Sähkösopimus Espoo

Tee sähkösopimus Espooseen. Nordic Green Energyn asiakkaana saat edullista sähköä aina Tapiolasta Saunalahteen asti, ja tietenkin myös kaikkialle muualle Suomeen! Voit itse valita sähkön alkuperän, ja kattavasta sähkösopimusten tarjonnastamme löytyy varmasti sopiva sähkösopimus sinunkin kodillesi.

Fiksu valinta!

Erityisesti pari-, rivi- ja omakotitaloille Espoossa

Jos sähkönkulutuksesi on yli 10 000 kWh vuodessa ja haluat edullisen sähkösopimuksen ilman sitoumuksia määräajalle, on Nordic Green Energyn toistaiseksi voimassa oleva Pörssisähkö valintasi! Pörssisähkössä hinta muuttuu kuukausittain ja tuntimitatuissa kohteissa tunneittain. Voit esimerkiksi pienentää kotisi sähkölaskua entisestään seuraamalla ja painottamalla sähkönkulutusta vuorokauden edullisimmille tunneille. Yöaikoina spot-hinnat voivat laskea jopa alle 1,00 snt/kWh.

Mikäli haluat kiinteän sähkön hinnan, suosittelemme tutustumaan Nordic Green Energyn ajantasaisiin määräaikaisiin sähkösopimuksiin. Määräaikaisissa sähkösopimuksissa niin hinnat kuin ehdot pysyvät samana sopimuskauden.

Pörssisähkö
Ei määräaikaa

0,16

0,46

0,46

snt/kWh (Välityspalkkio) Kuukausimaksu 3,80 € TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ

Sähkösopimukset Espoossa

Suomessa voit valita sähkönmyynnin miltä tahansa yhtiöltä. Nordic Green Energy tarjoaa aina kilpailukykyiset hinnat ja erinomaisen palvelun, joten toivottavasti löydät sopivimman sähkösopimuksen Espooseen meiltä! Hintojen vertailu ja tilaus onnistuu helposti verkossa vain muutamassa minuutissa, ja myös asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään juuri sopivimman sähkösopimuksen löytämisessä arkisin kello 9–19.

Mikäli asut tuntimitatussa pari-, rivi- tai omakotitalossa Espoossa niin suosittelemme kodillesi toistaiseksi voimassa olevaa Pörssisähkö-sähkösopimusta. Kiinnittämällä huomiota kulutustottumuksiin, voit pyrkiä optimoimaan sähkönkäytön vuorokauden halvimmille tunneille!

Muuttajan sähkö Espoossa

Muuttaessa on usein muutakin mietittävää ja joskus sähkösopimuksen tilaaminen voi jäädä viime tinkaan. Kotisivuillamme voit tilata sähkösopimuksen Espooseen vuorokauden ajasta riippumatta vain muutamassa minuutissa. Se on helppoa ja onnistuu niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneella.

Kun tilaat sähkösopimuksen uuteen asuntoosi kotisivuillamme, muistathan rastittaa tilauslomakkeessa vaihtoehdon ”Kyseessä on muutto tai sähkösopimus tulee kohteeseen, johon minulla ei ole sähkösopimusta nimissäni”. Tällöin tiedämme, että olet muuttamassa ja käsittelemme sähkösopimuksesi ensi tilassa.

Muutin, mutta sähkösopimus jäi tekemättä – mikä neuvoksi?
Mikäli olet jo muuttanut ilman sähkösopimusta, suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse! Voit samalla myös solmia sähkösopimuksen uuteen asuntoosi puhelimen välityksellä ja saat neuvontaa.

Lisätietoa verkkoyhtiöistä eli siirtoyhtiöistä löydät Energiaviraston kotisivulla.

Meistä tykkäät takuulla!

Lupaamme tarjota koteihin uusiutuvaa energiaa kilpailukykyiseen hintaan sekä erinomaista palvelua. Siksi päivitämme hintojamme ahkerasti vastaamaan markkinatilannetta. Kehittelemme jatkuvasti uusia tuotteita, jotta jokaiselle löytyisi sopiva vaihtoehto valikoimastamme. Meille on tärkeää olla asiakkaittemme luottamuksen arvoinen, ja viimeisimmän asiakastyytyväisyystutkimuksen (2018) mukaan 96 % asiakkaistamme pitää meitä luotettavana.

Olit sitten muuttamassa Espooseen tai tilaamassa sähkösopimusta nykyiseen asuntoosi Espoon alueella, voit tehdä sähkösopimuksen helposti joko netissä tai puhelimitse arkisin kello 9–19 välisenä aikana numerossa 06-357 7750.

Sähköä ympäristöä kunnioittaen

Kaikki toimittamamme sähköenergia kodeille on 100% vihreää sähköä. Asiakkaanamme voit itse valita vihreän sähkön alkuperän tilauksen yhteydessä, ja näin pienentää kotisi ekologista jalanjälkeä energian osalta.

Nordic Green Energyn tarjonnasta löytyy vesivoimalla, tuulivoimalla ja aurinkovoimalla tuotettu sähkö. Lisäksi toimitamme myös Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa EKOenergiaa, jonka valitsemalla olet mukana tukemassa mm. EKOenergian ilmastorahastoa!