Sähkösopimus Kouvola

Sähkösopimus Kouvola, onnistuu! Meiltä saat vihreää ja edullista sähköä kotiisi. Saat itse valita sähkösi alkuperäksi joko vesi-, tuuli- tai aurinkovoiman. Tutustu siis tarjouksiimme ja valitse haluamasi sähkösopimus kotiisi Kouvolaan!

Kouvolassa paikallisina verkkoyhtiöinä toimivat KSS Verkko ja Kymenlaakson Sähköverkko.
N

Pörssisähkö on historiallisesti edullisin sähkösopimustyyppi. Suosittelemme sitä erityisesti omakotitaloihin.

N

Et maksa turhasta: laskutushinta perustuu suoraan julkiseen sähköpörssin Suomen spot-hintaan.

N

Tyytyväisyystakuu: Pörssisähkö-sopimuksessa ei ole määräaikaa, joten voit vaihtaa sen halutessasi muuhun sopimukseen veloituksetta

Pörssisähkö

Ei määräaikaa

Ei ole yhdentekevää, millaisen sähkösopimuksen valitset asuntoosi. Jos asut kerrostalossa, kulutuksesi on varmasti melko vähäistä, minkä vuoksi sähkösopimus ilman kuukausimaksua on usein edullisin vaihtoehto. Myös Pörssisähkö on hyvä vaihtoehto kerrostaloon, koska sähkön kulutuksessa ei ilmene kulutuspiikkejä kalleimpien pörssihintojen aikana. Omakotitalossa asuvien kannattaa etsiä edullisinta sähkön hintaa, sillä kuukausimaksulla ei ole niin suurta merkitystä suurikulutuksisessa kohteessa. Voit tehdä sähkösopimuksen Kouvolaan helposti verkossa, jossa tilaus onnistuu vain muutamassa minuutissa.

Voit myös soittaa asiakaspalvelumme, joka auttaa sinua mielellään sopivimman sähkösopimuksen löytämisessä. Tavoitat asiakaspalvelumme numerosta 06 357 7750 arkisin kello 9–19.

Sähkösopimus Kouvola

Kun valitset sähkösopimukseesi lisäksi EKOenergian, saat Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa sähköä. EKOenergia-merkitty sähkö täyttää aina EKOenergian jäsenjärjestöjen asettamat kestävyyskriteerit. EKOenergian kriteerien mukaan osa ympäristömerkityn sähkön myynnistä kertyneestä liikevaihdosta on sijoitettava uusiin uusiutuvan energian hankkeisiin. Ostamalla EKOenergia-merkittyä sähköä varmistat, että ostopäätöksesi vaikuttaa myönteisesti luonnon ja ympäristön tilaan.