Sähkösopimus Oulu

Sähkösopimus Ouluun helposti heti netissä. Nordic Green Energyn asiakkaana saat edullista sähköä niin Oulussa kuin kaikkialla muualla Suomessa! Asiakkaanamme voit itse valita sähkön alkuperän, ja kattavasta sähkösopimusten tarjonnastamme löytyy varmasti sopiva sähkösopimus sinunkin kodillesi Oulun seudulla!

Oulussa verkkoyhtiöinä toimivat Oulun Seudun Sähkö ja Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy.

Meistä tykkäät takuulla!

Lupaamme tarjota koteihin uusiutuvaa energiaa kilpailukykyiseen hintaan sekä erinomaista palvelua. Siksi päivitämme hintojamme ahkerasti vastaamaan markkinatilannetta. Kehittelemme jatkuvasti uusia tuotteita, jotta jokaiselle löytyisi sopiva vaihtoehto valikoimastamme. Meille on tärkeää olla asiakkaittemme luottamuksen arvoinen, ja viimeisimmän asiakastyytyväisyystutkimuksen (2018) mukaan 96 % asiakkaistamme pitää meitä luotettavana.

Olit sitten muuttamassa Ouluun tai tilaamassa sähkösopimusta nykyiseen asuntoosi Oulun seudulla, voit tehdä sähkösopimuksen helposti joko netissä tai puhelimitse arkisin kello 9–19 välisenä aikana numerossa 06-357 7750.

Sähkösopimukset Oulun seudulla

Suomessa voit valita sähkönmyynnin miltä tahansa sähköyhtiöltä. Nordic Green Energy tarjoaa aina kilpailukykyiset hinnat ja erinomaisen palvelun, joten toivottavasti löydät sopivimman sähkösopimuksen Ouluun juuri meiltä! Sähkön hintojen vertailu ja tilaus onnistuu helposti verkossa vain muutamassa minuutissa, ja myös asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään juuri sopivimman sopimuksen löytämisessä arkisin kello 9–19.

Tarjonnastamme löydät niin toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia kuin määräaikaisia kiinteähintaisia sähkösopimuksia. Toistaiseksi voimassa olevat sähkösopimukset ovat irtisanottavissa tai vaihdettavissa aina 14 vrk irtisanomisajalla. Tutustu sähkösopimuksiin!

Muuttajan sähkö Oulu

Kun olet muuttamassa Oulun seudulla, älä jätä sähkösopimuksen tekemistä viime tinkaan! Kotisivuillamme voit tilata sähkösopimuksen Ouluun vuorokauden ajasta riippumatta vain muutamassa minuutissa. Se on helppoa ja onnistuu niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneella.

Kun tilaat sähkösopimuksen uuteen asuntoosi kotisivuillamme, muistathan rastittaa tilauslomakkeessa vaihtoehdon ”Kyseessä on muutto tai sähkösopimus tulee kohteeseen, johon minulla ei ole sähkösopimusta nimissäni”. Tällöin tiedämme, että olet muuttamassa ja käsittelemme sähkösopimuksesi ensi tilassa.

Muutin, mutta sähkösopimus jäi tekemättä – mikä neuvoksi?
Mikäli olet jo muuttanut ilman sähkösopimusta, suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse! Voit samalla myös solmia sähkösopimuksen uuteen asuntoosi puhelimen välityksellä ja saat neuvontaa.

Lisätietoa verkkoyhtiöistä eli siirtoyhtiöistä löydät Energiaviraston kotisivulla.

Sähkön kilpailutus

Koska viimeksi katsoit, vastaako nykyinen sähkösopimuksesi tämän hetken markkinatilannetta? Sähkön hinnat vaihtuvat jatkuvasti sähköpörssin mukaan, minkä vuoksi sähköyhtiöt päivittävät hintojaan aktiivisesti. Siksi esimerkiksi muutama vuosi sitten tehty sopimus ei välttämättä ole enää hinnoiltaan paras mahdollinen.

Asutko kerrostalossa? Tarjonnastamme löydät myös kuukausimaksuttomia sähkösopimuksia, jotka soveltuvat erityisen hyvin pienemmille asunnoille. Kuukausimaksuttomassa sopimuksessa maksat vain energian hinnan mukaan kuluttamastasi sähköstä.