Nordic Green Energy auttaa tänäkin vuonna kotimaan lapsia Pelastakaa Lapset ry:n kautta

18.12.2023 | Uutinen

Nordic Green Energy lahjoittaa tänäkin vuonna joulun alla Pelastakaa Lapset ry:lle. Lahjoituksella joulukeräykseen tuetaan vähävaraisia perheitä ja syrjäytymisvaarassa olevia nuoria.

Suomessa elää laskelmien mukaan tällä hetkellä noin 120 000 lasta vähävaraisissa perheissä, ja määrän pelätään kasvavan. Monissa perheissä on pulaa jopa ruuasta. Viime vuosien kriisit ovat osaltaan myös heikentäneet nuorten uskoa tulevaan ja lisänneet ahdistuneisuutta. Moni on syrjäytymisvaarassa. ”Tällä lahjoituksella haluamme jatkaa aikaisempien vuosien perinnettä tukea lapsia ja nuoria ja olla mukana rakentamassa heille parempaa tulevaisuutta. Haluamme osoittaa välittävämme ja omalta osaltamme luoda edellytyksiä sille, että lasten ja nuorten perustarpeet yhteiskunnassamme voisivat toteutua kaikille mahdollisimman hyvin”, Nordic Green Energyn toimitusjohtaja Kenneth Kastrén sanoo.

Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräys kerää varoja kotimaan lasten hyväksi. Lahjoittajien tuella vähävaraiset lapsiperheet saavat ruoka-apua, harrastustukea ja oppimateriaalitukea. Lisäksi lapsille tarjotaan tukihenkilöitä, tukiperheitä ja keskustelutukea verkossa.

Pelastakaa Lapset ry on vuonna 1922 perustettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia ja pyrkii edistämään lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Pelastakaa Lapset on osa Save the Children -järjestöä, joka toimii lasten hyväksi noin 120 maassa. Vuonna 2022 apu tavoitti Suomessa lähes 60 000 lasta ja nuorta ruoka-avun, harrastustuen, tukihenkilöiden ja verkkonuorisotyön merkeissä.