Lisäpalvelut

Tältä sivulta löydät kuluttaja-asiakkaille tarjottavia lisäpalveluita sähkösopimuksiin. Tällä hetkellä tarjoamme määräaikaisiin sähkösopimuksiin Vaihto-oikeutta, jonka avulla voit hyödyntää markkinoiden liikkeet ja pitää oikeuden muuttaa määräaikaista sähkösopimusta kesken määräaikaisen toimitusjakson.

Huomaathan, että lisäpalvelut ovat sopimuskohtaisia. Esimerkiksi Nordic Green Energyn Vaihto-oikeutta ei kannata eikä voi tilata toistaiseksi voimassa oleviin sähkösopimuksiin (mm. Pörssisähkö ja Kvartaalitakuu).

Tärkeää tietoa

Hyvä tietää

Kaikki Nordic Green Energyn sähkösopimuksiin tarjottavat lisäpalvelut laskutetaan lisäpalvelun ehtojen mukaisesti. Suosittelemme aina tutustumaan lisäpalveluun ja suosituksiimme ennen tilaamista.

nge_fi_vaihtooikeus_blue_300x110

Mistä Vaihto-oikeudessa on kyse?
Valitse Vaihto-oikeus, kun haluat hyödyntää markkinoiden mahdolliset liikkeet ja pitää oikeuden muuttaa tilaamaasi määräaikaista sähkösopimusta uuteen edullisempaan määräaikaiseen sopimukseen.

Miksi valita Vaihto-oikeus?
Vaihto-oikeuden tuomat säästöt perustuvat olettamaan, että sähkön hinnat laskisivat tilatun määräaikaisen sopimuskauden aikana, jolloin voisit vaihtaa nykyisen määräaikaisen uuteen edullisempaan ja vähintään samankestoiseen määräaikaiseen sopimukseen. Todellinen säästö perustuu uuden edullisemman määräaikaisen sopimuksen tuoman säästön ja vaihto-oikeuden tuomien kustannuksien väliseen erotukseen.

Kuinka Vaihto-oikeus laskutetaan?
Vaihto-oikeus laskutetaan tilatun määräaikaisen sopimuksen sopimuskauden ajan ja mahdollisen uuden Vaihto-oikeuden avulla aloitetun määräaikaisen sopimuskauden ajan. Mikäli Vaihto-oikeutta ei käytetä määräaikaisen sopimuskauden aikana, päättyy Vaihto-oikeus ja sen laskutus määräajan päätyttyä.

Suosittelemme!
Suosittelemme Vaihto-oikeutta pari-, rivi- ja omakotitaloille, joiden sähkön vuosikulutus on vähintään 5000 kWh.

Ehdot
Vaihto-oikeuden avulla voit muuttaa määräaikaista sähkösopimusta kerran sopimuskauden aikana.

Muutos voidaan tehdä vähintään samankestoiseen uuteen Nordic Green Energyn määräaikaiseen sähkösopimukseen.

Vaihto-oikeus laskutetaan valitun määräaikaisen sopimuskauden ajan sekä mahdollisen uuden Vaihto-oikeuden avulla aloitetun sopimuskauden ajan.

Mikäli Vaihto-oikeutta ei käytetä, päättyy vaihto-oikeus ja sen laskutus sopimuksen määräajan päätyttyä.

Vaihto-oikeuden hinta
Vaihto-oikeuden hinta on 2,95 € kuukaudessa
(sis.alv 24%).