Sähkösopimus rivitaloon

Haussa sähkösopimus rivitaloon? Koska rivitalon sähkönkulutus on usein maltillista verrattuna omakotitaloon, on rivitalon sähkösopimukseksi monta hyvää vaihtoehtoa tarjolla. Tässä kaksi rivitaloon istuvaa, toistaiseksi voimassa olevaa sähkösopimusta: Pörssisähkö ja Kvartaalitakuu.

Lisätietoa sopimuksista ja hinnoista saat myös puhelimitse arkisin kello 9-19.

Pörssisähkö
Ei määräaikaa

0,16

0,46

0,46

snt/kWh (Välityspalkkio) Alennus -10 € Kuukausimaksu 3,80 € TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ

Pörssisähkö rivitaloon

Pörssisähkö on järkevä sähkösopimus rivitaloon. Sähkön hinta perustuu tuntikohtaiseen spot-hintaan ja huippuedulliseen välityspalkkioomme. Tässä sopimuksessa ei ole määräaikaa, joten voit vaihtaa sen halutessasi toiseen sopimukseen koska vain.

 • Läpinäkyvä sähkön hinta: Saat sähköä aina ajantasaiseen spot-hintaan
 • Ei sitoutumista määräaikaan! Voit halutessasi vaihtaa sopimuksen koska tahansa toiseen sopimukseen
 • Mahdollisuus pienentää sähkölaskua painottamalla kulutusta pörssin halvoille tunneille
 • Suomen vuosittaiset spot-keskihinnat (sis. alv):
  2016: 4,02 snt/kWh – 2017: 4,12 snt/kWh – 2018: 5,80 snt/kW

10 € alennus kaupan päälle

TOIMIIKO NORDIC GREEN ENERGY ALUEELLANI?

Toimitamme sähköä kaikkialle Suomeen pois lukien Ahvenanmaa.

PALVELEEKO NORDIC GREEN ENERGY MYÖS YRITYKSIÄ?

Kvartaalitakuu rivitaloon

Kvartaalitakuu on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jossa hinta vaihtuu nimen mukaisesti kvartaaleittain eli kolmen kuukauden välein. Kvartaalitakuun hinta päivittyy siis sähkömarkkinoiden hintamuutoksiin pohjautuen neljästi vuodessa.

 • Saat kaksi kärpästä yhdellä iskulla: ajantasaisen sähkön hinnan, mutta myös ennustettavuutta aina kolme kuukautta eteenpäin
 • Uusi kvartaalihinta ilmoitetaan aina viimeistään 14 vuorokautta ennen uuden kvartaalin alkamista
 • Sähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva, eikä siten sido sinua määräaikaan
Kvartaalitakuu
Ei määräaikaa

5,82

6,12

6,12

snt/kWh Hinta 1.4. - 30.6.2021 Kuukausimaksu 3,60 € TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ

Pörssisähkö vs. Kvartaalitakuu

Kumpi sähkösopimus kannattaa: Pörssisähkö vaiko Kvartaalitakuu? Pörssisähkö-sopimuksella saat aina ajantasaista sähköä tarkkaan tuntihintaan, kun taas Kvartaalitakuussa sähkön hinta seuraa markkinoita aina kolmen kuukauden välein.

Viereisestä graafista näet, miltä sähkön hinta näytti eri sopimuksilla ajanjaksolla 1.1.-31.12.2018. Kvartaalitakuu-sähkösopimuksessa on käytetty vesivoima-sopimuksen hintaa. Taulukossa ei ole huomioitu sähkösopimusten kuukausihintoja.

 • Pörssisähkö (sis.välityspalkkio 0,16 snt/kWh)
 • Kvartaalitakuu

Usein kysyttyä

Miten teen sähkösopimuksen rivitaloon muuttaessa?
Sähkösopimus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, jotta varmasti saat sähköt uuteen osoitteeseen ajallaan. Jos sähkösopimuksen tekeminen jää viime tinkaan, saatat joutua maksamaan pikakytkentämaksun. Ilmoita uutta sähkösopimusta tehdessäsi, että kyseessä on muutto. Mikäli vanha asunto ei jää hallintaasi, on sinun lisäksi irtisanottava sen sähkösopimus.

Voinko vaikuttaa rivitaloni sähkön siirtohintoihin?
Voit kilpailuttaa sähkön myynnin ja siten vaikuttaa sähkölaskuusi, mutta sähkön siirron hoitaa aina paikallinen sähköverkkoyhtiösi. Siksi sähkön siirron hintaan ei ole mahdollista vaikuttaa. Saat kaksi sähkölaskua, mikäli sähkönmyynnin ja -siirron hoitavat eri yhtiöt.

Miksi valita juuri Pörssisähkö rivitaloon?
Pörssisähkössä sähkön hinta vaihtelee tunneittain, ja sähkö on yleensä halvempaa esimerkiksi öisin kuin päivisin. Pörssisähkö on historiallisesti halvin sähkösopimustyyppi, ja mikäli pystyt ohjata kulutustasi halvoille tunneille, saat aikaan lisäsäästöjä. Jos rivitalossa on käytössä sähkölämmitys, on Pörssisähkö erityisen hyvä valinta.

Vaikuttaako lämmitysmuoto rivitalon sähkösopimukseen?
Ei, mutta suosittelemme sähkölämmitteisiin rivitaloihin joko Pörssisähkö-sopimusta tai muuta sähkösopimusta, jossa sähkön kilowattituntihinta on alhainen. Näin lämmityskulut eivät nouse kohtuuttoman suuriksi.