Sähkösopimus Seinäjoki

Tee sähkösopimus Seinäjoelle helposti heti netissä. Nordic Green Energyn asiakkaana saat edullista sähköä niin Seinäjoella kuin kaikkialla muualla Suomessa! Asiakkaanamme voit itse valita sähkön alkuperän, ja kattavasta sähkösopimusten tarjonnastamme löytyy varmasti sopiva sähkösopimus sinunkin kodillesi Seinäjoen seudulla! Tutustu tarjouksiimme ja valitse haluamasi sähkösopimus kotiisi Seinäjoelle!

Määräaikainen
24 kuukautta

6,39

6,69

6,69

snt/kWh Kuukausimaksu 0,00 € TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ

Sähköä kiinteään hintaan Seinäjoelle

Nordic Green Energyn tarjonnasta löydät suositun 24 kuukauden kiinteähintaisen sähkösopimuksen ilman kuukausimaksua. Kun valitset kiinteän hinnan, ei markkinahintojen muutokset vaikuta hintaasi edes talven kovimmilla pakkasilla.

  • Sähkön hinta pysyy samana koko määräajan.
  • Sopimuksessa ei ole kuukausimaksua.
  • Sähkön alkuperän, lisäpalvelut ja laskutustavan voit valita tuttuun tapaan täysin itse tilauksen yhteydessä.

Sähkösopimukset Seinäjoen seudulla

Sähkösopimukset Seinäjoen seudulla

Suomessa voit valita sähkönmyynnin miltä tahansa sähköyhtiöltä. Nordic Green Energy tarjoaa aina kilpailukykyiset hinnat ja erinomaisen palvelun, joten toivottavasti löydät sopivimman sähkösopimuksen Seinäjoelle juuri meiltä! Sähkön hintojen vertailu ja tilaus onnistuu helposti verkossa vain muutamassa minuutissa, ja myös asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään juuri sopivimman sopimuksen löytämisessä arkisin kello 9–19.

Tarjonnastamme löydät niin toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia kuin määräaikaisia kiinteähintaisia sähkösopimuksia. Toistaiseksi voimassa olevat sähkösopimukset ovat irtisanottavissa tai vaihdettavissa aina 14 vrk irtisanomisajalla. Tutustu sähkösopimuksiin!

Tutustu Oma Virtaan!

Tutustu Oma Virtaan!

Oma Virta on Nordic Green Energyn asiakkaille tarkoitettu online-palvelu, jossa voit seurata sähkönkulutustasi ja laskutustasi. Lisäksi voit tarkastella oman sähkösopimuksen tietoja ja katsoa, ovatko yhteystietosi ajan tasalla.

Oma Virta -online-palvelua voivat käyttää kaikki Nordic Green Energyn asiakkaat, joilla on voimassa oleva sähkösopimus kanssamme. Palvelu on asiakkaillemme ilmainen. Oma Virtaa voi käyttää niin verkkoselaimessa kuin mobiiliapplikaationa. Applikaation voi ladata App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Tärkeää tietoa muuttajalle!

Pitääkö vanhan asunnon sopimus irtisanoa?

Mikäli vanha asuntosi ei jää hallintaasi, pitää sähkösopimus irtisanoa itse. Suosittelemme irtisanomisen yhteydessä ilmoittamaan myös osoitteen, johon haluat vastaanottaa vanhan asunnon loppulaskun.

Mikä on käyttöpaikkaosoite?

Käyttöpaikkaosoite on katuosoite, johon haluat toimituksemme alkavan. On tärkeää, että osoitetiedot on annettu tilauksen yhteydessä tarkasti, että toimitus alkaa oikeaan osoitteeseen Seinäjoella.

Miten voin seurata kulutusta?

Oma Virta on Nordic Green Energyn asiakkaille tarkoitettu online-palvelu, jossa voit seurata sähkönkulutustasi ja laskutustasi. Lisäksi voit tarkastella oman sähkösopimuksen tietoja ja katsoa, ovatko yhteystietosi ajan tasalla.