Sähkösopimus rivitaloon

Haussa sähkösopimus rivitaloon? Rivitalon sähkönkulutus on usein maltillista verrattuna omakotitaloon. Sähkösopimukseksi sopii esimerkiksi Pörssisähkö.

N

Läpinäkyvä sähkön hinta: Saat sähköä aina ajantasaiseen spot-hintaan

N

Ei sitoutumista määräaikaan! Voit halutessasi vaihtaa sopimuksen koska tahansa toiseen sopimukseen

N

Mahdollisuus pienentää sähkölaskua painottamalla kulutusta pörssin halvoille tunneille

Usein kysyttyä

Miten teen sähkösopimuksen rivitaloon muuttaessa?

Sähkösopimus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, jotta varmasti saat sähköt uuteen osoitteeseen ajallaan. Jos sähkösopimuksen tekeminen jää viime tinkaan, saatat joutua maksamaan pikakytkentämaksun. Ilmoita uutta sähkösopimusta tehdessäsi, että kyseessä on muutto. Mikäli vanha asunto ei jää hallintaasi, on sinun lisäksi irtisanottava sen sähkösopimus.

Voinko vaikuttaa rivitaloni sähkön siirtohintoihin?

Voit kilpailuttaa sähkön myynnin ja siten vaikuttaa sähkölaskuusi, mutta sähkön siirron hoitaa aina paikallinen sähköverkkoyhtiösi. Siksi sähkön siirron hintaan ei ole mahdollista vaikuttaa. Saat kaksi sähkölaskua, mikäli sähkönmyynnin ja -siirron hoitavat eri yhtiöt.

Miksi valita juuri Pörssisähkö rivitaloon?

Pörssisähkössä sähkön hinta vaihtelee tunneittain, ja sähkö on yleensä halvempaa esimerkiksi öisin kuin päivisin. Pörssisähkö on historiallisesti halvin sähkösopimustyyppi, ja mikäli pystyt ohjata kulutustasi halvoille tunneille, saat aikaan lisäsäästöjä. Jos rivitalossa on käytössä sähkölämmitys, on Pörssisähkö erityisen hyvä valinta.

Vaikuttaako lämmitysmuoto rivitalon sähkösopimukseen?

Ei, mutta suosittelemme sähkölämmitteisiin rivitaloihin joko Pörssisähkö-sopimusta tai muuta sähkösopimusta, jossa sähkön kilowattituntihinta on alhainen. Näin lämmityskulut eivät nouse kohtuuttoman suuriksi.