Sähkösopimus Lahti

Tee sähkösopimus Lahteen heti netissä! Laajasta sähkösopimusten tarjonnastamme löydät varmasti sopivan sähkösopimuksen kotiisi Lahteen. Nordic Green Energyn asiakkaana saat edullista sähköä ja valitset itse, haluatko vesi-, tuuli- vai aurinkosähköä tai EKOenergia-sähkösopimuksen. Sähkösopimus Lahti, onnistuu!

Lahdessa paikallisena verkkoyhtiönä toimii LE-Sähköverkko Oy.

Tutustu tykättyyn Pörssisähköön!

Pörssisähkö-sopimuksella saat sähköä aina ajantasaiseen markkinahintaan. Välityspalkkiomme on yksi Suomen edullisimmista!

  • Pörssisähkö on historiallisesti edullisin sähkösopimustyyppi. Suosittelemme sitä erityisesti omakotitaloihin.
  • Et maksa turhasta: laskutushinta perustuu suoraan julkiseen sähköpörssin Suomen spot-hintaan.
  • Tyytyväisyystakuu: Pörssisähkö-sopimuksessa ei ole määräaikaa, joten voit vaihtaa sen halutessasi muuhun sopimukseen veloituksetta

Kilpailuta sähkösopimus

Koska olet viimeksi kilpailuttanut sähkösopimuksesi? Monilla siitä on vierähtänyt tovi, vaikka Suomessa sähkösopimuksen kilpailutus on ollu mahdollista jo vuosia. Sähkönsiirron hoitaa aina paikallinen verkkoyhtiösi, mutta sähkönmyyjäksi voit valita minkä vain haluamasi sähköyhtiön.

Nordic Green Energy tarjoaa aina kilpailukykyiset hinnat ja erinomaisen palvelun, joten toivottavasti löydät sopivimman sähkösopimuksen Lahteen juuri meiltä! Hintojen vertailu ja tilaus onnistuu helposti verkossa vain muutamassa minuutissa, ja myös asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään juuri sopivimman sopimuksen löytämisessä arkisin kello 9–19.

Muuttajan sähkö Lahti

Oletko muuttamassa Lahteen tai uuteen osoitteeseen Lahden sisällä? Joskus sähkön tilaaminen uuteen osoitteeseen voi jäädä viime tinkaan kaiken muuttohässäkän keskellä. Kotisivuillamme voit tilata sähkösopimuksen Lahteen vuorokauden ajasta riippumatta vain muutamassa minuutissa. Se on helppoa ja onnistuu niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneella.

Kun tilaat sähkösopimuksen uuteen asuntoosi kotisivuillamme, muistathan rastittaa tilauslomakkeessa vaihtoehdon ”Kyseessä on muutto tai sähkösopimus tulee kohteeseen, johon minulla ei ole sähkösopimusta nimissäni”. Tällöin tiedämme, että olet muuttamassa ja käsittelemme sähkösopimuksesi ensi tilassa.

Muutin, mutta sähkösopimus jäi tekemättä – mikä neuvoksi?
Mikäli olet jo muuttanut ilman sähkösopimusta, suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse! Voit samalla myös solmia sähkösopimuksen uuteen asuntoosi puhelimen välityksellä ja saat neuvontaa.

Lisätietoa verkkoyhtiöistä eli siirtoyhtiöistä löydät Energiaviraston kotisivulla.