Sähkösopimus Tampere

Tee sähkösopimus Tampereelle netissä! Nordic Green Energyn asiakkaana saat edullista sähköä niin Tampereella, Pirkkalassa kuin Nokialla. Asiakkaanamme voit itse valita sähkön alkuperän, ja kattavasta tarjonnastamme löytyy varmasti sopiva sähkösopimus sinullekin.

Tampereella paikallisena verkkoyhtiönä toimii Tampereen Sähköverkko Oy.

Järkivalinta: Pörssisähkö

Pörssisähkö-sopimuksella saat sähköä aina ajantasaiseen pörssihintaan huippuedullisella välityspalkkiolla!

  • Läpinäkyvän hinnoittelun ansiosta et maksa turhasta: laskutushinta perustuu suoraan julkiseen sähköpörssin Suomen spot-hintaan.
  • Tyytyväisyystakuu: sopimuksessa ei määräaikaa, jolloin voit vaihtaa sen halutessasi muuhun sopimukseen veloituksetta.
  • Pörssisähkö on historiallisesti huippuedullinen sähkösopimus.
Pörssisähkö
Ei määräaikaa

0,16

0,46

0,46

snt/kWh (Välityspalkkio) Kuukausimaksu 3,80 € TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ

Meistä tykkäät takuulla!

Meille on tärkeää olla asiakkaittemme luottamuksen arvoinen, ja viimeisimmän asiakastyytyväisyystutkimuksen (2018) mukaan 96 % asiakkaistamme pitää meitä luotettavana. Lupaamme tarjota koteihin uusiutuvaa energiaa kilpailukykyiseen hintaan sekä erinomaista palvelua.

Olit sitten muuttamassa Tampereelle tai tilaamassa sähkösopimusta nykyiseen asuntoosi Tampereen alueella, voit tehdä sähkösopimuksen helposti joko netissä tai puhelimitse arkisin kello 9–19 välisenä aikana numerossa 06-357 7750.

Sähkösopimukset Tampereella

Jos asut keskustan alueella kerrostalossa ja kulutus on vähäistä, on sähkösopimus ilman kuukausimaksua usein edullisin vaihtoehto. Tällöin maksat käyttämästäsi sähköenergiasta vain energian hinnan mukaan. Jos taas asunnossasi on sähkölämmitys, suosittelemme kiinnittämään erityistä huomiota sähkön hintaan!

Voit valita sähkönmyynnin miltä tahansa yhtiöltä. Nordic Green Energy tarjoaa aina kilpailukykyiset hinnat ja erinomaisen palvelun, joten toivottavasti löydät sopivimman sähkösopimuksen Tampereelle meiltä! Hintojen vertailu ja tilaus onnistuu helposti verkossa vain muutamassa minuutissa, ja myös asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään juuri sopivimman sähkösopimuksen löytämisessä arkisin kello 9–19.

Muuttajan sähkö Tampereella

Muuttaessa saattaa olla kiire ja sähkösopimuksen tilaaminen voi jäädä viime tinkaan. Mikäli näin, tee sähkösopimus Tampereelle kotisivuillamme vain muutamassa minuutissa. Se on helppoa ja onnistuu niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneella.

Kun tilaat sähkösopimuksen uuteen asuntoosi kotisivuillamme, muistathan rastittaa tilauslomakkeessa vaihtoehdon ”Kyseessä on muutto tai sähkösopimus tulee kohteeseen, johon minulla ei ole sähkösopimusta nimissäni”. Tällöin tiedämme, että olet muuttamassa ja käsittelemme sähkösopimuksesi ensi tilassa.

Muutin, mutta sähkösopimus jäi tekemättä – mikä neuvoksi?
Mikäli olet jo muuttanut ilman sähkösopimusta, suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse! Voit samalla myös solmia sähkösopimuksen uuteen asuntoosi puhelimen välityksellä ja saat neuvontaa.

Lisätietoa verkkoyhtiöistä eli siirtoyhtiöistä löydät Energiaviraston kotisivulla.

Sähkön siirto ja hinta

Kaikilla asiakkailla tulee olla sähkösopimus sekä sähköenergiasta että sähkönsiirrosta. Kun teet sähkösopimuksen asuntoosi tai uuteen asuntoosi jos olet muuttamassa, riittää tähän se, että solmit sähkösopimuksen sähkönmyyjän kanssa.

Sähkön siirtohinta perustuu automaattisesti paikallisen jakeluverkkoyhtiön ajantasaiseen sähkön hinnastoon. Siirtoyhtiötä eli verkkoyhtiötä ei voi kilpailuttaa Suomessa. Verkkoyhtiön on kuitenkin toimitettava sähköä yhtäläisillä hinnoilla ja ehdoilla, kilpailutitpa sähkönmyynnin mille sähköyhtiölle tahansa. Sähkön hinta siirron osalta ei siis nouse jos valitse sähkönmyynnin muulta yhtiöltä kuin paikalliselta.