Sähkösopimus Lahti

Tee sähkösopimus Lahteen heti netissä! Laajasta sähkösopimusten tarjonnastamme löydät varmasti sopivan sähkösopimuksen kotiisi Lahteen. Nordic Green Energyn asiakkaana saat edullista sähköä ja valitset itse, haluatko vesi-, tuuli- vai aurinkosähköä tai EKOenergia-sähkösopimuksen. Sähkösopimus Lahti, onnistuu!

Lahdessa paikallisena verkkoyhtiönä toimii LE-Sähköverkko Oy.

Meistä tykkäät takuulla!

Lupaamme tarjota koteihin uusiutuvaa energiaa kilpailukykyiseen hintaan sekä erinomaista palvelua. Siksi päivitämme hintojamme ahkerasti vastaamaan markkinatilannetta. Kehittelemme jatkuvasti uusia tuotteita, jotta jokaiselle löytyisi sopiva vaihtoehto valikoimastamme. Meille on tärkeää olla asiakkaittemme luottamuksen arvoinen, ja viimeisimmän asiakastyytyväisyystutkimuksen (2018) mukaan 96 % asiakkaistamme pitää meitä luotettavana.

Olitpa sitten muuttamassa Lahteen tai tilaamassa sähkösopimusta nykyiseen asuntoosi Lahden seudulla, voit tehdä sähkösopimuksen helposti joko netissä tai puhelimitse arkisin kello 9–19 välisenä aikana numerossa 06-357 7750.

Kilpailuta sähkösopimus

Koska olet viimeksi kilpailuttanut sähkösopimuksesi? Monilla siitä on vierähtänyt tovi, vaikka Suomessa sähkösopimuksen kilpailutus on ollu mahdollista jo vuosia. Sähkönsiirron hoitaa aina paikallinen verkkoyhtiösi, mutta sähkönmyyjäksi voit valita minkä vain haluamasi sähköyhtiön.

Nordic Green Energy tarjoaa aina kilpailukykyiset hinnat ja erinomaisen palvelun, joten toivottavasti löydät sopivimman sähkösopimuksen Lahteen juuri meiltä! Hintojen vertailu ja tilaus onnistuu helposti verkossa vain muutamassa minuutissa, ja myös asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään juuri sopivimman sopimuksen löytämisessä arkisin kello 9–19.

Muuttajan sähkö Lahti

Oletko muuttamassa Lahteen tai uuteen osoitteeseen Lahden sisällä? Joskus sähkön tilaaminen uuteen osoitteeseen voi jäädä viime tinkaan kaiken muuttohässäkän keskellä. Kotisivuillamme voit tilata sähkösopimuksen Lahteen vuorokauden ajasta riippumatta vain muutamassa minuutissa. Se on helppoa ja onnistuu niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneella.

Kun tilaat sähkösopimuksen uuteen asuntoosi kotisivuillamme, muistathan rastittaa tilauslomakkeessa vaihtoehdon ”Kyseessä on muutto tai sähkösopimus tulee kohteeseen, johon minulla ei ole sähkösopimusta nimissäni”. Tällöin tiedämme, että olet muuttamassa ja käsittelemme sähkösopimuksesi ensi tilassa.

Muutin, mutta sähkösopimus jäi tekemättä – mikä neuvoksi?
Mikäli olet jo muuttanut ilman sähkösopimusta, suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse! Voit samalla myös solmia sähkösopimuksen uuteen asuntoosi puhelimen välityksellä ja saat neuvontaa.

Lisätietoa verkkoyhtiöistä eli siirtoyhtiöistä löydät Energiaviraston kotisivulla.

Valitse Kvartaalitakuu!

Kvartaalitakuu-sähkösopimuksessa sähkön hinta seuraa sähkömarkkinoita ja muuttuu kolmen kuukauden välein eli kvartaaleittain. Kvartaalitakuu-sähkösopimus ei sido sinua määräajaksi, ja lupaamme silti aina kolmen kuukauden hintatakuun. Kvartaalitakuu onkin erinomainen valinta kuluttajalle, joka arvostaa helppoutta sekä edullisia ja ajantasaisia hintoja.

Kvartaalitakuu-sähkösopimuksen hinta päivitetään kolmen kuukauden välein, ja se ilmoitetaan viimeistään 14 vuorokautta ennen seuraavan kvartaalin alkua osoitteessa www.nordicgreen.fi. Tee sähkösopimus Lahteen jo tänään!

Kvartaalitakuu
Ei määräaikaa

6,29

6,59

6,59

snt/kWh Hinta 1.4. - 30.6.2019 Kuukausimaksu 3,60 € TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ