Tuulivoima kotiisi

Tuulivoima on kasvava ja yksi maailman puhtaimmista tuotantomuodoista. Valitse sähkön alkuperäksi tuulivoima ja toimitamme sinulle alkuperämerkittyä tuulisähköä pohjoisen virtauksista.

  • Kasvava tuotantomuoto Euroopassa
  • 100% vihreää alkuperämerkittyä sähköä
  • Ei hiilidioksidipäästöjä eikä ydinjätettä

Tuulivoima kodille ja yritykselle

Nordic Green Energyn asiakkaana voi itse valita sähkösi alkuperän. Tarjoamme asiakkaillemme vesi-, tuuli- ja aurinkovoimalla tuotettua sähköä sekä EKOenergia-merkittyä sähköä. Löydät sähkösopimusvalikoimastamme monia hyviä toistaiseksi voimassa olevia ja määräaikaisia sopimusvaihtoehtoja eri kokoisiin koteihin. Tutustu sopimuksiimme!

Mistä tuulivoima tulee?

Tuulivoima tarkoittaa sitä, että tuulen liike-energiaa muunnetaan sähköksi. Tuulivoimalla voidaan vähentää kokonaisenergiatuotannon hiilidioksiidipäästöjä, koska sen tuotannossa ei synny päästöjä ilmaan, veteen tai maahan. Nordic Green Energyn tuulivoimalla tuotettu sähkö on tuotettu pääsääntöisesti Troms Kraft-energiakonsernin omassa Fakken-tuulivoimapuistossa. Tuulivoimapuisto koostuu 18 turbiinista ja ne on otettu käyttöön vuonna 2012. Tuulivoimapuiston arvioitu keskimääräinen vuosituotanto on 138 miljoonaa kilowattituntia (138 GWh). Lisäksi teemme yhteistyötä lukuisten tuulivoiman tuottajien kanssa Pohjoismaissa ja toimitamme tuulisähköä mm. Muukon tuulipuistosta Lappeenrannasta.

(Kuva: Troms Kraft-konsernin Fakken-tuulivoimapuisto Pohjois-Norjassa.)

  • Suomessa kotitaloudet ovat voineet kilpailuttaa sähkönmyyjän vuodesta 1998 alkaen. Lue, mihin sähkön kilpailutuksessa kannattaa kiinnittää huomiota.
  • Sähkön hinta vaihtelee jatkuvasti ja on monen asian summa. Lue lisää sähkön hinnasta ja sähkösopimusten hinnoittelusta!