Sähkösopimus Pori

Tee sähkösopimus Poriin helposti heti netissä. Nordic Green Energyn asiakkaana saat edullista sähköä niin Porissa kuin kaikkialla muualla Suomessa! Asiakkaanamme voit itse valita sähkön alkuperän, ja kattavasta sähkösopimusten tarjonnastamme löytyy varmasti sopiva sähkösopimus sinunkin kodillesi!

Porissa paikallisena verkkoyhtiönä toimii Pori Energia Sähköverkot Oy.

Meistä tykkäät takuulla!

Lupaamme tarjota koteihin uusiutuvaa energiaa kilpailukykyiseen hintaan sekä erinomaista palvelua. Siksi päivitämme hintojamme ahkerasti vastaamaan markkinatilannetta. Kehittelemme jatkuvasti uusia tuotteita, jotta jokaiselle löytyisi sopiva vaihtoehto valikoimastamme. Meille on tärkeää olla asiakkaittemme luottamuksen arvoinen, ja viimeisimmän asiakastyytyväisyystutkimuksen (2018) mukaan 96 % asiakkaistamme pitää meitä luotettavana.

Olit sitten muuttamassa Poriin tai tekemässä sähkösopimusta nykyiseen asuntoosi Porin seudulla, voit tehdä sähkösopimuksen helposti joko netissä tai puhelimitse arkisin kello 9–19 välisenä aikana numerossa 06-357 7750.

Sähkösopimukset Porissa

Asuit sitten Porissa tai missä päin Suomea tahansa, voit valita sähkönmyynnin miltä tahansa yhtiöltä. Nordic Green Energy tarjoaa aina kilpailukykyiset hinnat ja erinomaisen palvelun, joten toivottavasti löydät sopivimman sähkösopimuksen Poriin juuri meiltä! Sähkön hintojen vertailu ja tilaus onnistuu helposti verkossa vain muutamassa minuutissa, ja myös asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään juuri sopivimman sähkösopimuksen löytämisessä arkisin kello 9–19.

Mikäli asut tuntimitatussa pari-, rivi- tai omakotitalossa Porissa niin suosittelemme kodillesi toistaiseksi voimassa olevaa Pörssisähkö-sähkösopimusta. Kiinnittämällä huomiota kulutustottumuksiin, voit pyrkiä optimoimaan sähkönkäytön vuorokauden halvimmille tunneille!

Muuttajan sähkö Porissa

Muuttaessa saattaa olla kiire ja joskus sähkösopimuksen tekeminen jää aivan viime tinkaan. Sähkösopimus kannattaa kuitenkin tehdä heti, kun muuttopäivä on tiedossa. Jotkin verkkoyhtiöt Suomessa veloittavat pikakytkentämaksua. Olemalla liikkeellä ajoissa vältyt ylimääräisiltä kuluilta ja stressiltä.

Kun tilaat sähkösopimuksen uuteen asuntoosi kotisivuillamme, muistathan rastittaa tilauslomakkeessa vaihtoehdon ”Kyseessä on muutto tai sähkösopimus tulee kohteeseen, johon minulla ei ole sähkösopimusta nimissäni”. Tällöin tiedämme, että olet muuttamassa ja käsittelemme sähkösopimuksesi ensi tilassa.

Muutin, mutta sähkösopimus jäi tekemättä – mikä neuvoksi?
Mikäli olet jo muuttanut ilman sähkösopimusta, suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse! Voit samalla myös solmia sähkösopimuksen uuteen asuntoosi puhelimen välityksellä ja saat neuvontaa.

Lisätietoa verkkoyhtiöistä eli siirtoyhtiöistä löydät Energiaviraston kotisivulla.

Suosittelemme

Valitse sähkösopimukseesi lisäksi EKOenergia, kun haluat muuttaa sähkösopimuksesi Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaksi EKOenergia-merkityksi sähköksi. Näin olet mukana tukemassa EKOenergia-sertifointia. Merkintä on myös ainoa ja ensimmäinen yleiseurooppalainen sähkön ympäristömerkki!

Kun valitset EKOenergian, lahjoitamme jokaisesta myydystä EKOenergia-merkitystä megawattitunnista vähintään 0,10 € EKOenergian ilmastorahastoon. Rahasto investoi uuteen uusiutuvan energian tuotantoon tai energiansäästöhankkeisiin.