Sähkösopimus Lappeenranta

Tee sähkösopimus Lappeenrantaan netissä! Nordic Green Energyn asiakkaana saat edullista sähköä niin Lappeenrannassa, Imatralla kuin Ruokolahdella. Asiakkaanamme voit itse valita sähkön alkuperän, ja kattavasta tarjonnastamme löytyy varmasti sopiva sähkösopimus sinullekin. Sähkösopimus Lappeenranta, onnistuu!

Lappeenrannassa paikallisena verkkoyhtiönä toimii Lappeenrannan Energia Oy.

Suositeltavaa sähköä

Me Nordic Green Energyllä haluamme olla ennen kaikkea suositeltava sähköyhtiö, joka lunastaa asiakaslupauksensa vuosi toisensa perään. Viimeisimmän tutkimuksen mukaan 95 % asiakkaistamme suosittelisi meitä. Lupaamme asiakkaillemme kilpailukykyisen sähkön hinnan, laadukasta palvelua ja helpon asioinnin.

Olit sitten muuttamassa Lappeenrantaan tai tilaamassa sähkösopimusta nykyiseen asuntoosi Lappeenrannan seudulla, voit tehdä sähkösopimuksen helposti joko netissä tai puhelimitse arkisin kello 9–19 välisenä aikana numerossa 06-357 7750.

Oikea sähkösopimus Lappeenrantaan

Jos asut kerrostalossa Lappeenrannassa ja kulutus on vähäistä, on sähkösopimus ilman kuukausimaksua usein edullisin vaihtoehto. Myös Pörssisähkö on oiva vaihtoehto kerrostalolle. Jos taas asunnossasi on sähkölämmitys, kannattaa kuukausimaksun sijaan tarkkailla sähkön hintaa, kun valitset sähkösopimusta.

Omakotitalojen ja suurempien kohteiden osalta suosittelemme aina kiinnittämään erityistä huomiota sähkön hintaan. Tilaus onnistuu helposti verkossa vain muutamassa minuutissa, ja myös asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään juuri sopivimman sähkösopimuksen löytämisessä arkisin kello 9–19.

Sähkösopimuksen valitsemisessa kannattaa lisäksi kiinnittää huomiota sähkön alkuperään. Valitsemalla EKOenergia-merkityn sähkösopimuksen ostat Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa sähköä.

Muuttajan sähkö Lappeenrantaan

Muuttaessa riittää tehtävää, minkä vuoksi sähkösopimuksen tilaaminen uuteen osoitteeseen voi jäädä viime tinkaan. Tee sähkösopimus Lappeenrantaan helposti kotisivuillamme vain muutamassa minuutissa, niin saat yliviivata yhden tärkeän kohdan muuttajan tehtävälistalta! Sopimuksen tekeminen onnistuu niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin.

Kun tilaat sähkösopimuksen uuteen asuntoosi kotisivuillamme, muistathan rastittaa tilauslomakkeessa vaihtoehdon ”Kyseessä on muutto tai sähkösopimus tulee kohteeseen, johon minulla ei ole sähkösopimusta nimissäni”. Tällöin tiedämme, että olet muuttamassa ja käsittelemme sähkösopimuksesi ensi tilassa.

Muutin, mutta sähkösopimus jäi tekemättä – mikä neuvoksi? Mikäli olet jo muuttanut ilman sähkösopimusta, suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse! Voit samalla myös solmia sähkösopimuksen uuteen asuntoosi puhelimen välityksellä ja saat neuvontaa.

Lisätietoa verkkoyhtiöistä eli siirtoyhtiöistä löydät Energiaviraston kotisivulla.

Suosittelemme!

Kun valitset sähkösopimukseesi lisäksi EKOenergian, muutat sähkösopimuksesi Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaksi sähköksi. Tekemällä EKOenergia-sähkösopimuksen olet mukana tukemassa EKOenergia-sertifointia. Merkintä on ainoa ja ensimmäinen yleiseurooppalainen sähkön ympäristömerkki.

Ostaessasi EKOenergia-merkittyä sähköä lahjoitamme jokaisesta myydystä megawattitunnista vähintään 0,10 € EKOenergian ilmastorahastoon. Rahasto investoi uuteen uusiutuvan energian tuotantoon ja energiansäästöhankkeisiin.

EKOenergia-merkittyä sähköä kotiisi!