Sähkösopimus Jyväskylä

Sähkösopimus Jyväskylä, onnistuu! Nordic Green Energyn asiakkaana saat edullista sähköä niin Jyväskylässä kuin kaikkialla muualla Suomessa. Asiakkaanamme voit itse valita sähkön alkuperän tilauksen yhteydessä ja sähkösopimuksen tilaaminen käy helposti kotisohvalta käsin vain muutamassa minuutissa. Tutustu tarjouksiimme ja valitse haluamasi sähkösopimus kotiisi Jyväskylään!

Suomessa voit valita sähkönmyynnin miltä tahansa yhtiöltä. Nordic Green Energy tarjoaa edullista vihreää ja ilmastoystävällistä sähköä sekä erinomaisen palvelun, joten toivottavasti löydät sopivimman sähkösopimuksen kotiisi meiltä! Asuit sitten kerrostalossa tai omakotitalossa, Pörssisähkö-sopimuksella saat sähköä kotiisi Jyväskylään aina ajantasaiseen markkinahintaan!

 

  • Läpinäkyvän hinnoittelun ansiosta et maksa turhasta. Laskutushinta perustuu suoraan julkiseen sähköpörssin Suomen spot-hintaan. Spot-hinnan lisäksi maksat vain välityspalkkion ja kuukausimaksun.
  • Tyytyväisyystakuu: sopimuksessa ei ole määräaikaa, joten voit vaihtaa sen halutessasi nopeasti toiseen sopimukseen.
  • Pörssisähkö on historiallisesti yksi edullisimmista sähkösopimuksista. Pörssisähkön edullisuus perustuu siihen, että pystyt itse vaikuttamaan omaan sähkölaskuusi ohjaamalla sähkönkulutustasi pörssin halvoille tunneille.
  • Sähkön spot-hintoja seuraat kätevästi Nordic Green Energyn mobiilisovelluksella. Sovelluksesta näet myös oman sähkönkulutuksesi ja -laskusi. Sähköautoilijat voivat yhdistää autonsa sovellukseen ja hyödyntää kätevää älylataus-toimintoa. Sovellusta kehitetään koko ajan paremmaksi, joten uusia ominaisuuksia on myös tulossa.

Asuit sitten Jyväskylän seudulla tai missä päin Suomea tahansa, voit valita sähkönmyynnin miltä tahansa yhtiöltä. Nordic Green Energy tarjoaa aina kilpailukykyiset hinnat ja erinomaisen palvelun, joten toivottavasti löydät sopivimman sähkösopimuksen alueellesi juuri meiltä! Sähkön hintojen vertailu ja tilaus onnistuu helposti verkossa vain muutamassa minuutissa, ja myös asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään juuri sopivimman sähkösopimuksen löytämisessä arkisin kello 9–19.