Sähkösopimus Rovaniemi

Sähkösopimus Rovaniemi, onnistuu! Olemme tutkitusti Suomen suositelluin sähkönmyyjä, joka myy vihreää ja edullista sähköä kaikkialle Suomeen. Tutustu tarjouksiimme ja valitse haluamasi sähkösopimus kotiisi tai mökillesi Rovaniemelle!

Rovaniemellä paikallisina verkkoyhtiöinä toimivat Rovaniemen Verkko Oy ja Rovakaira Oy.

Sähkösopimus tyytyväisyystakuulla

Pörssisähkö-sopimuksella saat sähköä aina ajantasaiseen markkinahintaan huippuedullisella välityspalkkiolla!

  • Tyytyväisyystakuu: Pörssisähkö-sopimuksessa ei ole määräaikaa, joten voit vaihtaa sen halutessasi muuhun sopimukseen veloituksetta.
  • Et maksa turhasta: laskutushinta perustuu suoraan julkiseen sähköpörssin Suomen spot-hintaan.
  • Pörssisähkö on historiallisesti edullisin sähkösopimustyyppi.
Pörssisähkö
Ei määräaikaa

0,16

0,46

0,46

snt/kWh (Välityspalkkio) Kuukausimaksu 3,80 € TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ

Meistä tykkäät takuulla!

Lupaamme tarjota koteihin uusiutuvaa energiaa kilpailukykyiseen hintaan sekä erinomaista palvelua. Siksi päivitämme hintojamme ahkerasti vastaamaan markkinatilannetta. Kehittelemme jatkuvasti uusia tuotteita, jotta jokaiselle löytyisi sopiva vaihtoehto valikoimastamme. Meille on tärkeää olla asiakkaittemme luottamuksen arvoinen, ja viimeisimmän asiakastyytyväisyystutkimuksen (2018) mukaan 96 % asiakkaistamme pitää meitä luotettavana.

Olit sitten muuttamassa Rovaniemelle tai tilaamassa sähkösopimusta nykyiseen asuntoosi Rovaniemen alueella, voit tehdä tilauksen helposti joko netissä tai puhelimitse!

Sähkösopimukset Rovaniemellä

Jos asut Rovaniemellä kerrostalossa ja kulutus on vähäistä, sähkösopimus ilman kuukausimaksua on usein edullisin vaihtoehto. Myös Pörssisähkö on hyvä vaihtoehto kerrostaloon, koska sähkön kulutuksessa ei ilmene kulutuspiikkejä kalleimpien pörssihintojen aikana. Sen sijaan omakotitalossa asuvien kannattaa aina kiinnittää huomiota etenkin sähkön hintaan. Mikäli kodissasi on sähkölämmitys ja kulutus on suurta, on alhainen energian hinta tärkeämpää kuin kuukausimaksuttomuus.

Voit tehdä sähkösopimuksen Rovaniemelle helposti verkossa, jossa tilaus onnistuu vain muutamassa minuutissa. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään sopivimman sähkösopimuksen löytämisessä. Tavoitat asiakaspalvelumme numerosta 06 357 7750 arkisin kello 9–19.

Muuttajan sähkö Rovaniemi

Muuttaessa on paljon muistettavaa ja välillä sähkösopimuksen tekeminen voi jäädä viime tinkaan. Onneksi sähkösopimuksen tekeminen uuteen osoitteeseen onnistuu nopeasti verkossa. Kun tilaat sähkösopimuksen uuteen asuntoosi kotisivuillamme, muistathan rastittaa tilauslomakkeessa vaihtoehdon ”Kyseessä on muutto tai sähkösopimus tulee kohteeseen, johon minulla ei ole sähkösopimusta nimissäni”. Tällöin tiedämme, että olet muuttamassa, ja käsittelemme sähkösopimuksesi ensi tilassa. Muistathan myös irtisanoa vanhan osoitteen sähkösopimuksesi!

Muutin, mutta sähkösopimus jäi tekemättä – mikä neuvoksi?

Mikäli olet jo muuttanut ilman sähkösopimusta, suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse. Tavoitat meidät arkisin klo 9–19 numerosta 06 357 7750.

Lisätietoa verkkoyhtiöistä eli siirtoyhtiöistä löydät Energiaviraston kotisivulla.

Suosittelemme

Kun valitset sähkösopimukseesi lisäksi EKOenergian, saat Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa sähköä. EKOenergia-merkitty sähkö täyttää aina EKOenergian jäsenjärjestöjen asettamat kestävyyskriteerit. EKOenergian kriteerien mukaan osa ympäristömerkityn sähkön myynnistä kertyneestä liikevaihdosta on sijoitettava uusiin uusiutuvan energian hankkeisiin. Ostamalla EKOenergia-merkittyä sähköä varmistat, että ostopäätöksesi vaikuttaa myönteisesti luonnon ja ympäristön tilaan.