Sähkösopimus omakotitaloon

Sähkösopimus omakotitaloon kannattaa valita fiksusti. Koska sähköä kuluu omakotitalossa paljon, kilowattitunnin hinnalla on suuri painoarvo sähkölaskussa. Suosittelemme mittaustapaan katsomatta omakotitaloille joko Pörssisähköä tai sähkösopimusta, jossa hinta kilowattitunnille on matala.

Voit tehdä sopimuksen myös puhelimitse! Tavoitat meidät arkisin klo 9-19 numerosta 06 357 7750.
Voit valita laskutustavan täysin vapaasti, ei lisäkuluja. Lisätietoja laskusta löydät klikkaamalla tästä.

Pörssisähkö

Ei määräaikaa

N

Et maksa turhasta: saat sähköä aina ajantasaiseen spot-hintaan

N

Ei sitoutumista määräaikaan! Voit halutessasi vaihtaa sopimuksen koska tahansa toiseen sopimukseen

N

Mahdollisuus pienentää sähkölaskua painottamalla omakotitalon kulutusta pörssin halvoille tunneille

N

Kiinteä sähkön hinta koko sopimuskauden: sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihteluista

N

Sopimus on voimassa koko määräajan, jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassa olevana 14 vrk irtisanomisajalla ilman katkoksia

N

Kun määräaikainen sähkösopimus on päättymäisillään, lähestymme sinua uudella määräaikaisella sähkötarjouksella hyvissä ajoin

Määräaikainen

24 kuukautta

Usein kysyttyä

Miten teen sähkösopimuksen omakotitaloon muuttaessa?

Sähkösopimus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, jotta varmasti saat sähköt uuteen osoitteeseen ajallaan. Jos sähkösopimuksen tekeminen jää viime tinkaan, saatat joutua maksamaan pikakytkentämaksun. Ilmoita uutta sähkösopimusta tehdessäsi, että kyseessä on muutto. Mikäli vanha asunto ei jää hallintaasi, on sinun lisäksi irtisanottava sen sähkösopimus.

Voinko vaikuttaa omakotitaloni sähkön siirtohintoihin?

Voit kilpailuttaa sähkön myynnin ja siten vaikuttaa sähkölaskuusi, mutta sähkön siirron hoitaa aina paikallinen sähköverkkoyhtiösi. Siksi sähkön siirron hintaan ei ole mahdollista vaikuttaa. Saat kaksi sähkölaskua, mikäli sähkönmyynnin ja -siirron hoitavat eri yhtiöt.

Miksi valita juuri Pörssisähkö omakotitaloon?

Omakotitalon sähkönkulutus on suurta verrattuna esimerkiksi kerrostaloihin tai rivitaloihin. Pörssisähkössä sähkön hinta vaihtelee tunneittain, ja sähkö on yleensä halvempaa esimerkiksi öisin kuin päivisin. Pörssisähkö on historiallisesti halvin sähkösopimustyyppi, ja mikäli pystyt ohjata kulutustasi halvoille tunneille, saat aikaan lisäsäästöjä.

Vaikuttaako lämmitysmuoto omakotitalon sähkösopimukseen?

Ei, mutta suosittelemme sähkölämmitteisiin omakotitaloihin joko Pörssisähkö-sopimusta tai muuta sähkösopimusta, jossa sähkön kilowattituntihinta on alhainen. Näin lämmityskulut eivät nouse kohtuuttoman suuriksi.