Sähkösopimus Kouvola

Sähkösopimus Kouvola, onnistuu! Meiltä saat vihreää ja edullista sähköä kotiisi. Asiakkaanamme olet taatusti hyvissä käsissä: asiakkaistamme 96 % pitää meitä luotettavana. Tutustu siis tarjouksiimme ja valitse haluamasi sähkösopimus kotiisi Kouvolaan!

Kouvolassa paikallisina verkkoyhtiöinä toimivat KSS Verkko ja Kymenlaakson Sähköverkko.

 

Tutustu tykättyyn Pörssisähköön!

Pörssisähkö-sopimuksella saat sähköä aina ajantasaiseen markkinahintaan. Välityspalkkiomme on yksi Suomen edullisimmista!

  • Pörssisähkö on historiallisesti edullisin sähkösopimustyyppi. Suosittelemme sitä erityisesti omakotitaloihin.
  • Et maksa turhasta: laskutushinta perustuu suoraan julkiseen sähköpörssin Suomen spot-hintaan.
  • Tyytyväisyystakuu: Pörssisähkö-sopimuksessa ei ole määräaikaa, joten voit vaihtaa sen halutessasi muuhun sopimukseen veloituksetta
Pörssisähkö
Ei määräaikaa

0,16

0,46

0,46

snt/kWh (Välityspalkkio) Kuukausimaksu 3,80 € TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ

Meistä tykkäät takuulla!

Lupaamme tarjota koteihin uusiutuvaa energiaa kilpailukykyiseen hintaan sekä erinomaista palvelua. Siksi päivitämme hintojamme ahkerasti vastaamaan markkinatilannetta. Kehittelemme jatkuvasti uusia tuotteita, jotta jokaiselle löytyisi sopiva vaihtoehto valikoimastamme.

Olit sitten muuttamassa Kouvolaan tai tilaamassa sähkösopimusta nykyiseen asuntoosi Kouvolan alueella, voit tehdä tilauksen helposti joko netissä tai puhelimitse!

Sopiva sähkösopimus kotiisi Kouvolaan

Ei ole yhdentekevää, millaisen sähkösopimuksen valitset asuntoosi. Jos asut kerrostalossa, kulutuksesi on varmasti melko vähäistä, minkä vuoksi sähkösopimus ilman kuukausimaksua on usein edullisin vaihtoehto. Myös Pörssisähkö on hyvä vaihtoehto kerrostaloon, koska sähkön kulutuksessa ei ilmene kulutuspiikkejä kalleimpien pörssihintojen aikana. Omakotitalossa asuvien kannattaa etsiä edullisinta sähkön hintaa, sillä kuukausimaksulla ei ole niin suurta merkitystä suurikulutuksisessa kohteessa. Voit tehdä sähkösopimuksen Kouvolaan helposti verkossa, jossa tilaus onnistuu vain muutamassa minuutissa.

Voit myös soittaa asiakaspalvelumme, joka auttaa sinua mielellään sopivimman sähkösopimuksen löytämisessä. Tavoitat asiakaspalvelumme numerosta 06 357 7750 arkisin kello 9–19.

Muuttajan sähkö Kouvola

Oletko muuttamassa? Sähkösopimus kannattaa tehdä uuteen osoitteeseen hyvissä ajoin ennen muuttoa, jotta vältyt kalliilta pikakytkentämaksuilta. Voit tehdä sähkösopimuksen uuteen kotiisi Kouvolaan helposti verkossa. Kun tilaat sähkösopimuksen kotisivuillamme, muistathan rastittaa tilauslomakkeessa vaihtoehdon ”Kyseessä on muutto tai sähkösopimus tulee kohteeseen, johon minulla ei ole sähkösopimusta nimissäni”. Tällöin tiedämme, että olet muuttamassa, ja käsittelemme sähkösopimuksesi ensi tilassa. Muistathan myös irtisanoa vanhan osoitteen sähkösopimuksesi!

Muutin, mutta sähkösopimus jäi tekemättä – mikä neuvoksi?

Mikäli olet jo muuttanut ilman sähkösopimusta, suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse. Tavoitat meidät arkisin klo 9–19 numerosta 06 357 7750.

Lisätietoa verkkoyhtiöistä eli siirtoyhtiöistä löydät Energiaviraston kotisivulla.

Suosittelemme

Kun valitset sähkösopimukseesi lisäksi EKOenergian, saat Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa sähköä. EKOenergia-merkitty sähkö täyttää aina EKOenergian jäsenjärjestöjen asettamat kestävyyskriteerit. EKOenergian kriteerien mukaan osa ympäristömerkityn sähkön myynnistä kertyneestä liikevaihdosta on sijoitettava uusiin uusiutuvan energian hankkeisiin. Ostamalla EKOenergia-merkittyä sähköä varmistat, että ostopäätöksesi vaikuttaa myönteisesti luonnon ja ympäristön tilaan.