Sähkösopimus Kuopio

Tee sähkösopimus Kuopioon! Nordic Green Energyn asiakkaana saat edullista sähköä niin Kuopiossa kuin Lapinlahdella ja Siilinjärvelläkin, ja tietenkin myös kaikkialla muualla Suomessa. Voit itse valita sähkön alkuperän, ja kattavasta tarjonnastamme löytyy varmasti sopiva sähkösopimus kotiisi. Sähkösopimus Kuopio, onnistuu!

Kuopiossa paikallisena verkkoyhtiönä toimii Kuopion Sähköverkko Oy.

Meistä tykkäät takuulla!

Meille on tärkeää olla asiakkaittemme luottamuksen arvoinen, ja viimeisimmän asiakastyytyväisyystutkimuksen (2018) mukaan 96 % asiakkaistamme pitää meitä luotettavana. Lupaamme tarjota koteihin uusiutuvaa energiaa kilpailukykyiseen hintaan sekä erinomaista palvelua.

Olit sitten muuttamassa Kuopioon tai tilaamassa sähkösopimusta nykyiseen asuntoosi Kuopion seudulla, voit tehdä sähkösopimuksen helposti joko netissä tai puhelimitse arkisin kello 9–19 välisenä aikana numerossa 06 357 7750.

Kilpailuta sähkö Kuopioon

Tiesithän, että voit tehdä sähkösopimuksen minkä tahansa yhtiön kanssa? Nordic Green Energy tarjoaa aina kilpailukykyiset hinnat ja erinomaisen palvelun, joten toivottavasti löydät sopivimman sähkösopimuksen kotiisi Kuopioon juuri meiltä! Hintojen vertailu ja sähkösopimuksen tilaus onnistuu helposti verkossa vain muutamassa minuutissa. Myös asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään juuri sinulle sopivimman sopimuksen löytämisessä arkisin kello 9–19.

Haluatko maksaa sähköstäsi aina ajantasaisen hinnan? Pörssisähkö soveltuu hyvin aktiiviselle ja hintatietoiselle kuluttajalle.

Muuttajan sähkö Kuopiossa

Muuttoon liittyy paljon muistettavaa, minkä vuoksi sähkösopimuksen tilaaminen saattaa jäädä viime tinkaan. Sivuillamme voit tehdä sähkösopimuksen Kuopioon vain muutamassa minuutissa! Se on helppoa ja onnistuu niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin.

Kun tilaat sähkösopimuksen uuteen asuntoosi kotisivuillamme, muistathan rastittaa tilauslomakkeessa vaihtoehdon ”Kyseessä on muutto tai sähkösopimus tulee kohteeseen, johon minulla ei ole sähkösopimusta nimissäni”. Tällöin tiedämme, että olet muuttamassa ja käsittelemme sähkösopimuksesi ensi tilassa.

Muutin, mutta sähkösopimus jäi tekemättä – mikä neuvoksi? Mikäli olet jo muuttanut ilman sähkösopimusta, suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse! Voit samalla myös solmia sähkösopimuksen uuteen asuntoosi puhelimen välityksellä ja saat neuvontaa. Meidät tavoittaa arkisin klo 9–19 soittamalla numeroon 06 357 7750.

Lisätietoa verkkoyhtiöistä eli siirtoyhtiöistä löydät Energiaviraston kotisivulla.

Suosittelemme!

Kun haluat edullisen sähkösopimuksen Kuopioon ilman, että sinun täytyy sitoutua sopimukseen määräajaksi, toistaiseksi voimassa oleva Pörssisähkö on valintasi!

Pörssisähkössä hinta muuttuu tuntimitatuissa kohteissa tunneittain sähköpörssin spot-hinnan mukaan. Voit esimerkiksi pienentää sähkölaskuasi entisestään seuraamalla ja painottamalla sähkönkulutusta vuorokauden edullisimmille tunneille!

Kun valitset Pörssisähkön, energian lopullinen laskutushinta perustuu välityspalkkioomme energialle sekä Suomen alueen Spot-hintaan. Katso sivuillamme, miltä Suomen alueen Spot-hinnat ovat näyttäneet aikaisempina vuosina.

Pörssisähkö
Ei määräaikaa

0,16

0,46

0,46

snt/kWh (Välityspalkkio) Kuukausimaksu 3,80 € TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ