Aurinkopaneelit erikokoisiin koteihin

Hanki katollesi aurinkopaneelit ja ryhdy sähkön pientuottajaksi! Aurinkopaneeleilla vähennät ostosähkön tarvetta, mikä tarkoittaa sinulle pienempiä sähkölaskuja. Valitsemalla aurinkopaneelit teet lisäksi ympäristöteon tuottamalla uusiutuvaa energiaa. Tutustu myös verkkoakkupalveluun, jonka avulla yli oman tarpeen tuotettu sähkö hyvitetään sinulle.

Paneelien mitoittaminen kotiisi

Kun pyydät meiltä tarjouksen, asiantuntijamme tulevat kotikäynnille arvioimaan, montako aurinkopaneelia kohteeseen olisi hyvä hankkia. Etsitkö aurinkopaneeleja yritykselle? Voit pyytää meiltä tarjouksen yrityksellesi lomakkeemme kautta!

Aurinkopaneelipaketti S

S-aurinkopaneelipaketti sopii pieniin pari- ja rivitaloasuntoihin, mökkeihin ja omakotitaloihin. Pakettiin kuuluu 8–12 paneelia riippuen kohteen tarpeesta.

Aurinkopaneelipaketti M

M-aurinkopaneelipaketti on mitoitettu keskikokoisen kodin, kuten omakotitalon tarpeisiin. Pakettiin kuuluu 12–18 paneelia riippuen kohteen tarpeesta.

L-aurinkopaneelipaketti

L-aurinkopaneelipaketti istuu parhaiten suurikulutuksisiin koteihin, kuten isoihin omakotitaloihin. Pakettiin kuuluu 18–30 paneelia riippuen kohteen tarpeesta.

Muistathan, että voit saada kotitalousvähennystä aurinkopaneelien hankkimisesta. Voit vähentää 50 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta.

Laadukkaat paneelit, sujuva asennus

Annamme aurinkopaneeleille 25 vuoden tuottavuustakuun. Paneelien tekniikka kestää Suomen haastavatkin sääolot. Saat paneelit kotiisi avaimet käteen -periaatteella: pakettiin kuuluu sekä laitteisto että sen asennus. Koulutetut sopimusasentajat suorittavat asennuksen aina takuutyönä sujuvasti ja mahdollisimman vähäisin häiriöin. Lopuksi kanssasi suoritetaan lopputarkastus, jossa käydään läpi kaikki sovitut työt ja materiaalit. Paneelit toimittaa yhteistyökumppanimme Freebo.

Ylijäämäsähkö hyötykäyttöön

Mikäli aurinkopaneelit tuottavat joinain hetkinä enemmän energiaa kuin itse kulutat, ei ylijäämäenergiaa enää valu hukkaan. Kun valitset paneeleiden oheen verkkoakkupalvelun, yli oman tarpeen tuotettu sähkö hyvitetään sinulle täysimääräisenä samaan hintaan kuin mitä sähkönhankinta sinulle kokonaisuudessaan maksaa sisältäen niin sähkön myyntihinnan, siirron kuin sähköveron. Palvelun käyttö edellyttää Nordic Green Energyn sähkösopimusta sekä sitä, että aurinkopaneelit ovat yhteistyökumppanimme Freebon toimittamia. Mikäli olet kiinnostunut myös verkkoakkupalvelusta, muista mainita siitä tarjouspyyntölomakkeessa.

Pyydä tarjous

Jätä meille tarjouspyyntö! Olemme sinuun yhteydessä ja sovimme, koska voisimme tulla arvioimaan aurinkopaneelien määrää ja antamaan tarjouksen.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.