Uusiutuva energia

Kodin sähkösopimusvalinnalla on väliä! Kaikki kodeille toimittamamme sähkö on alkuperältään 100-prosenttisesti uusiutuvaa energiaa. Asiakkaanamme voit itse valita vihreän sähkön alkuperän ja pienentää siten kotisi ekologista jalanjälkeä.

Toimitamme myös Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa EKOenergiaa, jonka valitsemalla olet mukana tukemassa mm. EKOenergian ilmastorahastoa!

VESIVOIMA

Puhdasta vesivoimalla tuotettua sähköä kotiisi pohjoisen joista ja järvistä.

TUULIVOIMA

Luonnolle hyvää tuulivoimalla tuotettua sähköä pohjoisen tuulista.

AURINKOVOIMA

Kestävää aurinkovoimalla tuotettua sähköä Pohjoismaista ja muualta Euroopasta.

Tilaa helposti verkossa

Asuit sitten missä päin Suomea tahansa, voit tehdä edullisen sähkösopimuksen kotisivuillamme helposti vain noin 3 minuutissa.

Meiltä löydät sähkösopimuksen niin kerrostalolle, pari- ja rivitalolle kuin omakotitalolle – riippumatta siitä, missä päin Suomea asut. Tarjoamme sekä toistaiseksi voimassa olevia että eripituisia määräaikaisia sähkösopimuksia. Tutustu kattavaan tarjontaamme ja löydä mieleisesi!

Uusiutuva energia -ympäristötietoa

Nordic Green Energyn kotitalouksille toimitetun sähkön alkuperä jakautui vuonna 2020 energialähteiden kesken seuraavasti: vesivoima 82,0 %, aurinkovoima 13,9 % ja tuulivoima 4,1 %. Sähkön alkuperä on todennettu eurooppalaisen Guarantee of Origin -järjestelmän mukaisesti. Suomessa toimitetun sähkön alkuperä rekisteröidään ja todennetaan Fingrid Oyj:n alkuperätakuujärjestelmässä. Sähkön alkuperä on dokumentoitu sähköntuottajien ja Nordic Green Energyn välisissä sopimuksissa alkuperäsertifikaateilla.

Tiedätkö, mistä sähkön hinta muodostuu?

Sähkön hinta vaihtelee jatkuvasti, mikä näkyy kuluttajille tiuhaan muuttuvina sähkötarjouksina. Sähkön hintoja vertaillessa on hyvä huomioida, että omenoita ja päärynöitä ei kannata vertailla keskenään. Tällä tarkoitamme sitä, että esimerkiksi yöajan pörssisähkön tuntihinta on huono vertailukohta suhteessa kahden vuoden kiinteälle sähkön hinnalle.

Lue lisää sähkön hinnan muodostumisesta ja hintavertailusta!