Salkunhallinta auttaa välttämään karikot

Salkunhallinta onnistuu myös sähköyhtiöiltä

Salkunhallinta kuuluu pakettiin

Sähkön hinta elää markkinoilla jatkuvasti, ja vaihtelu voi olla paikoin suurtakin. Tästä syystä etenkin suurikulutuksisten yritysten kannattaa kiinnittää erityistä huomiota sähkönhankintaansa. Jos siis sähkö on yrityksellesi merkittävä kuluerä, se hyötyy todennäköisesti siitä, että sähkön hinnan kiinnityksissä tehdään ajallista ja määrällistä hajauttamista. Tämä onnistuu salkunhallintapalvelun avulla, jota tarjoamme yritysasiakkaillemme ilman lisäkustannuksia. Salkunhallinnan avulla saat avuksesi asiantuntijamme, jotka pitävät huolta, että sähköasiasi ovat kunnossa joka hetki.

Asiantuntijoiden osaaminen apuna

Miten salkunhallinta sitten toimii käytännössä? Suomessa Nordic Green Energyllä toimii kaksi omaa asiantuntijaa, jotka tutkivat markkinoiden liikkeitä päätoimisesti. Markkinatilannetta arvioidaan jatkuvasti huomioiden muun muassa sää, päästöoikeudet ja polttoaineiden hintojen kehitys. Myös konsernimme Norjassa sijaitsevat analyysipalvelut ovat aktiivisessa käytössä markkinatilanteiden tarkastelussa. Sisäisten ja ulkoisten analyysien perusteella asiantuntijamme etsivät parhaat kiinnitysajankohdat asiakkaalle, ja näin pystytään suojautumaan markkinaheilahteluita vastaan. Eikä kyse ole ainoastaan suojautumisesta: Asiantuntijamme vinkkaavat myös niistä hetkistä, jolloin markkinahinnoista pääsee hyötymään.

Ennustettavaa sähkönhankintaa

Kun kiinnityksiä tehdään eri aikoihin, saadaan monen ison yrityksen kohdalla keskiarvoisesti parempi hinta kuin kiinnittämällä hinta ainoastaan yhteen markkinatilanteeseen. Salkunhallinnan toteutus voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan. Asiakas voi halutessaan tehdä itse kiinnitykset meidän antamiemme hintaindikaattien perusteella. Asiakkaan kannalta helpoin ja sujuvin vaihtoehto on kuitenkin jättää kiinnitysten tekeminen meidän hoidettavaksemme. Parhaimmillaan salkunhallinta tekee yrityksesi sähkönhankinnasta ennustettavaa, järkevää ja pitkäjänteistä toimintaa, jolla voidaan välttää mahdolliset rahalliset menetykset.

Kiinnostuitko? Voit jättää meille tarjouspyynnön täällä.

Sales Analyst Leo Konttinen

KIRJOITTANUT: LEO KONTTINEN

Blogikirjoituksen kirjoittaja on Nordic Green Energyn Sales Analyst Suomessa ja vastaa salkunhallinnasta konsernimme sisäisten ja ulkoisten analyysien avulla.

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön Lue lisää