Aurinkovoima kotiisi

Aurinkovoima on kasvava ja puhdas tuotantomuoto maailmalla. Valitse sähkön alkuperäksi Nordic Green Energyn aurinkovoima ja toimitamme sinulle alkuperämerkittyä aurinkosähköä auringon säteistä.

  • Kasvava tuotantomuoto Euroopassa
  • 100% vihreää alkuperämerkittyä sähköä
  • Ei hiilidioksidipäästöjä eikä ydinjätettä

Aurinkovoima sähkön alkuperäksi

Nordic Green Energyn asiakkaana voi itse valita sähkösi alkuperän. Tarjoamme asiakkaillemme vesi-, tuuli- ja aurinkovoimalla tuotettua sähköä sekä EKOenergia-merkittyä sähköä. Löydät sähkösopimusvalikoimastamme monia hyviä toistaiseksi voimassa olevia ja määräaikaisia sopimusvaihtoehtoja eri kokoisiin koteihin. Tutustu sopimuksiimme!

Mistä Aurinkovoima tulee?

Aurinkosähkö perustuu auringon säteilyenergian hyödyntämiseen. Auringonsäteily koostuu hiukkasista, jotka kuljettavat säteilyenergiaa. Energia kerätään talteen aurinkokennoilla ja lopulta se muutetaan sähkövirraksi aurinkokennojen johtimissa. Nordic Green Energyn aurinkovoimalla tuotettu sähkö on tuotettu Suomessa, Ruotsissa ja Euroopassa. Ruotsissa teemme yhteistyötä yli 60 tuottajan kanssa. Lisäksi ostamme alkuperämerkittyä aurinkovoimaa mm. aurinkoisimmista maista, kuten Italiasta. Toimitamme aurinkovoimaa niin Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan.

  • Suomessa kotitaloudet ovat voineet kilpailuttaa sähkönmyyjän vuodesta 1998 alkaen. Lue, mihin sähkön kilpailutuksessa kannattaa kiinnittää huomiota.
  • Sähkön hinta vaihtelee jatkuvasti ja on monen asian summa. Lue lisää sähkön hinnasta ja sähkösopimusten hinnoittelusta!