Sähkösopimus Jyväskylä

Sähkösopimus Jyväskylä, onnistuu! Nordic Green Energyn asiakkaana saat edullista sähköä niin Jyväskylässä kuin kaikkialla muualla Suomessa. Asiakkaanamme voit itse valita sähkön alkuperän tilauksen yhteydessä ja sähkösopimuksen tilaaminen käy helposti kotisohvalta käsin vain muutamassa minuutissa. Tutustu tarjouksiimme ja valitse haluamasi sähkösopimus kotiisi Jyväskylään!

Pörssisähkö 

Ei määräaikaa

N

Läpinäkyvän hinnoittelun ansiosta et maksa turhasta: laskutushinta perustuu suoraan julkiseen sähköpörssin Suomen spot-hintaan.

N

Tyytyväisyystakuu: sopimuksessa ei määräaikaa, jolloin voit vaihtaa sen halutessasi muuhun sopimukseen veloituksetta.

N

Pörssisähkö on historiallisesti huippuedullinen sähkösopimus.

Asuit sitten Jyväskylän seudulla tai missä päin Suomea tahansa, voit valita sähkönmyynnin miltä tahansa yhtiöltä. Nordic Green Energy tarjoaa aina kilpailukykyiset hinnat ja erinomaisen palvelun, joten toivottavasti löydät sopivimman sähkösopimuksen alueellesi juuri meiltä! Sähkön hintojen vertailu ja tilaus onnistuu helposti verkossa vain muutamassa minuutissa, ja myös asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään juuri sopivimman sähkösopimuksen löytämisessä arkisin kello 9–19.

 

Tarjonnastamme löydät niin toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia kuin määräaikaisia sähkösopimuksia. Toistaiseksi voimassa olevat sähkösopimukset ovat irtisanottavissa tai vaihdettavissa aina 14 vrk irtisanomisajalla. Tutustu sähkösopimuksiin!

Pörssisähkö-sähkösopimus on fiksu toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jossa sähkön laskutushinta perustuu välityspalkkioomme energialle ja Suomen alueen Spot-hintaan. Sopimuksessa ei ole määräaikaa ja sen voi vaihtaa tai irtisanoa milloin vain haluat!

 

Pörssisähkössä hinta muuttuu kuukausittain ja tuntimitatuissa kohteissa tunneittain. Voit esimerkiksi pienentää sähkölaskuasi entisestään seuraamalla ja painottamalla sähkönkulutusta vuorokauden edullisimmille tunneille!