Sähkösopimus Rovaniemi

Sähkösopimus Rovaniemi, onnistuu! Olemme tutkitusti Suomen suositelluin sähkönmyyjä, joka myy vihreää ja ilmastoystävällistä sähköä kaikkialle Suomeen. Tutustu tarjouksiimme ja valitse haluamasi sähkösopimus kotiisi tai mökillesi Rovaniemelle!

Rovaniemellä paikallisina verkkoyhtiöinä toimivat Rovaniemen Verkko Oy ja Rovakaira Oy.

Suomessa voit valita sähkönmyynnin miltä tahansa yhtiöltä. Nordic Green Energy tarjoaa hiilidioksidivapaata sähköä ja erinomaisen palvelun, joten toivottavasti löydät sopivimman sähkösopimuksen kotiisi meiltä!  Pörssisähkö-sopimuksella saat sähköä kotiisi Rovaniemelle aina ajantasaiseen markkinahintaan!

 

  • Läpinäkyvän hinnoittelun ansiosta et maksa turhasta. Laskutushinta perustuu suoraan julkiseen sähköpörssin Suomen spot-hintaan. Spot-hinnan lisäksi maksat vain välityspalkkion ja kuukausimaksun.
  • Tyytyväisyystakuu: sopimuksessa ei ole määräaikaa, joten voit vaihtaa sen halutessasi nopeasti toiseen sopimukseen.
  • Pörssisähkö on historiallisesti yksi edullisimmista sähkösopimuksista. Pörssisähkön edullisuus perustuu siihen, että pystyt itse vaikuttamaan omaan sähkölaskuusi ohjaamalla sähkönkulutustasi pörssin halvoille tunneille.
  • Sähkön spot-hintoja seuraat kätevästi Nordic Green Energyn mobiilisovelluksella. Sovelluksesta näet myös oman sähkönkulutusesi ja -laskusi. Sähköautoilijat voivat yhdistää autonsa sovellukseen ja hyödyntää kätevää älylataus-toimintoa. Sovellusta kehitetään koko ajan paremmaksi, joten uusia ominaisuuksia on myös tulossa.