Meidät tunnetaan erinomaisesta asiakaspalvelustamme, ja se on myös yksi asiakaslupauksistamme. Siksi meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme aina ajantasaisia palveluita. Aloimme viime vuoden puolella paiskia hommia erään suuren projektin parissa, joka on työllistänyt meitä siitä lähtien päivittäin. Nyt on vihdoin aika raottaa verhoa ja kertoa projektista lisää.

 

Nordic Green Energy ottaa loppuvuodesta käyttöön Enoro CIS -asiakastietojärjestelmän sekä Suomessa että Ruotsissa. Kuten luvattua, uudessa järjestelmässä on panostettu erityisesti asiakaslähtöisyyteen. Jatkossa asiakkaamme tavoittavat meidät asiakaspalvelun, sähköpostin ja sosiaalisen median lisäksi myös online-palvelun kautta.

 

Nordic Green Energyn verkkosivujen yhteyteen rakennettava online-palvelu tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden tarkastella omia kulutustietoja. Tuntitasolla annettavien kulutustietojen ansiosta asiakas ymmärtää omaa energiankulutustaan entistä paremmin ja voi siten halutessaan muuttaa kulutustottumuksiaan sekä säästää sähkölaskuissa. Lisäksi online-palvelu kokoaa kaikki sähkölaskut yhteen paikkaan, jonne voit palata tarkastelemaan niitä koska vain. Uudessa online-palvelussa onnistuu myös omien tietojen hallinnointi, kuten yhteystietojen muuttaminen. Tulevaisuudessa, jos määräaikainen sähkösopimuksesi on päättymässä, voimme lähettää jatkotarjouksen sinulle suoraan online-palvelussamme.

 

Uusi asiakastietojärjestelmä antaa meille avaimet kehittää palveluitamme jatkossa entistä kilpailukykyisemmiksi ja tarjota asiakkaillemme joustavaa palvelua monikanavaisesti. Myöhemmin on luvassa mobiilisovellus, jonka lataamalla asiakas voi tarkastella tietojaan helposti myös älypuhelimella. Järjestelmän julkaisu loppuvuodesta on vasta alkusoittoa, ja nähtäväksi jää, mitä kaikkea online-portaalistamme löytyykään tulevaisuudessa. Pysy siis kuulolla!

KIRJOITTANUT: JOHANNA TAMMELIN

 

Blogikirjoituksen kirjoittaja toimii Nordic Green Energyn järjestelmäasiantuntijana ja tietosuojavastaavana Suomessa. Tammelinilla on kokemusta energia-alan järjestelmistä, tiedonvaihdosta ja säännöksistä sekä Suomesta että muistakin Pohjoismaista.