Uusiutuva energia

Kodin sähkösopimusvalinnalla on väliä! Asiakkaanamme voit itse valita sähkösi alkuperäksi 100 % vihreän sähkön ja pienentää siten kotisi ekologista jalanjälkeä.

Meille on tärkeää olla mahdollisimman ekologinen sähköyhtiö, joten toimitamme myös Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa EKOenergiaa, jonka valitsemalla olet mukana tukemassa mm. EKOenergian ilmastorahastoa!

Vesivoima

Puhdasta vesivoimalla tuotettua sähköä kotiisi pohjoisen joista ja järvistä.

Tuulivoima

Luonnolle hyvää tuulivoimalla tuotettua sähköä pohjoisen tuulista.

Aurinkovoima

Kestävää aurinkovoimalla tuotettua sähköä Pohjoismaista ja muualta Euroopasta.

Onko sinulla omaa pientuotantoa? Tutustu pientuottajan sopimukseemme!

Tilaa uusiutuvaa energiaa helposti verkossa

Ekologisena sähköyhtiönä meille on tärkeää, että asuit missä päin Suomea tahansa, voit tehdä edullisen sähkösopimuksen kotisivuillamme helposti vain noin 3 minuutissa.

Meiltä löydät uusiutuvan energian sähkösopimuksen niin kerrostalolle, pari- ja rivitalolle kuin omakotitalolle – riippumatta siitä, missä päin Suomea asut. Tutustu sopimustarjontaamme ja löydä mieleisesi!

Ekologinen sähköyhtiö kaikkialla Suomessa

Edistämme toiminnallamme kestävää kehitystä ja vähennämme omaa ja asiakkaiden vaikutusta ympäristöön. Toimitamme uusiutuvaa energiaa kotitalouksille ja yrityksille Suomessa ja muualla Pohjoismaissa – kilpailukykyiseen hintaan.

Jo 130.000 kotia kaikkialla Suomessa ja myös Ruotsissa hankkii meiltä vihreää sähköä. Ekologinen sähköyhtiö tarkoittaa meille myös sitä, että voit valita sähkön alkuperän ja myös siten pienentää ekologista jalanjälkeäsi.