Vesivoima kotiisi

Pohjoismaissa vesivoima on yleisin ja edullisin ekologinen energian tuotantomuoto. Valitse sähkön alkuperäksi vesivoima ja toimitamme sinulle alkuperämerkittyä vesisähköä pohjoisen joista ja järvistä.

  • Yleisin tuotantomuoto Pohjoismaissa
  • 100% vihreää alkuperämerkittyä sähköä
  • Ei hiilidioksidipäästöjä eikä ydinjätettä

Vesivoima pohjoisen yleisin tuotantomuoto

Asiakkaistamme suosittelisi meitä.

Kun valitset Nordic Green Energyn ympäristöystävällisen Vesivoiman, voit lisäksi itse valita sähkösopimuksen! Tarjonnastamme löydät niin toistaiseksi voimassa olevia kuin määräaikaisia sähkösopimuksia. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja löydä kodillesi edullisin sähkösopimus!

Mistä vesivoima tulee?

Pohjoismaissa vesivoimalla on ollut keskeinen rooli energiantuotannossa kautta historian. Suomessa on toiminnassa yli 220 vesivoimalaitosta ja riippuen vuodesta vesivoima vastaa noin viidennestä koko Suomen energiantuotannosta. Norjassa arviolta 99% sähköstä on tuotettu vesivoimalla ja Ruotsissa 45 %. Nordic Green Energyn toimittama vesivoimalla tuotettu sähkö tulee pääsääntöisesti muun muassa seuraavista konsernin norjalaisista voimaloista: Solbergfoss, Dividalen, Skibotn ja Bardufoss. Lisäksi teemme jatkuvasti yhteistyötä eri Pohjoismaisten voimalaitosten kanssa Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa.

(Kuva: Troms Kraft-konsernin Skibotnin voimalaitos Pohjois-Norjassa.)

Sähkön kilpailutus kannattaa!

  • Suomessa kotitaloudet ovat voineet kilpailuttaa sähkönmyyjän vuodesta 1998 alkaen. Lue, mihin sähkön kilpailutuksessa kannattaa kiinnittää huomiota.
  • Sähkön hinta vaihtelee jatkuvasti ja on monen asian summa. Lue lisää sähkön hinnasta ja sähkösopimusten hinnoittelusta!