Kenneth Kastrén Nordic Green Energyn toimitusjohtajaksi

16.12.2022

Kauppatieteiden maisteri Kenneth Kastrén on nimitetty Nordic Green Energyn toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 1.1.2023. Kastrén on toiminut yhtiössä myyntijohtajan tehtävässä toukokuusta 2021 lähtien. Toimitusjohtajana hän vastaa Nordic Green Energyn Suomen ja Ruotsin toiminnoista.

“Olemme erittäin iloisia voidessamme nimittää Kenneth Kastrénin Nordic Green Energyn toimitusjohtajaksi. Strategiamme ytimessä on halu auttaa asiakkaitamme tehostamaan omaa sähkönkäyttöään ja vähentämään kulutusta teknologian avulla. Kastrén on erittäin asiakaslähtöinen ja toimitusjohtajana hän tulee johtamaan Elmera-konsernin teknologian käyttöönottoa niin Suomessa kuin Ruotsissa. Teknologian avulla asiakkaamme pystyvät paremmin ymmärtämään omaa sähkönkulutustaan sekä hallitsemaan ja pienentämään sitä”, kertoo Nordic Green Energyn hallituksen puheenjohtaja Per Heiberg-Andersen.

”Sähkömarkkinoilla vallitsee tällä hetkellä ennennäkemätön myllerrys ja monet asiakkaat saavat nyt odotettua suurempia sähkölaskuja. Näen Nordic Green Energyn tärkeimpänä tehtävänä kehittää ja tuoda asiakkaillemme älykästä teknologiaa, joka auttaa heitä hallitsemaan omaa sähkönkulutustaan ​​ja vähentämään sitä. Haluamme myös tukea kestävää kehitystä auttamalla niin kotitalouksia kuin yrityksiä siirtymään uusiutuvilla energialähteillä tuotettuun sähköön. Näin säästämme rahaa ja suojelemme ympäristöä.  Minulle on kunniatehtävä tulla johtamaan Nordic Green Energyä ”, Kenneth Kastrén sanoo.

Lisätietoja:

Nordic Green Energyn hallituksen puheenjohtaja
Per Heiberg-Andersen
p. +47 406 31 148

Kenneth Kastrén
p. 040 842 1939