Sähkösopimus mökille

Haussa sähkösopimus mökille? Käytit sitten mökkiäsi ympäri vuoden tai vain kesäisin suosittelemme Pörssisähkö-sopimusta. Nordic Green Energyn sähkösopimuksissa energia tuotetaan aina ilmastoystävällisesti ja halutessasi voit valita myös uusiutuvalla energialla tuotetun sähkön sopimukseesi.

Asiakaspalvelu apunasi
Voit tehdä sähkösopimuksen mökillesi myös puhelimitse: 06 357 7750 (arkisin klo 9-19).
Muista myös kilpailuttaa kotisi sähkösopimus! Tutustu hintoihimmme ja tee sopimus klikkaamalla tästä.
N

Läpinäkyvä sähkön hinta: Saat sähköä aina ajantasaiseen spot-hintaan

N

Ei sitoutumista määräaikaan! Voit halutessasi vaihtaa sopimuksen koska tahansa toiseen sopimukseen

N

Mahdollisuus pienentää sähkölaskua painottamalla kulutusta pörssin halvoille tunneille

Usein kysyttyä

Voinko vaikuttaa mökkini sähkön siirtohintoihin?

Voit kilpailuttaa sähkön myynnin ja siten vaikuttaa sähkölaskuusi, mutta sähkön siirron hoitaa aina paikallinen sähköverkkoyhtiösi. Siksi sähkön siirron hintaan ei ole mahdollista vaikuttaa. Saat kaksi sähkölaskua, mikäli sähkönmyynnin ja -siirron hoitavat eri yhtiöt.

Miten teen sähkösopimuksen mökille?

Mökin sähkösopimus tehdään samoin kuin tavalliseen asuntoon. Sähkösopimuksen tekeminen onnistuu helposti verkossa ympäri vuorokauden.

Kannattaako sähköt katkaista talveksi?

Sähköjen katkaisu ja kytkentä saattavat aiheuttavat kustannuksia, jotka voivat ylittää sähkön siirrosta talvella tulevien perusmaksujen summan. Kannattaa siis ensin tutustua mökkisi alueella toimivan sähköverkkoyhtiön hinnastoon.

Miten voin pienentää mökin sähkölaskua?

Yhä useampi mökinomistaja hankkii katolleen aurinkopaneelit. Etenkin kesäisin aurinkopaneelien avulla saatava energia pienentää sähkölaskua mukavasti tai mahdollisesti kattaa koko mökin energiatarpeen.