Nordic Green Energy Ruotsi on EKOenergian Bamboo Award 2020 -voittaja

EKOenergia on myöntänyt  Bamboo Award -tunnustuksen Nordic Green Energylle. Bamboo Award -tunnustus myönnetään toimijalle, jonka EKOenergian myynti on kasvanut edellisen kalenterivuoden aikana eniten. Nordic Green Energy oli Ruotsissa toimivista sähköyhtiöistä ensimmäinen, joka aloitti EKOenergia-merkityn sähkön toimittamisen ruotsalaisille asiakkaille.

EKOenergia nostaa esille myös ansiokkaan tiedottamisen Ruotsissa verkkosivuilla ja asiakasviestinnässä EKOenergy-merkin onnistumisista maailmanlaajuisesti, kuten kansainvälisestä työstä ja EKOenergian myynnin rahoittamista ilmastorahaston hankkeista. Proaktiivisuus ja jatkuva viestintä ovat olleet selkeästi keskeisessä asemassa Nordic Green Energyn toiminnassa Ruotsissa, sillä se on kasvattanut EKOenergian myyntiään yli viisinkertaiseksi, kuvaa EKOenergia.

Nordic Green Energy Ruotsin maajohtaja Mikael Söderman kertoo, että yhtiö työskentelee paljon sen eteen, jotta asiakkaat ovat tietoisia uusiutuvan energian hyödyistä. ”Tarjoamme EKOenergiaa yksityisille kuluttajille ja yrityksille. Suosion saavuttamisen kannalta on ollut tärkeää, että myyjämme tuntevat EKOenergian hyvin ja ne syyt, miksi EKOenergia kannattaa valita. Yhdessä voimme jatkaa kohti kestävämpää maailmaa”.

Nordic Green Energy kiittää EKOenergiaa ja asiakkaitaan Pohjoismaissa hyvästä työstä ympäristön hyväksi!