Sähkösopimus Jyväskylä

Sähkösopimus Jyväskylä, onnistuu! Nordic Green Energyn asiakkaana saat edullista sähköä niin Jyväskylässä kuin kaikkialla muualla Suomessa. Asiakkaanamme voit itse valita sähkön alkuperän tilauksen yhteydessä ja sähkösopimuksen tilaaminen käy helposti kotisohvalta käsin vain muutamassa minuutissa. Tutustu tarjouksiimme ja valitse haluamasi sähkösopimus kotiisi Jyväskylään!

Määräaikainen
24 kuukautta

6,39

6,69

6,69

snt/kWh Kuukausimaksu 0,00 € TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ

Sähköä kiinteään hintaan Jyväskylään

Nordic Green Energyn tarjonnasta löydät suositun 24 kuukauden kiinteähintaisen sähkösopimuksen ilman kuukausimaksua. Kun valitset kiinteän hinnan, ei markkinahintojen muutokset vaikuta hintaasi edes talven kovimmilla pakkasilla.

  • Sähkön hinta pysyy samana koko määräajan.
  • Sopimuksessa ei ole kuukausimaksua.
  • Sähkön alkuperän, lisäpalvelut ja laskutustavan voit valita tuttuun tapaan täysin itse tilauksen yhteydessä.

Sähkösopimukset Jyväskylän seudulla

Asuit sitten Jyväskylän seudulla tai missä päin Suomea tahansa, voit valita sähkönmyynnin miltä tahansa yhtiöltä. Nordic Green Energy tarjoaa aina kilpailukykyiset hinnat ja erinomaisen palvelun, joten toivottavasti löydät sopivimman sähkösopimuksen alueellesi juuri meiltä! Sähkön hintojen vertailu ja tilaus onnistuu helposti verkossa vain muutamassa minuutissa, ja myös asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään juuri sopivimman sähkösopimuksen löytämisessä arkisin kello 9–19.

Tarjonnastamme löydät niin toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia kuin määräaikaisia kiinteähintaisia sähkösopimuksia. Toistaiseksi voimassa olevat sähkösopimukset ovat irtisanottavissa tai vaihdettavissa aina 14 vrk irtisanomisajalla. Tutustu sähkösopimuksiin!

Tutustu Oma Virtaan!

Tutustu Oma Virtaan!

Oma Virta on Nordic Green Energyn asiakkaille tarkoitettu online-palvelu, jossa voit seurata sähkönkulutustasi ja laskutustasi. Lisäksi voit tarkastella oman sähkösopimuksen tietoja ja katsoa, ovatko yhteystietosi ajan tasalla.

Oma Virta -online-palvelua voivat käyttää kaikki Nordic Green Energyn asiakkaat, joilla on voimassa oleva sähkösopimus kanssamme. Palvelu on asiakkaillemme ilmainen. Oma Virtaa voi käyttää niin verkkoselaimessa kuin mobiiliapplikaationa. Applikaation voi ladata App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Lisätietoa verkkoyhtiöistä eli siirtoyhtiöistä löydät Energiaviraston kotisivulla.

Suosittelemme

Pörssisähkö-sähkösopimus on fiksu toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jossa sähkön laskutushinta perustuu välityspalkkioomme energialle ja Suomen alueen Spot-hintaan. Sopimuksessa ei ole määräaikaa ja sen voi vaihtaa tai irtisanoa milloin vain haluat!

Pörssisähkössä hinta muuttuu kuukausittain ja tuntimitatuissa kohteissa tunneittain. Voit esimerkiksi pienentää sähkölaskuasi entisestään seuraamalla ja painottamalla sähkönkulutusta vuorokauden edullisimmille tunneille!