Sähkösopimus Jyväskylä

Sähkösopimus Jyväskylä, onnistuu! Nordic Green Energyn asiakkaana saat edullista sähköä niin Jyväskylässä kuin kaikkialla muualla Suomessa. Asiakkaanamme voit itse valita sähkön alkuperän tilauksen yhteydessä ja sähkösopimuksen tilaaminen käy helposti kotisohvalta käsin vain muutamassa minuutissa.

Jyväskylässä sähkön siirrosta vastaavana verkkoyhtiönä toimii JE-Siirto Oy.

Meistä tykkäät takuulla!

Meille on tärkeää olla asiakkaittemme luottamuksen arvoinen, ja viimeisimmän asiakastyytyväisyystutkimuksen (2018) mukaan 96 % asiakkaistamme pitää meitä luotettavana. Lupaamme tarjota koteihin uusiutuvaa energiaa kilpailukykyiseen hintaan sekä erinomaista palvelua.

Olit sitten muuttamassa Jyväskylään tai tilaamassa sähkösopimusta nykyiseen asuntoosi Jyväskylässä, voit tehdä sähkösopimuksen helposti joko netissä tai puhelimitse arkisin kello 9–19 välisenä aikana numerossa 06-357 7750.

Sähkösopimukset Jyväskylän seudulla

Asuit sitten Jyväskylän seudulla tai missä päin Suomea tahansa, voit valita sähkönmyynnin miltä tahansa yhtiöltä. Nordic Green Energy tarjoaa aina kilpailukykyiset hinnat ja erinomaisen palvelun, joten toivottavasti löydät sopivimman sähkösopimuksen alueellesi juuri meiltä! Sähkön hintojen vertailu ja tilaus onnistuu helposti verkossa vain muutamassa minuutissa, ja myös asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään juuri sopivimman sähkösopimuksen löytämisessä arkisin kello 9–19.

Tarjonnastamme löydät niin toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia kuin määräaikaisia kiinteähintaisia sähkösopimuksia. Toistaiseksi voimassa olevat sähkösopimukset ovat irtisanottavissa tai vaihdettavissa aina 14 vrk irtisanomisajalla. Tutustu sähkösopimuksiin!

Muuttajan sähkö Jyväskylä

Jos olet muuttamassa Jyväskylään, älä jätä sähkösopimuksen tekemistä viime tinkaan! Sähkösopimus kannattaa aina tehdä heti, kun muuttopäivämäärä on tiedossa. Kotisivuillamme voit tehdä sähkösopimuksen vuorokauden ajasta riippumatta vain muutamassa minuutissa. Se on helppoa ja onnistuu niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneella.

Kun tilaat sähkösopimuksen uuteen asuntoosi kotisivuillamme, muistathan rastittaa tilauslomakkeessa vaihtoehdon ”Kyseessä on muutto tai sähkösopimus tulee kohteeseen, johon minulla ei ole sähkösopimusta nimissäni”. Tällöin tiedämme, että olet muuttamassa ja käsittelemme sähkösopimuksesi ensi tilassa.

Muutin, mutta sähkösopimus jäi tekemättä – mikä neuvoksi?
Mikäli olet jo muuttanut ilman sähkösopimusta, suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse! Voit samalla myös solmia sähkösopimuksen uuteen asuntoosi puhelimen välityksellä ja saat neuvontaa.

Lisätietoa verkkoyhtiöistä eli siirtoyhtiöistä löydät Energiaviraston kotisivulla.

Suosittelemme

Pörssisähkö-sähkösopimus on fiksu toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jossa sähkön laskutushinta perustuu välityspalkkioomme energialle ja Suomen alueen Spot-hintaan. Sopimuksessa ei ole määräaikaa ja sen voi vaihtaa tai irtisanoa milloin vain haluat!

Pörssisähkössä hinta muuttuu kuukausittain ja tuntimitatuissa kohteissa tunneittain. Voit esimerkiksi pienentää sähkölaskuasi entisestään seuraamalla ja painottamalla sähkönkulutusta vuorokauden edullisimmille tunneille!