Aurinkopaneelit kotiin ja mökille

Tilaa aurinkopaneelit ja tuota sähköä itse! Nordic Green Energy aurinkopaneelipaketteihin kuuluvat kaikki mitä tarvitset ryhtyäksesi aurinkosähkön pientuottajaksi. Lisäksi paneelit nostavat kiinteistösi arvoa ja pienentävät sähkölaskua.

Aurinkopaneelit erikokoisille kohteille

Aurinko M - aurinkopaneelit

Aurinko M-paketti on keskikokoisen talon valinta paneeleille. Paketti sisältää 12 paneelia, joiden yhteisteho on 3,24 kWp. Hinta paketille alkaen 6300 euroa sisältäen arvonlisäveron.

Aurinko L aurinkopaneelit

Aurinko L-paketti on sopiva valinta omakotitalolle. Paketti sisältää 20 paneelia, joiden yhteisteho on 5,40 kWp. Hinta paketille alkaen 8500 euroa sisältäen arvonlisäveron.

Aurinko Muu

Etkö löytänyt sopivaa pakettia? Voit myös halutessasi pyytää tarjouksen räätälöidystä paketista antamiesi tietojen perusteella. Tee tarjouspyyntö helposti verkossa!

Avaimet käteen-ratkaisu

Kun valitset aurinkopaneelit Nordic Green Energyltä, saat koko paketin yhdellä iskulla. Lopullinen tarjoushinta kohteeseesi on selkeä pakettiratkaisu. Aurinkopaneelien toimitus,  asennus ja kytkentä kuuluvat kaikki pakettien hintoihin. Mahdollinen etukäteen tehtävä suunnittelukäynti veloitetaan erikseen.

Luotettavat aurinkopaneelit

  • Pitkät takuuajat paneeleille ja asennukselle
  • Optimaaliset Suomen olosuhteisiin
  • Avaimet käteen -toimitus

Miksi aurinkopaneelit?

Oma tuotanto
Tuo säästöä!
Aurinkopaneeleilla tuotat sähköä itse ja pienennät sähkölaskua. Paneelit kytketään talon sähköverkkoon ja ne tuottavat sähköä kaikille talon laitteille. Tällöin ostetun sähkön tarve vähenee.
Ympäristö
Ekologinen valinta!
Aurinkosähkö on yksi maailman ympäristölle ystävällisimmistä tuotantomuodoista. Aurinkopaneeleilla itse tuotettu sähkö täyttää vaativimmatkin uusiutuvan energian kriteerit.
Ylijäämäsähkö
Myy sähköä!
Voit myydä ylijäämäsähkösi sähköverkkoon ja tienata selvää rahaa. Lupaamme tarvittaessa ostaa kaiken tuottamasi aurinkosähkön Suomen alueen markkinahintaan.
Takuu
Turvallinen valinta!
Kaikille toimittamillemme paneeleille myönnetään 25 vuoden tehotuottotakuu ja valmistusvirhetakuu on voimassa 10 vuotta.
Laatu
Tuo varmuutta!
Käyttämämme paneelit ovat erinomaisen hyötysuhteen monikidepaneeleja. Paneeleilla on IEC- UL-, CE- ja CEC –hyväksynnät. Paneelien sopimusvalmistajilla on hallussaan TÜV ja MCS UKAS sekä ISO 9001:2008 sertifikaatit.
Helppoa
Avaimet käteen-ratkaisu!
Tilaamasi paketti sisältää niin toimituksen kuin asennuksen. Sinun ei tarvitse itse ryhtyä sähköinsinööriksi. Kaikki paneeleihin liittyvä sisältyy pakettihintaan!

Usein kysyttyä

1.Miten aurinkopaneelit kytketään?
Aurinkopaneelit kytketään kohteeseen sarjan piireihin. Tilanteesta riippuen yhdessä piirissä on 8 – 22 paneelia. Alle 26 paneelin voimaloissa paneelit asennetaan yleensä yhdelle katon lappeelle, mutta käyttämällä kahdella MPPT:llä (maksimitehopisteseuraimella) varustettua invertteriä ne voidaan asentaa myös kahdelle lappeelle.

2.Mitä tapahtuu jos tuotan sähköä enemmän kuin käytän?
Voit myydä ylijäämäsähkön sähköverkkoon Nordic Green Energyn avulla Suomen alueen markkinahintaan. Voit lukea lisää pientuotannon myymisestä klikkaamalla tästä.

3.Myyttekö aurinkopaneeleita kaikille kuluttajille?
Voit ostaa aurinkopaneelit Nordic Green Energyltä, vaikka et olisi sähkönmyynnin asiakas.

4.Paljonko aurinkopaneelit tuottavat sähköä?
1 kWp paneeleita, eli noin 4 nykypäivän monikideaurinkopaneelia tuottaa oikein asennettuna suotuisissa säteilyolosuhteissa 850 – 920 kWh sähköä vuodessa.

5.Riittääkö Suomessa tarpeeksi aurinkoa?
Riittää oikein hyvin. Suomen valoisa kesä ja matalat keskilämpötilat sopivat hyvin aurinkopaneelien toiminnalle.

6.Miten katon materiaali ja suunta vaikuttavat aurinkopaneeleihin?
Katon materiaali vaikuttaa käytettävään kiinnitysjärjestelmään. Jokaiselle kattotyypille löytyy sopiva kiinnitysjärjestelmä. Suuntaus vaikuttaa aurinkopaneelien vuosituottoon ja päivän sisäiseen tuotantoprofiiliin. Etelään suunnattu paneeli tuottaa eniten sähköenergiaa vuositasolla. Paneelit voidaan asentaa joko tasa- tai harjakatolle, tyypillisesti 15-30 asteen kulmaan.

7.Voiko paneelit maksaa osissa?
Paneeleille on mahdollista hakea rahoitusta. Huomaathan, että Suomessa useat pankit ja rahoituslaitokset myöntävät rahoitusta kodin suurempiin hankintoihin ja rahoitusta voi kysyä myös omalta pankilta.

8.Voiko aurinkopaneelit hyödyntää kotitalousvähennyksessä?
Kyllä voi. Kotitalouden oman sähkönkulutuksen kattamiseksi hankittu aurinko- tai tuulivoimala voidaan rinnastaa porakaivoon ja maalämpöjärjestelmään. Oikeus- ja verotuskäytännössä on katsottu, että verovelvollisella on oikeus kotitalousvähennyksen tällaisten järjestelmien asentamisesta maksamastaan työkorvauksesta (KHO:2009:73). Aurinko- tai tuulivoimalan asentamisesta tai ylläpidosta maksetun työkorvauksen perusteella voidaan siten myöntää kotitalousvähennys. Lisätietoa verotuksesta löydät osoitteessa vero.fi

9.Miten pien-/mikrotuotanto verotetaan?
Kotitalouksien aurinkosähkön pien-/mikrotuotantoa ei veroteta. Lisätietoja verotuksesta löydät osoitteessa vero.fi

10.Mitä tarkoittaa on-grid ja off-grid?
On-grid tarkoittaa sähköverkkoon kytkettävää aurinkosähköjärjestelmää. Off-grid vastaavasti itsenäistä aurinkosähköjärjestelmää. Off-grid aurinkosähköjärjestelmä asennetaan esimerkiksi mökille, jota ei ole kytketty yleiseen sähköverkkoon.

LÄMMITYSKULUT KURIIN OPTIWATILLA
Tutustu myös OptiWattiin, joka ohjaa kodin lämmistystä huone- ja tuntikohtaisesti.

SÄÄSTÖJÄ SÄHKÖN KILPAILUTUKSELLA
Lue, mihin asioihin sähkön kilpailutusta tehdessä kannattaa kiinnittää huomiota.