Sähkösopimus Jyväskylä

Sähkösopimus Jyväskylä, onnistuu! Nordic Green Energyn asiakkaana saat edullista sähköä niin Jyväskylässä kuin kaikkialla muualla Suomessa. Asiakkaanamme voit itse valita sähkön alkuperän tilauksen yhteydessä ja sähkösopimuksen tilaaminen käy helposti kotisohvalta käsin vain muutamassa minuutissa. Tutustu tarjouksiimme ja valitse haluamasi sähkösopimus kotiisi Jyväskylään!

Määräaikainen

24 kuukautta

N

Sähkön hinta pysyy samana koko määräajan.

N

Sopimuksessa ei ole kuukausimaksua.

N

Sähkön alkuperän, lisäpalvelut ja laskutustavan voit valita tuttuun tapaan täysin itse tilauksen yhteydessä.

Asuit sitten Jyväskylän seudulla tai missä päin Suomea tahansa, voit valita sähkönmyynnin miltä tahansa yhtiöltä. Nordic Green Energy tarjoaa aina kilpailukykyiset hinnat ja erinomaisen palvelun, joten toivottavasti löydät sopivimman sähkösopimuksen alueellesi juuri meiltä! Sähkön hintojen vertailu ja tilaus onnistuu helposti verkossa vain muutamassa minuutissa, ja myös asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään juuri sopivimman sähkösopimuksen löytämisessä arkisin kello 9–16.

 

Tarjonnastamme löydät niin toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia kuin määräaikaisia kiinteähintaisia sähkösopimuksia. Toistaiseksi voimassa olevat sähkösopimukset ovat irtisanottavissa tai vaihdettavissa aina 14 vrk irtisanomisajalla. Tutustu sähkösopimuksiin!

Lisätietoa verkkoyhtiöistä eli siirtoyhtiöistä löydät Energiaviraston kotisivulla.

Pörssisähkö-sähkösopimus on fiksu toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jossa sähkön laskutushinta perustuu välityspalkkioomme energialle ja Suomen alueen Spot-hintaan. Sopimuksessa ei ole määräaikaa ja sen voi vaihtaa tai irtisanoa milloin vain haluat!

 

Pörssisähkössä hinta muuttuu kuukausittain ja tuntimitatuissa kohteissa tunneittain. Voit esimerkiksi pienentää sähkölaskuasi entisestään seuraamalla ja painottamalla sähkönkulutusta vuorokauden edullisimmille tunneille!