Sähkösopimus Tampere

Tee sähkösopimus Tampereelle netissä! Nordic Green Energyn asiakkaana saat edullista sähköä niin Tampereella, Pirkkalassa kuin Nokialla. Asiakkaanamme voit itse valita sähkön alkuperän, ja kattavasta tarjonnastamme löytyy varmasti sopiva sähkösopimus sinullekin.

Tampereella paikallisena verkkoyhtiönä toimii Tampereen Sähköverkko Oy.

Suositeltavaa sähköä

Nordic Green Energyllä haluamme olla ennen kaikkea suositeltava sähköyhtiö, joka lunastaa asiakaslupauksensa vuosi toisensa perään. Viimeisimmän tutkimuksen mukaan 95 % asiakkaistamme suosittelisi meitä. Lupaamme asiakkaillemme kilpailukykyisen sähkön hinnan, laadukasta palvelua ja helpon asioinnin.

Olit sitten muuttamassa Tampereelle tai tilaamassa sähkösopimusta nykyiseen asuntoosi Tampereen alueella, voit tehdä sähkösopimuksen helposti joko netissä tai puhelimitse arkisin kello 9–19 välisenä aikana numerossa 06-357 7750.

Sähkösopimukset Tampereella

Jos asut keskustan alueella kerrostalossa ja kulutus on vähäistä, on sähkösopimus ilman kuukausimaksua usein edullisin vaihtoehto. Tällöin maksat käyttämästäsi sähköenergiasta vain energian hinnan mukaan. Jos taas asunnossasi on sähkölämmitys, suosittelemme kiinnittämään erityistä huomiota sähkön hintaan!

Voit valita sähkönmyynnin miltä tahansa yhtiöltä. Nordic Green Energy tarjoaa aina kilpailukykyiset hinnat ja erinomaisen palvelun, joten toivottavasti löydät sopivimman sähkösopimuksen Tampereelle meiltä! Hintojen vertailu ja tilaus onnistuu helposti verkossa vain muutamassa minuutissa, ja myös asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään juuri sopivimman sähkösopimuksen löytämisessä arkisin kello 9–19.

Muuttajan sähkö Tampereella

Muuttaessa saattaa olla kiire ja sähkösopimuksen tilaaminen voi jäädä viime tinkaan. Mikäli näin, tee sähkösopimus Tampereelle kotisivuillamme vain muutamassa minuutissa. Se on helppoa ja onnistuu niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneella.

Kun tilaat sähkösopimuksen uuteen asuntoosi kotisivuillamme, muistathan rastittaa tilauslomakkeessa vaihtoehdon ”Kyseessä on muutto tai sähkösopimus tulee kohteeseen, johon minulla ei ole sähkösopimusta nimissäni”. Tällöin tiedämme, että olet muuttamassa ja käsittelemme sähkösopimuksesi ensi tilassa.

Muutin, mutta sähkösopimus jäi tekemättä – mikä neuvoksi?
Mikäli olet jo muuttanut ilman sähkösopimusta, suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse! Voit samalla myös solmia sähkösopimuksen uuteen asuntoosi puhelimen välityksellä ja saat neuvontaa.

Lisätietoa verkkoyhtiöistä eli siirtoyhtiöistä löydät Energiaviraston kotisivulla.

Suosittelemme

Kun haluat edullisen sähkösopimuksen Tampereelle ilman sitoumuksia määräaikoihin, on Nordic Green Energyn toistaiseksi voimassa oleva Pörssisähkö valintasi! Pörssisähkössä hinta muuttuu kuukausittain ja tuntimitatuissa kohteissa tunneittain. Voit esimerkiksi pienentää sähkölaskuasi entisestään seuraamalla ja painottamalla sähkönkulutusta vuorokauden edullisimmille tunneille!

Mikäli haluat kiinteän sähkön hinnan, suosittelemme tutustumaan Nordic Green Energyn ajantasaisiin määräaikaisiin sähkösopimuksiin.