Tee vihreä sähkösopimus
kotiisi jo tänään

Jos etsit vihreää sähkösopimusta ja luotettavaa sähköyhtiötä, olet tullut oikeaan paikkaan. Nordic Green Energyltä saat uusiutuvalla energialla tuotettua sähköä ja hyvää palvelua. Tutustu vaihtoehtoihin ja tee uusi sähkösopimus jo tänään!

Energianeuvonta

Optimoimalla omaa sähkönkulutustasi voit säästää sähkölaskussasi ja samalla myös luonto kiittää. Energianeuvonta-sivultamme löydät tietoa esimerkiksi kodin sähkölaitteiden sähkönkulutuksesta sekä erilaisia vinkkejä sähkön säästämiseen.

Aika ottaa oma sähkönkulutus haltuun!

Kun tiedät, mistä kulutusvirroista oma energialaskusi koostuu, sinun on helpompi tunnistaa paikat, joissa voisit säästää. Lue, miten voit hyödyntää Oma Virta -palvelua ja -sovellusta sähkönkulutuksen seurannassa.

Nordic Green Energy kompensoi hiilijalanjälkeään vuodelta 2021

Nordic Green Energy haluaa hyvittää operatiivisesta toiminnasta syntyvän ilmastovaikutuksensa osallistumalla Gold Standardin rekisteröimään ja sertifioimaan Siaya Cookstoves -projektiin Keniassa.

Tilaatko jo uutiskirjettämme?

Uutiskirjeen tilaajana saat ajankohtaiset uutiset, tarjoukset ja edut suoraan sähköpostiisi.

Näin säästät rahaa ja ilmastoa – parhaat vinkit sähkön säästämiseen

Suurin säästö niin rahallisesti kuin ilmaston kannalta syntyy sähköstä, jota ei käytetä. Tarjolla on monia tapoja, joilla voit vaikuttaa omaan sähkönkulutukseesi. Lue blogistamme parhaat vinkit, joilla voit vähentää sähkönkulutusta arjessasi.

Nordic Green Energyn toimisto juhlii 10:tä vuotta Green Officena!

Nordic Green Energyn Suomen toimisto on ollut Green Office jo 10 vuoden ajan. WWF Green Office toimii yrityksen tai organisaation ympäristöjohtamisen välineenä. Lue blogistamme lisää Nordic Green Energyn ympäristöohjelmasta ja WWF Green Officesta.

Suomen top 3 tyytyväisimmät asiakkaat

Suomi Tänään 2021 -tutkimus, sähkönmyyjät 
Taloustutkimus Oy

Asiakkaistamme 89 % suosittelisi meitä

NGE:n asiakastyytyväisyystutkimus 2021
(vastaajia 2158)

Oletko muuttamassa?

Tee sähkösopimus uuteen kotiin! Sähkösopimus on helppo tehdä verkossa.

Kotiisi uusi sähkösopimus

Meiltä saat vihreää ja edullista sähköä, asuitpa missä päin Suomea tahansa.

Sähkö yrityksellesi

Kilpailuta yrityksesi sähkösopimus! Katso hintamme tai pyydä tarjous helposti.

Mistä sähkön hinta koostuu?

Sähkön hinta elää jatkuvasti. Lue lisää sähkön hinnasta ja sen muodostumisesta!

Suomessa voit tehdä sähkösopimuksen minkä tahansa sähköyhtiön kanssa. Toimitamme sähköä kaikkialle Suomeen, lukuun ottamatta Ahvenanmaan aluetta. Nordic Green Energy tarjoaa aina kilpailukykyiset hinnat ja erinomaisen palvelun. Toivottavasti löydät sopivimman sähkösopimuksen juuri meiltä! Sähkön hintojen vertailu ja tilaus onnistuu helposti verkossa vain muutamassa minuutissa. Tarjonnastamme löydät sopimuksen kotiin kuin kotiin.

SÄHKÖ KOTIIN JA MÖKILLE

Helsinki, Tampere tai vaikkapa Oulu. Asuit sitten missä päin Suomea tahansa, voit tehdä sähkösopimuksen helposti muutamassa minuutissa kotisivuillamme.

ASIAKASPALVELU APUNASI

Me olemme täällä sinua varten! Halusit sitten lisätietoa sähkön laskutuksesta tai sopimuksista, tavoitat meidät arkisin joko puhelimitse tai sähköpostitse.

SÄHKÖN HINTA

Sähkön hinnat elävät markkinoilla ympäri vuoden. Lue lisää sähkön hinnasta niin tiedät, mistä käytännössä maksat ostaessasi sähköä.

Uusiutuvaa sähköä kotiin

Meille on tärkeää, että sähkön ostaminen on helppoa ja mutkatonta. Lupaamme asiakkaillemme luotettavan laskutuksen ja erinomaista palvelua koko asiakassuhteen ajaksi. Lisäksi olemme sähköyhtö, joka panostaa vihreään sähköön.

Tarvitsetko sähköt pikaisesti uuteen asuntoon? Kiireellisessä tapauksessa ole yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme puhelimitse. Muuttaessa suosittelemme aina tilaamaan sähkösopimuksen hyvissä ajoin, koska osa Suomessa toimivista verkkoyhtiöistä veloittaa pikakytkentämaksua.

Toimiiko Nordic Green Energy alueellani?

Toimitamme sähköä kaikkialle Suomeen pois lukien Ahvenanmaa.

Voiko tilauksen tehdä puhelimessa?

palvelemme arkisin klo 9-19 numerossa 06-357 7750.

Mistä löydän yhteystiedot?

Löydät yhteystietomme ja osoitteemme Yhteystiedot-sivulta.

Mistä löydän asiakastiedotteet?

Löydät kaikki ajankohtaiset julkaisut Tiedotteet-sivulta.

Mistä löydän markkinakatsaukset?

Löydät kaikki katsaukset Markkinakatsaukset-sivulta.

Mistä löydän tietoa laskutuksesta?

Löydät tietoa sähkön laskutuksesta Laskutus-sivulta.