Sähkösopimus mökille

Haussa sähkösopimus mökille? Sopivan sähkösopimuksen valitsemiseen vaikuttaa se, paljonko mökillä vietetään vuodessa aikaa ja paljonko sähköä kuluu. Mikäli käytät mökkiä ympäri vuoden ja mökissä on hyvä varustelutaso, suosittelemme Pörssisähköä. Jos mökillä vietetään aikaa lähinnä kesäisin ja kulutus on siten vähäisempää, on kuukausimaksuton sähkösopimus hyvä valinta mökille.

Asiakaspalvelu apunasi
Voit tehdä sähkösopimuksen mökillesi myös puhelimitse: 06 357 7750 (arkisin klo 9-19).
Muista myös kilpailuttaa kotisi sähkösopimus! Tutustu hintoihimmme ja tee sopimus klikkaamalla tästä.

Pörssisähkö

Ei määräaikaa

N

Läpinäkyvä sähkön hinta: Saat sähköä aina ajantasaiseen spot-hintaan

N

Ei sitoutumista määräaikaan! Voit halutessasi vaihtaa sopimuksen koska tahansa toiseen sopimukseen

N

Mahdollisuus pienentää sähkölaskua painottamalla kulutusta pörssin halvoille tunneille

N

Saat sähköä aina ajantasaiseen spot-hintaan. Kun sopimuksen sähkönhinta reagoi suoraan markkinamuutoksiin, spot-hinnan laskiessa näet hyödyn heti laskullasi

N

Hintaturva-palvelu turvaa korkeilta hinnannousuilta

N

Mahdollisuus pienentää sähkölaskuasi painottamalla omaa kulutustasi pörssin halvoille tunneille

Määräaikainen

12 tai 24 kuukautta

Usein kysyttyä

Voinko vaikuttaa mökkini sähkön siirtohintoihin?

Voit kilpailuttaa sähkön myynnin ja siten vaikuttaa sähkölaskuusi, mutta sähkön siirron hoitaa aina paikallinen sähköverkkoyhtiösi. Siksi sähkön siirron hintaan ei ole mahdollista vaikuttaa. Saat kaksi sähkölaskua, mikäli sähkönmyynnin ja -siirron hoitavat eri yhtiöt.

Miten teen sähkösopimuksen mökille?

Mökin sähkösopimus tehdään samoin kuin tavalliseen asuntoon. Sähkösopimuksen tekeminen onnistuu helposti verkossa ympäri vuorokauden.

Kannattaako sähköt katkaista talveksi?

Sähköjen katkaisu ja kytkentä saattavat aiheuttavat kustannuksia, jotka voivat ylittää sähkön siirrosta talvella tulevien perusmaksujen summan. Kannattaa siis ensin tutustua mökkisi alueella toimivan sähköverkkoyhtiön hinnastoon.

Miten voin pienentää mökin sähkölaskua?

Yhä useampi mökinomistaja hankkii katolleen aurinkopaneelit. Etenkin kesäisin aurinkopaneelien avulla saatava energia pienentää sähkölaskua mukavasti tai mahdollisesti kattaa koko mökin energiatarpeen.

Toimiiko Nordic Green Energy alueellani?

Toimitamme sähköä kaikkialle Suomeen pois lukien Ahvenanmaa. Tutustu sopimuksiin!

Palvelua myös yrityksille?

Tarjoamme sähkönhankinnan ratkaisuja kaiken kokoisille ja eri toimialojen yrityksille.

OptiWatti asennetaan kodin tai mökin nykyisen lämmitysjärjestelmän oheen, ja kaikki lämmityslaitteet kootaan yhteen käyttöliittymään. Käyttäjä asettaa haluamansa lämpötilat huone- ja tuntikohtaisesti viikon eri päiville, jonka jälkeen ohjausjärjestelmä pitää huolen toivottujen lämpötilojen toteutumisesta.

OptiWatin ansiosta huoneiden lämpötila voidaan asettaa alhaisemmaksi esimerkiksi työpäivän ajaksi, jolloin vältytään turhalta lämmitykseltä. Ohjausjärjestelmän käyttö ja kulutuksen huonekohtainen seuranta on tehty helpoksi, sillä se onnistuu tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella – vaikka etänä!