Opiskelijasähkö asuntoosi!

Valitse kuukausimaksuton opiskelijasähkö, ja et maksa turhasta. Nordic Green Energyn opiskelijan sähkösopimus on järkevä valinta, kun etsit opiskelija-asunnon sähkönkulutukseen sopivaa sähkösopimusta.

Sähkösopimus ilman kuukausimaksua

Asutko kerrostalossa yksiössä tai kaksiossa? Kuukausimaksu on usein turha kulu opiskelijalle, jonka sähkönkulutus on vähäistä. Siksi kuukausimaksuton opiskelijan sähkösopimus on paras vaihtoehto. Katso vertailu alla yksiölle, jonka sähkön vuosikulutus on 1000 kWh:

Tarjous esimerkki
Energian hinta 5,49 snt/kWh
Kuukausimaksu 4,02 €
Lasku vuodessa: 103,14 €

Nordic Green Energy
Energian hinta 5,98 snt/kWh
Kuukausimaksu 0,00 €
Lasku vuodessa: 59,80 €

Hyvä tietää!

Käyttöpaikkanumero on sähköalan tunnus katuosoitteelle. Nordic Green Energyllä emme vaadi sitä pakollisena tietona tilauksen yhteydessä. Me selvitämme sen puolestasi sopimuskäsittelyn aikana.

Määräaikainen sähkösopimus ei ole rasite! Tehdessäsi määräaikaisen sähkösopimuksen sitoudut sähkösopimukseen  valitsemastasi sopimuksen keston mukaisesti. Jos muutat kesken määräaikaisen sopimuksen, vanha sähkösopimus voidaan siirtää uuteen osoitteeseen. Halutessasi voit poikkeuksellisesti myös purkaa sopimuksen muuton yhteydessä.

Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Riippumatta sähkön myyntiyhtiöstä, paikallinen verkkoyhtiö vastaa aina sähkönsiirrosta ja veloittaa siirrosta ajantasaisen siirtohinnaston mukaisesti. Sähkönmyyjän vaihtaminen ei vaikuta verkkoyhtiön siirtomaksujen suuruuteen.

Opiskelijasähkö - hyvä tietää!