Uusiutuva energia

Kodin sähkösopimusvalinnalla on väliä! Kaikki kodeille toimittamamme sähkö on alkuperältään 100-prosenttisesti uusiutuvaa energiaa. Asiakkaanamme voit itse valita vihreän sähkön alkuperän ja pienentää siten kotisi ekologista jalanjälkeä.

Meille on tärkeää olla mahdollisimman ekologinen sähköyhtiö, joten toimitamme myös Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa EKOenergiaa, jonka valitsemalla olet mukana tukemassa mm. EKOenergian ilmastorahastoa!

Onko sinulla omaa pientuotantoa? Tutustu pientuottajan sopimukseemme!

Vesivoima

Puhdasta vesivoimalla tuotettua sähköä kotiisi pohjoisen joista ja järvistä.

Tuulivoima

Luonnolle hyvää tuulivoimalla tuotettua sähköä pohjoisen tuulista.

Aurinkovoima

Kestävää aurinkovoimalla tuotettua sähköä Pohjoismaista ja muualta Euroopasta.

Uusiutuva energia -ympäristötietoa

Nordic Green Energyn kotitalouksille toimitetun sähkön alkuperä jakautui vuonna 2020 energialähteiden kesken seuraavasti: vesivoima 82,0 %, aurinkovoima 13,9 % ja tuulivoima 4,1 %. Sähkön alkuperä on todennettu eurooppalaisen Guarantee of Origin -järjestelmän mukaisesti. Suomessa toimitetun sähkön alkuperä rekisteröidään ja todennetaan Fingrid Oyj:n alkuperätakuujärjestelmässä. Sähkön alkuperä on dokumentoitu sähköntuottajien ja Nordic Green Energyn välisissä sopimuksissa alkuperäsertifikaateilla.

Sähkön alkuperän
jakautuminen

Chart by Visualizer

Tilaa uusiutuvaa energiaa helposti verkossa

Ekologisena sähköyhtiönä meille on tärkeää, että asuit missä päin Suomea tahansa, voit tehdä edullisen sähkösopimuksen kotisivuillamme helposti vain noin 3 minuutissa.

Meiltä löydät uusiutuvan energian sähkösopimuksen niin kerrostalolle, pari- ja rivitalolle kuin omakotitalolle – riippumatta siitä, missä päin Suomea asut. Tarjoamme sekä toistaiseksi voimassa olevia että eripituisia määräaikaisia sähkösopimuksia. Tutustu kattavaan tarjontaamme ja löydä mieleisesi!

Ekologinen sähköyhtiö kaikkialla Suomessa

Edistämme toiminnallamme kestävää kehitystä ja vähennämme omaa ja asiakkaiden vaikutusta ympäristöön. Toimitamme uusiutuvaa energiaa kotitalouksille ja yrityksille Suomessa ja muualla Pohjoismaissa – kilpailukykyiseen hintaan.

Jo 130.000 kotia kaikkialla Suomessa ja myös Ruotsissa hankkii meiltä vihreää sähköä. Ekologinen sähköyhtiö tarkoittaa meille myös sitä, että voit valita sähkön alkuperän ja myös siten pienentää ekologista jalanjälkeäsi.