Sähkösopimus Seinäjoki

Sähkösopimus Seinäjoki, onnistuu! Meiltä saat vihreää ja edullista sähköä kotiisi lakeuksille. Lähde matkaamme ja voit olla varma, että olet hyvissä käsissä: asiakkaistamme 96 % pitää meitä luotettavana. Tutustu tarjouksiimme ja valitse haluamasi sähkösopimus kotiisi Seinäjoelle!

Seinäjoella paikallisina verkkoyhtiöinä toimivat Seiverkot Oy, Elenia Oy ja Caruna Oy.

Sähkösopimus tyytyväisyystakuulla

Pörssisähkö-sopimuksella saat sähköä aina ajantasaiseen markkinahintaan huippuedullisella välityspalkkiolla!

  • Tyytyväisyystakuu: Pörssisähkö-sopimuksessa ei ole määräaikaa, joten voit vaihtaa sen halutessasi muuhun sopimukseen veloituksetta.
  • Et maksa turhasta: laskutushinta perustuu suoraan julkiseen sähköpörssin Suomen spot-hintaan.
  • Pörssisähkö on historiallisesti edullisin sähkösopimustyyppi.
Pörssisähkö
Ei määräaikaa

0,16

0,46

0,46

snt/kWh (Välityspalkkio) Kuukausimaksu 3,80 € TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ

Meistä tykkäät takuulla!

Tykkäät meistä takuulla, mikäli vihreä ja kilpailukykyisen hintainen sähkö sekä mahtava palvelu ovat mieleesi. Päivitämme hintojamme ahkerasti vastaamaan markkinatilannetta ja kehittelemme jatkuvasti uusia tuotteita, jotta jokaiselle löytyisi sopiva vaihtoehto valikoimastamme. Meille on tärkeää olla asiakkaittemme luottamuksen arvoinen, ja viimeisimmän asiakastyytyväisyystutkimuksen (2018) mukaan 96 % asiakkaistamme pitää meitä luotettavana.

Olit sitten muuttamassa Seinäjoelle tai tilaamassa sähkösopimusta nykyiseen asuntoosi Seinäjoen alueella, voit tehdä tilauksen helposti joko netissä tai puhelimitse!

Sopiva sähkösopimus kotiisi Seinäjoelle

Asutko Seinäjoella kerrostalossa? Mikäli kyllä, kulutuksesi on varmasti melko vähäistä, minkä vuoksi sähkösopimus ilman kuukausimaksua on usein edullisin vaihtoehto. Myös Pörssisähkö on hyvä vaihtoehto kerrostaloon, koska sähkön kulutuksessa ei ilmene kulutuspiikkejä kalleimpien pörssihintojen aikana. Jos taas asut omakotitalossa, kannattaa etsiä edullisinta sähkön hintaa, sillä kuukausimaksulla ei ole niin suurta merkitystä suurikulutuksisessa kohteessa.

Voit tehdä sähkösopimuksen Seinäjoelle helposti verkossa, jossa tilaus onnistuu vain muutamassa minuutissa. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään sopivimman sähkösopimuksen löytämisessä. Tavoitat asiakaspalvelumme numerosta 06 357 7750 arkisin kello 9–19.

Muuttajan sähkö Seinäjoki

Oletko muuttamassa? Sähkösopimus kannattaa tehdä uuteen osoitteeseen hyvissä ajoin ennen muuttoa, jotta vältyt kalliilta pikakytkentämaksuilta. Voit tehdä sähkösopimuksen uuteen kotiisi Seinäjoelle helposti verkossa. Kun tilaat sähkösopimuksen kotisivuillamme, muistathan rastittaa tilauslomakkeessa vaihtoehdon ”Kyseessä on muutto tai sähkösopimus tulee kohteeseen, johon minulla ei ole sähkösopimusta nimissäni”. Tällöin tiedämme, että olet muuttamassa, ja käsittelemme sähkösopimuksesi ensi tilassa. Muistathan myös irtisanoa vanhan osoitteen sähkösopimuksesi!

Muutin, mutta sähkösopimus jäi tekemättä – mikä neuvoksi?

Mikäli olet jo muuttanut ilman sähkösopimusta, suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse. Tavoitat meidät arkisin klo 9–19 numerosta 06 357 7750.

Lisätietoa verkkoyhtiöistä eli siirtoyhtiöistä löydät Energiaviraston kotisivulla.

Suosittelemme

Kun valitset sähkösopimukseesi lisäksi EKOenergian, saat Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa sähköä. EKOenergia-merkitty sähkö täyttää aina EKOenergian jäsenjärjestöjen asettamat kestävyyskriteerit. EKOenergian kriteerien mukaan osa ympäristömerkityn sähkön myynnistä kertyneestä liikevaihdosta on sijoitettava uusiin uusiutuvan energian hankkeisiin. Ostamalla EKOenergia-merkittyä sähköä varmistat, että ostopäätöksesi vaikuttaa myönteisesti luonnon ja ympäristön tilaan.