Sähkösopimus Helsinki

Sähkösopimus Helsinki, onnistuu! Nordic Green Energyn asiakkaana saat edullista vihreää sähköä aina Helsingistä Utsjoelle saakka. Asiakkaanamme voit itse valita sähkön alkuperän. Kattavasta sähkösopimusten tarjonnastamme löytyy varmasti sopiva sähkösopimus sinunkin kodillesi!

Helsingissä paikallisena verkkoyhtiönä toimii Helen Sähköverkko Oy.

Pörssisähkö-sopimuksella saat sähköä aina ajantasaiseen markkinahintaan huippuedullisella välityspalkkiolla!

N

Läpinäkyvän hinnoittelun ansiosta et maksa turhasta: laskutushinta perustuu suoraan julkiseen sähköpörssin Suomen spot-hintaan.

N

Tyytyväisyystakuu: sopimuksessa ei määräaikaa, jolloin voit vaihtaa sen halutessasi muuhun sopimukseen veloituksetta.

N

Pörssisähkö on historiallisesti huippuedullinen sähkösopimus.

Pörssisähkö

Ei määräaikaa

Sähkösopimus Helsinki

Lupaamme tarjota koteihin uusiutuvaa energiaa kilpailukykyiseen hintaan sekä erinomaista palvelua. Siksi päivitämme hintojamme ahkerasti vastaamaan markkinatilannetta. Kehittelemme jatkuvasti uusia tuotteita, jotta jokaiselle löytyisi sopiva vaihtoehto valikoimastamme.

Olit sitten muuttamassa Helsinkiin tai tilaamassa sähkösopimusta nykyiseen asuntoosi Helsingin alueella, voit tehdä tilauksen helposti joko netissä tai puhelimitse arkisin kello 9–19 välisenä aikana numerossa 06-357 7750.

Jos asut kerrostalossa Helsingissä ja kulutus on vähäistä, on sähkösopimus ilman kuukausimaksua usein edullisin vaihtoehto. Jos taas asunnossasi on sähkölämmitys, suosittelemme kiinnittämään erityistä huomiota sähkön hintaan kuukausimaksun sijaan, kun valitset sähkösopimusta. Myös Pörssisähkö on oiva vaihtoehto kerrostalolle, koska sähkön kulutuksessa ei ilmene kulutuspiikkejä kalleimpien pörssihintojen aikana.

 

Omakotitalojen ja suurempien kohteiden osalta suosittelemme aina kiinnittämään erityistä huomiota sähkön hintaan. Tilaus onnistuu helposti verkossa vain muutamassa minuutissa, ja myös asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään juuri sopivimman sähkösopimuksen löytämisessä arkisin kello 9–19.

Muuttaessa on paljon muistettavaa ja välillä sähkösopimuksen tilaaminen voi jäädä viime tinkaan. Mikäli näin, tee sähkösopimus Helsinkiin helposti kotisivuillamme vain muutamassa minuutissa. Se on helppoa ja onnistuu niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneella.

 

Kun tilaat sähkösopimuksen uuteen asuntoosi kotisivuillamme, muistathan rastittaa tilauslomakkeessa vaihtoehdon ”Kyseessä on muutto tai sähkösopimus tulee kohteeseen, johon minulla ei ole sähkösopimusta nimissäni”. Tällöin tiedämme, että olet muuttamassa ja käsittelemme sähkösopimuksesi ensi tilassa.

 

Muutin, mutta sähkösopimus jäi tekemättä – mikä neuvoksi?
Mikäli olet jo muuttanut ilman sähkösopimusta, suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse! Voit samalla myös solmia sähkösopimuksen uuteen asuntoosi puhelimen välityksellä ja saat neuvontaa.

Valitse sähkösopimukseesi lisäksi EKOenergia, kun haluat muuttaa sähkösopimuksesi Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaksi EKOenergia-merkityksi sähköksi. Näin olet mukana tukemassa EKOenergia-sertifointia. Merkintä on myös ainoa ja ensimmäinen yleiseurooppalainen sähkön ympäristömerkki!

Jokaisesta myydystä EKOenergia-merkitystä megawattitunnista lahjoitetaan vähintään 0,10 € EKOenergian ilmastorahastoon. Rahasto investoi uuteen uusiutuvan energian tuotantoon tai energiansäästöhankkeisiin.