Tee edullinen CO2-vapaa sähkösopimus ja aloita säästäminen jo tänään!

Haluatko hallita paremmin omaa sähkönkulutustasi ja hillitä sähkölaskuasi sekä samalla tukea ilmastoa? Nordic Green Energyn sähkösopimusasiakkaana saat kaiken tämän. Edistyksellinen sovelluksemme auttaa sinua säästämään ja ennakoimaan tulevaa sähkönkulutustasi.

Pörssisähkön hintaa seuraava sähkösopimus tarjoaa etuja verrattuna kiinteähintaisiin sähkösopimuksiin.  Pörssisähkö-sopimus antaa sinulle mahdollisuuden seurata sähkön hintoja ja tehdä päätöksiä kulutuksen ajankohdasta. Jos sähkön hinta on korkea, voit siirtää sähkönkulutusta edullisempiin aikoihin. Sähkön pörssihinnan laskiessa, voit saada sähköä halvemmalla kuin kiinteähintaisella sopimuksella. Tämä joustavuus auttaa sinua säästämään sähkölaskussa.

Kun teet nyt ilmastoystävällisen sähkösopimuksen kanssamme, saat kaupan päälle meidän helppokäyttöisen sovelluksen, millä voit seurata ajantaisesti sähköpörssin hintoja sekä ainutlaatuisena etuna sähköautoilijoille suunnatun ajovalmennuksen. Sähköautoilijana hyödyt myös meidän sovelluksen älylatauksesta, lue siitä enemmän seuraavaksi!

Ilmasto pörssisähkö -sopimus nyt hintaan spot + 0,45 snt/kWh ja kuukausimaksu 3,99 €/kk!

Kuinka paljon sähköauton älylataus säästää?

Oletko koskaan miettinyt, kuinka paljon sähköauton lataaminen sinulle maksaa kuukaudessa? Nyt sinun ei enää tarvitse miettiä, sillä voit nyt sähkösopimusasiakkaana yhdistää sähköautosi mobiilisovellukseemme.

Säästät rahaa lataamalla sähköautosi älykkäästi sovelluksemme avulla. Järjestelmä tunnistaa automaattisesti, milloin sähkön spot-hinta on halvimmillaan ja ohjaa auton latauksen tapahtumaan silloin.

Sähkön pörssihinnan usein vaihdellessa merkittävästi eri vuorokaudenaikoina säästöt ovat huomattavat: Laskelmiemme mukaan automaattinen lataus olisi vuoden 2022 aikana säästänyt keskimääräisen sähköautoilijan latauslaskusta parhaimmillaan jopa 66 prosenttia kuukaudessa.

Tarjoamme älylataustoiminnon kokeilun ilmaiseksi 30.6.2024 saakka. 1.7.2024 alkaen palvelun hinta on 3,49 €/kk (sis. alv 24 %).

Älylatausominaisuus toimii älylatausta tukevien automallien kanssa. Voit lukea lisää älylatauksesta alla olevasta linkistä.

Suuntaa antava arvio älylatauksen tuottamista säästöistä vuonna 2022*

*Älylatauslaskelma
Laskelmassa verrataan latausta klo 16.00-19.00 ja lataamisen ajoittamista edullisemmille tunneille älylatauksen avulla.

Tee ilmastoystävällinen sähkösopimus ja tartu ainutlaatuiseen etuun!

Tehdessäsi sähkösopimuksen kanssamme saat lahjaksi arvokkaan ajovalmennuksen (jopa 200€ arvoinen etu), joka tarjotaan yhteistyökumppanimme Premier Parkin kautta. Seuraavat askeleet johdattavat sinut kohti tätä etua:

1. Tee sähkösopimus: Paina alla olevaa painiketta ja tee sähkösopimus helposti ja nopeasti.

2. Alennuskoodi: Saat toimitusvahvistuksen yhteydessä alennuskoodin ajovalmennusta varten.

3. Varaa ajovalmennus: Vieraile Premier Parkin verkkosivuilla ja varaa haluamasi ajovalmennusaika käyttäen saamaasi alennuskoodia.

4. Älylataus: Lataa Nordic Green Eneryn sovellus, ja astu älykkään latauksen maailmaan.

5. Säästä ja nauti: Nauti sähköautoilun eduista, säästä ympäristöä ja nauti entistä turvallisemmasta ajokokemuksesta, jonka ajovalmennuksemme tarjoaa.

Millainen ajovalmennus etuun kuuluu?

Premier Park sijaitsee Sipoon ja Porvoon rajalla. Premier Park tarjoaa paitsi ammattitaitoista ajovalmennusta myös täyden palvelun tapahtumakeskuksen, jossa voit nauttia monipuolisista palveluista ja tilaisuuksista.

Ajovalmennus, jonka järjestämme Premier Parkin kanssa yhteistyössä, on suunniteltu erityisesti sinulle, jolla on sähköauto. Kaksituntinen intensiivikurssi antaa sinulle taitoja hallita autoasi ääritilanteissa. Opit tehokkaat hätäjarrutustekniikat, hirvenväistön salat ja paljon muuta. Ahtaissa tiloissa suoritettavat harjoitukset antavat sinulle itsevarmuutta auton hallintaan myös haastavissa ympäristöissä. Mutta siinä ei vielä kaikki – saat myös opastusta taloudelliseen ajotapaan sähköautoillessasi.

Edun saaminen edellyttää uuden sähkösopimuksen ostamista kampanjaan tarkoitetun nettisivun kautta ja asiakkaan sopimuksen siirtymistä hyväksytysti Nordic Green Energyn myynnin piiriin. Etu sisältää yhden henkilön pääsyn ryhmä ajovalmennukseen ja edun voi hyödyntää myös muu kuin sähkösopimuksen ostanut henkilö. Etu on käytettävä kuuden kuukauden sisällä lahjakortin vastaanottamisesta. Lahjakortti lähetetään asiakkaalle sähköpostitse tai kirjepostitse, kun sähkösopimuksen siirtyminen Nordic Green Energylle on vahvistunut. 

Tartu ainutlaatuiseen etuun ja tee ilmastoystävällinen sähkösopimus meidän kanssamme alla olevasta painikkeesta.