähän se, että solmit sähkösopimuksen sähkönmyyjän kanssa. Tällöin myynnin osalta sovelletaan sähkönmyyjän sopimusehtoja ja siirron osalta paikallisen siirtoyhtiön verkkopalveluehtoja. 

Mistä sähkön hinta muodostuu?

Suomessa kodin ja yrityksen sähkön hinta koostuu kokonaisuudessaan sähkön siirrosta, sähkön myynnistä ja veroista. Sähkönmyynnissä veloitetaan arvonlisävero ajantasaisen arvonlisäverokannan mukaisesti ja siirron yhteydessä sähkövero sekä arvonlisävero. 

Mitä on vihreä sähkö?

Vihreä sähkö on uusiutuvilla energiamuodoilla tuotettua uusiutuvaa energiaa, jonka perusperiaatteita ovat uusiutuvuus ja kestävyys. Vihreäksi sähköksi kutsutaan mm. vesi-, tuuli- ja aurinkovoimalla tuotettua sähköä, jonka alkuperä todennetaan eurooppalaisen Guarantee of Origin -järjestelmän mukaisesti. Suomessa toimitetun sähköenergian alkuperä rekisteröidään ja todennetaan Fingrid Oyj:n alkuperätakuujärjestelmässä.