Sähkösopimus Seinäjoki

Tee sähkösopimus Seinäjoelle helposti heti netissä. Nordic Green Energyn asiakkaana saat edullista sähköä niin Seinäjoella kuin kaikkialla muualla Suomessa! Asiakkaanamme voit itse valita sähkön alkuperän. Tutustu tarjouksiimme ja valitse haluamasi sähkösopimus kotiisi Seinäjoelle!

Suomessa voit valita sähkönmyynnin miltä tahansa yhtiöltä. Nordic Green Energy tarjoaa vihreää ja ilmastoystävällistä sähköä sekä erinomaisen palvelun, joten toivottavasti löydät sopivimman sähkösopimuksen kotiisi meiltä!  Pörssisähkö-sopimuksella saat sähköä kotiisi Seinäjoelle aina ajantasaiseen markkinahintaan!

 

  • Läpinäkyvän hinnoittelun ansiosta et maksa turhasta. Laskutushinta perustuu suoraan julkiseen sähköpörssin Suomen spot-hintaan. Spot-hinnan lisäksi maksat vain välityspalkkion ja kuukausimaksun.
  • Tyytyväisyystakuu: sopimuksessa ei ole määräaikaa, joten voit vaihtaa sen halutessasi nopeasti toiseen sopimukseen.
  • Pörssisähkö on historiallisesti yksi edullisimmista sähkösopimuksista. Pörssisähkön edullisuus perustuu siihen, että pystyt itse vaikuttamaan omaan sähkölaskuusi ohjaamalla sähkönkulutustasi pörssin halvoille tunneille.
  • Sähkön spot-hintoja seuraat kätevästi Nordic Green Energyn mobiilisovelluksella. Sovelluksesta näet myös oman sähkönkulutusesi ja -laskusi. Sähköautoilijat voivat yhdistää autonsa sovellukseen ja hyödyntää kätevää älylataus-toimintoa. Sovellusta kehitetään koko ajan paremmaksi, joten uusia ominaisuuksia on myös tulossa.