Aurinkopaneelit erikokoisiin koteihin

Hanki aurinkopaneelit ja ryhdy sähkön pientuottajaksi! Aurinkopaneeleilla vähennät ostosähkön tarvetta, mikä tarkoittaa pienempiä sähkölaskuja. Valitsemalla aurinkopaneelit teet lisäksi ympäristöteon tuottamalla uusiutuvaa energiaa. Tutustu myös verkkoakkupalveluun, jonka avulla yli oman tarpeen tuotettu sähkö hyvitetään sinulle.

Paneelien määrän mitoittaminen kotiisi

Kun pyydät meiltä tarjouksen, asiantuntijamme tulevat kotikäynnille arvioimaan, montako aurinkopaneelia kohteeseen olisi hyvä hankkia. Etsitkö aurinkopaneeleja yritykselle? Voit pyytää meiltä tarjouksen yrityksellesi lomakkeemme kautta!

Aurinkopaneelipaketti

sopii pieniin pari- ja rivitaloasuntoihin, mökkeihin ja omakotitaloihin. Pakettiin kuuluu 8–12 paneelia riippuen kohteen tarpeesta.

Aurinkopaneelipaketti

on mitoitettu keskikokoisen kodin, kuten omakotitalon tarpeisiin. Pakettiin kuuluu 12–18 paneelia riippuen kohteen tarpeesta.

Aurinkopaneelipaketti

istuu parhaiten suurikulutuksisiin koteihin, kuten isoihin omakotitaloihin. Pakettiin kuuluu 18–30 paneelia riippuen kohteen tarpeesta.

Muistathan, että voit saada kotitalousvähennystä aurinkopaneelien hankkimisesta. Voit vähentää 50 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta.

Etkö tiedä, minkä kokoinen paketti sopisi kotiisi? Valitse tarjouspyyntölomakkeessa paketiksi ”Muu”, ja selvitämme oikean paneelimäärän.

Laadukkaat aurinkopaneelit, sujuva asennus

 

Annamme aurinkopaneeleille 25 vuoden tuottavuustakuun. Paneelien tekniikka kestää Suomen haastavatkin sääolot. Saat paneelit kotiisi avaimet käteen -periaatteella: pakettiin kuuluu sekä laitteisto että sen asennus. Koulutetut sopimusasentajat suorittavat asennuksen aina takuutyönä sujuvasti ja mahdollisimman vähäisin häiriöin. Lopuksi kanssasi suoritetaan lopputarkastus, jossa käydään läpi kaikki sovitut työt ja materiaalit. Paneelit toimittaa yhteistyökumppanimme Freebo.

Aurinkopaneelit ja niiden ylijäämäsähkö hyötykäyttöön

 

Mikäli aurinkopaneelit tuottavat joinain hetkinä enemmän energiaa kuin itse kulutat, ei ylijäämäenergiaa enää valu hukkaan. Kun valitset paneeleiden oheen verkkoakkupalvelun, yli oman tarpeen tuotettu sähkö hyvitetään sinulle täysimääräisenä samaan hintaan kuin mitä sähkönhankinta sinulle kokonaisuudessaan maksaa sisältäen niin sähkön myyntihinnan, siirron kuin sähköveron. Palvelun käyttö edellyttää Nordic Green Energyn sähkösopimusta sekä sitä, että aurinkopaneelit ovat yhteistyökumppanimme Freebon toimittamia. Mikäli olet kiinnostunut myös verkkoakkupalvelusta, muista mainita siitä tarjouspyyntölomakkeessa.

Jätä meille tarjouspyyntö! Olemme sinuun yhteydessä ja sovimme, koska voisimme tulla arvioimaan aurinkopaneelien määrää ja antamaan tarjouksen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.