Sähkösopimus Lappeenranta

Tee sähkösopimus Lappeenrantaan netissä! Nordic Green Energyn asiakkaana saat edullista sähköä niin Lappeenrannassa, Imatralla kuin Ruokolahdella. Asiakkaanamme voit itse valita sähkön alkuperän, ja kattavasta tarjonnastamme löytyy varmasti sopiva sähkösopimus sinullekin. Sähkösopimus Lappeenranta, onnistuu!

 
Lappeenrannassa paikallisena verkkoyhtiönä toimii Lappeenrannan Energia Oy.

Suomessa voit valita sähkönmyynnin miltä tahansa yhtiöltä. Nordic Green Energy tarjoaa edullista hiilidioksivapaata ja vihreää sähköä sekä erinomaisen palvelun, joten toivottavasti löydät sopivimman sähkösopimuksen kotiisi meiltä!  Pörssisähkö-sopimuksella saat sähköä kotiisi Lappeenrantaan aina ajantasaiseen markkinahintaan!

 

  • Läpinäkyvän hinnoittelun ansiosta et maksa turhasta. Laskutushinta perustuu suoraan julkiseen sähköpörssin Suomen spot-hintaan. Spot-hinnan lisäksi maksat vain välityspalkkion ja kuukausimaksun.
  • Tyytyväisyystakuu: sopimuksessa ei ole määräaikaa, joten voit vaihtaa sen halutessasi nopeasti toiseen sopimukseen.
  • Pörssisähkö on historiallisesti yksi edullisimmista sähkösopimuksista. Pörssisähkön edullisuus perustuu siihen, että pystyt itse vaikuttamaan omaan sähkölaskuusi ohjaamalla sähkönkulutustasi pörssin halvoille tunneille.
  • Sähkön spot-hintoja seuraat kätevästi Nordic Green Energyn mobiilisovelluksella. Sovelluksesta näet myös oman sähkönkulutusesi ja -laskusi. Sähköautoilijat voivat yhdistää autonsa sovellukseen ja hyödyntää kätevää älylataus-toimintoa. Sovellusta kehitetään koko ajan paremmaksi, joten uusia ominaisuuksia on myös tulossa.

Kun valitset sähkösopimukseesi lisäksi EKOenergian, muutat sähkösopimuksesi Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaksi sähköksi. Tekemällä EKOenergia-sähkösopimuksen olet mukana tukemassa EKOenergia-sertifointia. Merkintä on ainoa ja ensimmäinen yleiseurooppalainen sähkön ympäristömerkki.

Ostaessasi EKOenergia-merkittyä sähköä lahjoitamme jokaisesta myydystä megawattitunnista vähintään 0,10 € EKOenergian ilmastorahastoon. Rahasto investoi uuteen uusiutuvan energian tuotantoon ja energiansäästöhankkeisiin.