Sähkösopimus Hämeenlinna

Tee sähkösopimus Hämeenlinnaan netissä! Nordic Green Energyn asiakkaana saat edullista sähköä niin Hämeenlinnassa, Akaassa kuin Hollolassakin. Asiakkaanamme voit itse valita sähkön alkuperän, ja kattavasta tarjonnastamme löytyy varmasti sopiva sähkösopimus sinullekin. Sähkösopimus Hämeenlinna, onnistuu!

Hämeenlinnassa paikallisena sähköverkkoyhtiönä toimii Elenia Oy.

Meistä tykkäät takuulla!

Lupaamme tarjota koteihin uusiutuvaa energiaa kilpailukykyiseen hintaan sekä erinomaista palvelua. Päivitämmekin hintojamme aktiivisesti vastaamaan markkinatilannetta. Lisäksi kehittelemme uusia sähkösopimustuotteita, jotta jokaiselle löytyisi sopiva vaihtoehto valikoimastamme. Meille on tärkeää olla asiakkaittemme luottamuksen arvoinen, ja viimeisimmän asiakastyytyväisyystutkimuksen (2018) mukaan 96 % asiakkaistamme pitää meitä luotettavana.

Olit sitten muuttamassa Hämeenlinnaan tai kilpailuttamassa uutta sähkösopimusta nykyiseen asuntoosi Hämeenlinnan seudulla, voit tehdä sähkösopimuksen helposti joko netissä tai puhelimitse arkisin kello 9–19 välisenä aikana numerossa 06 357 7750.

Oikea sähkösopimus kotiisi Hämeenlinnaan

Omakotitalojen ja suurempien kohteiden osalta suosittelemme aina kiinnittämään erityistä huomiota sähkön hintaan. Jos taas asut kerrostalossa Hämeenlinnassa ja kulutus on vähäistä, on sähkösopimus ilman kuukausimaksua usein edullisin vaihtoehto. Myös Pörssisähkö on oiva vaihtoehto kerrostalolle. Mikäli asunnossasi on sähkölämmitys, kannattaa kuukausimaksun sijaan tarkkailla sähkön hintaa, kun valitset sähkösopimusta.

Sähkösopimuksen tilaus onnistuu helposti verkossa vain muutamassa minuutissa! Myös asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään juuri sopivimman sähkösopimuksen löytämisessä.

Sähkösopimksen valinnassa kannattaa kiinnittää hinnan lisäksi huomiota sähkön alkuperään. Valikoimastamme löydät vesi-, tuuli- ja aurinkovoimalla tuotetun sähkön sekä EKOenergian.

Muuttajan sähkö Hämeenlinnaan

Teethän sähkösopimuksen uuteen osoitteeseesi Hämeenlinnassa hyvissä ajoin ennen muuttoa! Tekemällä sopimuksen vähintään 3–4 päivää ennen muuttoa varmistat, ettet jää ilman sähköä uudessa kodissasi. Samalla vältyt kalliilta pikakytkentämaksuilta. Tee sähkösopimus helposti kotisivuillamme vain muutamassa minuutissa, niin saat yliviivata yhden tärkeän kohdan muuttajan tehtävälistalta. Sopimuksen tekeminen onnistuu niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin.

Kun tilaat sähkösopimuksen uuteen asuntoosi kotisivuillamme, muistathan rastittaa tilauslomakkeessa vaihtoehdon ”Kyseessä on muutto tai sähkösopimus tulee kohteeseen, johon minulla ei ole sähkösopimusta nimissäni”. Tällöin tiedämme, että olet muuttamassa ja käsittelemme sähkösopimuksesi ensi tilassa.

Muutin, mutta sähkösopimus jäi tekemättä – mikä neuvoksi? Mikäli olet jo muuttanut ilman sähkösopimusta, suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse! Voit samalla myös solmia sähkösopimuksen uuteen asuntoosi puhelimen välityksellä ja saat neuvontaa.

Lisätietoa verkkoyhtiöistä eli siirtoyhtiöistä löydät Energiaviraston kotisivulla.

Edullisin alkuperä

Nordic Green Energyn asiakkaana valitset sähkön alkuperän ja sopimustyypin itse! Vesivoimalla tuotettu ympäristöystävällinen sähkö on useimmiten se edullisin vaihtoehto.

Kodin sähkösopimusvalinnalla on väliä kukkaron lisäksi myös ympäristön kannalta. Kun valitset Nordic Green Energyn alkuperämerkityn vihreän sähkön, pienennät kotisi ekologista jalanjälkeä. Ole muutoksessa mukana ja valitse edullisempi ja ympäristöystävällisempi sähkö kotiisi Hämeenlinnassa!

Vesivoima on edullisin sähkön alkuperä.