Sähkösopimus Turku

Sähkösopimus Turkuun heti netissä. Nordic Green Energyn asiakkaana saat edullista sähköä niin Turussa kuin Raisiossa. Ja tietenkin kaikkialla muualla Suomessa! Voit itse valita sähkön alkuperän, ja kattavasta sähkösopimusten tarjonnastamme löytyy varmasti sopiva sähkösopimus kotiisi.

Turussa paikallisena verkkoyhtiönä toimii Turku Energia Sähköverkot Oy.

Hintatietoisen sähkösopimus!

Pörssisähkö-sopimuksella saat sähköä aina ajantasaiseen markkinahintaan huippuedullisella välityspalkkiolla!

  • Läpinäkyvän hinnoittelun ansiosta et maksa turhasta: laskutushinta perustuu suoraan julkiseen sähköpörssin Suomen spot-hintaan.
  • Tyytyväisyystakuu: sopimuksessa ei määräaikaa, jolloin voit vaihtaa sen halutessasi muuhun sopimukseen veloituksetta.
  • Pörssisähkö on historiallisesti huippuedullinen sähkösopimus.
Pörssisähkö
Ei määräaikaa

0,16

0,46

0,46

snt/kWh (Välityspalkkio) Kuukausimaksu 3,80 € TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ

Meistä tykkäät takuulla!

Lupaamme tarjota koteihin uusiutuvaa energiaa kilpailukykyiseen hintaan sekä erinomaista palvelua. Siksi päivitämme hintojamme ahkerasti vastaamaan markkinatilannetta. Kehittelemme jatkuvasti uusia tuotteita, jotta jokaiselle löytyisi sopiva vaihtoehto valikoimastamme. Meille on tärkeää olla asiakkaittemme luottamuksen arvoinen, ja viimeisimmän asiakastyytyväisyystutkimuksen (2018) mukaan 96 % asiakkaistamme pitää meitä luotettavana.

Olit sitten muuttamassa Turkuun tai tilaamassa sähkösopimusta nykyiseen asuntoosi Turun seudulla, voit tehdä sähkösopimuksen helposti joko netissä tai puhelimitse arkisin kello 9–19 välisenä aikana numerossa 06-357 7750.

Sähkösopimukset Turun seudulla

Suomessa voit valita sähkösopimuksen miltä tahansa yhtiöltä. Nordic Green Energy tarjoaa aina kilpailukykyiset hinnat ja erinomaisen palvelun, joten toivottavasti löydät sopivimman sähkösopimuksen Turkuun juuri meiltä! Hintojen vertailu ja tilaus onnistuu helposti verkossa vain muutamassa minuutissa, ja myös asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään juuri sopivimman sopimuksen löytämisessä arkisin kello 9–19.

Sähkösopimuksista Pörssisähkö on tullut vuosi vuodelta suositummaksi valinnaksi asiakkaidemme keskuudessa. Sopimuksessa ei ole määräaikaa ja energian hinta perustuu välityspalkkioomme ja Suomen Spot-hintaan. Tätä uskallamme suositella rohkeasti!

Muuttajan sähkö Turku

Muuttolaatikoiden vilitessä on muutakin mietittävää ja joskus sähkön tilaaminen voi jäädä viime tinkaan. Kotisivuillamme voit tilata sähkösopimuksen Turkuun vuorokauden ajasta riippumatta vain muutamassa minuutissa. Se on helppoa ja onnistuu niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneella.

Kun tilaat sähkösopimuksen uuteen asuntoosi kotisivuillamme, muistathan rastittaa tilauslomakkeessa vaihtoehdon ”Kyseessä on muutto tai sähkösopimus tulee kohteeseen, johon minulla ei ole sähkösopimusta nimissäni”. Tällöin tiedämme, että olet muuttamassa ja käsittelemme sähkösopimuksesi ensi tilassa.

Muutin, mutta sähkösopimus jäi tekemättä – mikä neuvoksi?
Mikäli olet jo muuttanut ilman sähkösopimusta, suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse! Voit samalla myös solmia sähkösopimuksen uuteen asuntoosi puhelimen välityksellä ja saat neuvontaa.

Lisätietoa verkkoyhtiöistä eli siirtoyhtiöistä löydät Energiaviraston kotisivulla.

Edullisin alkuperä

Nordic Green Energyn asiakkaana valitset sähkön alkuperän ja sopimustyypin itse! Niin tarjonnassamme kuin sähkömarkkinoilla vesivoimalla tuotettu ympäristöystävällinen sähkö on lähes poikkeuksetta se edullisin vaihtoehto!

Kodin sähkösopimusvalinnalla on väliä kukkaron lisäksi myös ympäristön osalta. Kun valitset Nordic Green Energyn alkuperämerkityn vihreän sähkön, pienennät kotisi ekologista jalanjälkeä energian osalta. Ole muutoksessa mukana ja valitse edullisempi ja ympäristöystävällisempi sähkö kotiisi Turussa.