Sähkösopimus Kuopio

Tee sähkösopimus Kuopioon! Nordic Green Energyn asiakkaana saat edullista sähköä niin Kuopiossa kuin Lapinlahdella ja Siilinjärvelläkin, ja tietenkin myös kaikkialla muualla Suomessa. Voit itse valita sähkön alkuperän, ja kattavasta tarjonnastamme löytyy varmasti sopiva sähkösopimus kotiisi. Sähkösopimus Kuopio, onnistuu!

Kuopiossa paikallisena verkkoyhtiönä toimii Kuopion Sähköverkko Oy.

Joustava sähkösopimus Kuopio

Suomessa voit valita sähkönmyynnin miltä tahansa yhtiöltä. Nordic Green Energy tarjoaa edullista hiilidioksidivapaata sähköä ja erinomaisen palvelun, joten toivottavasti löydät sopivimman sähkösopimuksen kotiisi meiltä!  Pörssisähkö-sopimuksella saat sähköä kotiisi Kuopioon aina ajantasaiseen markkinahintaan!

 

  • Läpinäkyvän hinnoittelun ansiosta et maksa turhasta. Laskutushinta perustuu suoraan julkiseen sähköpörssin Suomen spot-hintaan. Spot-hinnan lisäksi maksat vain välityspalkkion ja kuukausimaksun.
  • Tyytyväisyystakuu: sopimuksessa ei ole määräaikaa, joten voit vaihtaa sen halutessasi nopeasti toiseen sopimukseen.
  • Pörssisähkö on historiallisesti yksi edullisimmista sähkösopimuksista. Pörssisähkön edullisuus perustuu siihen, että pystyt itse vaikuttamaan omaan sähkölaskuusi ohjaamalla sähkönkulutustasi pörssin halvoille tunneille.
  • Sähkön spot-hintoja seuraat kätevästi Nordic Green Energyn mobiilisovelluksella. Sovelluksesta näet myös oman sähkönkulutusesi ja -laskusi. Sähköautoilijat voivat yhdistää autonsa sovellukseen ja hyödyntää kätevää älylataus-toimintoa. Sovellusta kehitetään koko ajan paremmaksi, joten uusia ominaisuuksia on myös tulossa.