Muutto edessä?

Tee sähkösopimus uuteen kotiin hyvissä ajoin ennen kuin muutto koittaa. Näin varmistut, että saat sähköt kotiisi riittävän ajoissa ja vältyt kalliilta pikakytkentämaksuilta. Tee edullinen muuttajan sähkösopimus heti verkossa tai soittamalla asiakaspalveluumme arkisin kello 9-19 välisenä aikana:

06-357 7750

Muuttajan sähkösopimus

Sijaitsi uusi kotisi sitten Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa tai vaikkapa Rovaniemellä, voit tehdä edullisen sähkösopimuksen kotisivuillamme. Se on helppoa ja onnistuu niin älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Nordic Green Energy myy edullista vain uusiutuvilla energiamuodoilla tuotettua sähköä kaikille kotitalouksille kaikkialla Suomessa. Voit itse valita joko vesi-, tuuli- tai aurinkovoimalla tuotetun sähkön tai EKOenergian, ja näin antaa äänesi ympäristöystävällisen energiatuotannon puolesta. Laskutus tapahtuu luotettavasti jälkikäteen todellisen kulutuksen mukaisesti.

Ei kai mitään vain ole päässyt unohtumaan?
Tarkista muuttajan muistilistasta!

Määräaikainen
24 kuukautta

6,48

6,78

6,78

snt/kWh Kuukausimaksu 0,00 € TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on pikakytkentämaksu?

Pikakytkentämaksu on paikallisen sähkön siirrosta vastaavan verkkoyhtiön perimä lisäkustannus sähköjen kytkennästä. Pikakytkentämaksun suuruus ja veloitusperusteet ovat aina verkkoyhtiökohtaisia. Pikakytkentämaksun välttämiseksi kannattaa sähkösopimus tilata aina hyvissä ajoin uuteen asuntoon. Mieluiten heti, kun muuttopäivämäärä on tiedossa.

Onko sopimus hankittava paikalliselta toimijalta?

Ei ole. Sähkön kokonaishinta koostuu siirtolaskusta ja myyntilaskusta. Siirtoyhtiötä ei voi kilpailuttaa, mutta Suomessa kaikki kuluttajat ja yritykset voivat kilpailuttaa sähkönmyyjänsä. Saat meiltä kilpailukykyisen sähkösopimuksen, olitpa muuttamassa minne päin Suomea tahansa.

Mikä on käyttöpaikkanumero?

Käyttöpaikkanumero on sähköalan numerotunnus katuosoitteelle. Kotisivuillamme voit tilata sähkösopimuksen myös ilman käyttöpaikkanumeroa, jolloin me tarkistamme sen sopimuskäsittelyn aikana puolestasi.

Pitääkö vanha sopimus irtisanoa?

Mikäli vanha asuntosi ei jää hallintaasi, pitää sähkösopimus irtisanoa itse. Suosittelemme irtisanomisen yhteydessä ilmoittamaan myös osoitteen, johon haluat vastaanottaa vanhan asunnon loppulaskun. Kun tilaat sähkösopimuksen uuteen asuntoosi, sinun ei tarvitse olla yhteydessä paikalliseen verkkoyhtiöön, koska sähkönmyyjänäsi hoidamme ilmoituksen puolestasi.

Mitä teen määräaikaiselle sopimukselle?

Nordic Green Energyllä voit aina ottaa määräaikaisen sähkösopimuksesi mukaan uuteen asuntoosi tai voit purkaa määräaikaisen sopimuksen veloituksetta muuton vuoksi. Mikäli muutat useasti, voit hyvillä mielin tehdä aina myös määräaikaisen sähkösopimuksen uuteen asuntoosi.

Mikä on käyttöpaikkaosoite?

Käyttöpaikkaosoite on katuosoite, johon haluat toimituksemme alkavan. On tärkeää, että osoitetiedot on annettu tilauksen yhteydessä tarkasti, että toimitus alkaa oikeaan osoitteeseen.