Sähkösopimus Ouluun – Vertaile ja löydä paras vaihtoehto

Sähkösopimus Ouluun helposti heti netissä. Nordic Green Energyn asiakkaana saat edullista sähköä niin Oulussa kuin kaikkialla muualla Suomessa! Asiakkaanamme voit itse valita sähkön alkuperän, ja kattavasta sähkösopimusten tarjonnastamme löytyy varmasti sopiva sähkösopimus sinunkin kodillesi Oulun seudulla!

Oulussa verkkoyhtiöinä toimivat Oulun Seudun Sähkö ja Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy.

Suomessa voit valita sähkönmyynnin miltä tahansa yhtiöltä. Nordic Green Energy tarjoaa edullista vihreää ja ilmastoystävällistä sähköä ja erinomaisen palvelun, joten toivottavasti löydät sopivimman sähkösopimuksen kotiisi meiltä!  Pörssisähkö-sopimuksella saat sähköä kotiisi Ouluun aina ajantasaiseen markkinahintaan!

 

  • Läpinäkyvän hinnoittelun ansiosta et maksa turhasta. Laskutushinta perustuu suoraan julkiseen sähköpörssin Suomen spot-hintaan. Spot-hinnan lisäksi maksat vain välityspalkkion ja kuukausimaksun.
  • Tyytyväisyystakuu: sopimuksessa ei ole määräaikaa, joten voit vaihtaa sen halutessasi nopeasti toiseen sopimukseen.
  • Pörssisähkö on historiallisesti yksi edullisimmista sähkösopimuksista. Pörssisähkön edullisuus perustuu siihen, että pystyt itse vaikuttamaan omaan sähkölaskuusi ohjaamalla sähkönkulutustasi pörssin halvoille tunneille.
  • Sähkön spot-hintoja seuraat kätevästi Nordic Green Energyn mobiilisovelluksella. Sovelluksesta näet myös oman sähkönkulutusesi ja -laskusi. Sähköautoilijat voivat yhdistää autonsa sovellukseen ja hyödyntää kätevää älylataus-toimintoa. Sovellusta kehitetään koko ajan paremmaksi, joten uusia ominaisuuksia on myös tulossa.

Sovelluksella hallitset kätevästi sähkönkulutustasi

Nyt on aika ottaa oma sähkönkulutus haltuun. Siinä auttaa Nordic Green Energyn uusi mobiilisovellus. Sovelluksella saat yleisnäkymän sähkönkulutuksestasi ja sen kustannuksista. Pörssisähköasiakkaat näkevät kätevästi spot-hinnat suoraan sovelluksesta. Sähköautoilijoille tarjolla on älylataus, joka lataa auton automaattisesti, kun sähkön hinta on halvimmillaan.

Sovellukseen on suunniteltu roppakaupalla uusia älykkäitä ominaisuuksia. Näitä päivitetään sovellukseen kuluvan vuoden aikana. Sovellus saatavilla App Storesta ja Google Play Kaupasta.