Sähkösopimus Kouvola

Sähkösopimus Kouvola, onnistuu! Meiltä saat vihreää ja ilmastoystävällistä sähköä kotiisi. Saat itse valita sähkösi alkuperän. Tutustu siis tarjouksiimme ja valitse haluamasi sähkösopimus kotiisi Kouvolaan!

Kouvolassa paikallisina verkkoyhtiöinä toimivat KSS Verkko ja Kymenlaakson Sähköverkko.

Suomessa voit valita sähkönmyynnin miltä tahansa yhtiöltä. Nordic Green Energy tarjoaa edullista hiilidioksidivapaata sähköä ja erinomaisen palvelun, joten toivottavasti löydät sopivimman sähkösopimuksen kotiisi meiltä!  Pörssisähkö-sopimuksella saat sähköä kotiisi Kouvolaan aina ajantasaiseen markkinahintaan!

 

  • Läpinäkyvän hinnoittelun ansiosta et maksa turhasta. Laskutushinta perustuu suoraan julkiseen sähköpörssin Suomen spot-hintaan. Spot-hinnan lisäksi maksat vain välityspalkkion ja kuukausimaksun.
  • Tyytyväisyystakuu: sopimuksessa ei ole määräaikaa, joten voit vaihtaa sen halutessasi nopeasti toiseen sopimukseen.
  • Pörssisähkö on historiallisesti yksi edullisimmista sähkösopimuksista. Pörssisähkön edullisuus perustuu siihen, että pystyt itse vaikuttamaan omaan sähkölaskuusi ohjaamalla sähkönkulutustasi pörssin halvoille tunneille.
  • Sähkön spot-hintoja seuraat kätevästi Nordic Green Energyn mobiilisovelluksella. Sovelluksesta näet myös oman sähkönkulutusesi ja -laskusi. Sähköautoilijat voivat yhdistää autonsa sovellukseen ja hyödyntää kätevää älylataus-toimintoa. Sovellusta kehitetään koko ajan paremmaksi, joten uusia ominaisuuksia on myös tulossa.

Ei ole yhdentekevää, millaisen sähkösopimuksen valitset asuntoosi. Myös Pörssisähkö on hyvä vaihtoehto kerrostaloon, koska sähkön kulutuksessa ei ilmene kulutuspiikkejä kalleimpien pörssihintojen aikana. Omakotitalossa asuvien kannattaa etsiä edullisinta sähkön hintaa, sillä kuukausimaksulla ei ole niin suurta merkitystä suurikulutuksisessa kohteessa. Voit tehdä sähkösopimuksen Kouvolaan helposti verkossa, jossa tilaus onnistuu vain muutamassa minuutissa.

Voit myös soittaa asiakaspalvelumme, joka auttaa sinua mielellään sopivimman sähkösopimuksen löytämisessä. Tavoitat asiakaspalvelumme numerosta 06 357 7750 arkisin kello 9–19.

Kun valitset sähkösopimukseesi lisäksi EKOenergian, saat Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa sähköä. EKOenergia-merkitty sähkö täyttää aina EKOenergian jäsenjärjestöjen asettamat kestävyyskriteerit. EKOenergian kriteerien mukaan osa ympäristömerkityn sähkön myynnistä kertyneestä liikevaihdosta on sijoitettava uusiin uusiutuvan energian hankkeisiin. Ostamalla EKOenergia-merkittyä sähköä varmistat, että ostopäätöksesi vaikuttaa myönteisesti luonnon ja ympäristön tilaan.