Sähkösopimus Vaasa

Tee sähkösopimus Vaasaan. Nordic Green Energyn asiakkaana saat edullista sähköä niin Vaasassa kuin Mustasaaressa ja Laihiallakin. Ja tietenkin myös kaikkialla muualla Suomessa! Voit itse valita sähkön alkuperän, ja kattavasta tarjonnastamme löytyy varmasti sopiva sähkösopimus kotiisi. Sähkösopimus Vaasa, onnistuu!

Vaasassa paikallisena verkkoyhtiönä toimii Vaasan Sähköverkko Oy.

Suosittelemme: Pörssisähkö

Pörssisähkö-sopimuksella saat sähköä aina ajantasaiseen pörssihintaan huippuedullisella välityspalkkiolla!

  • Läpinäkyvän hinnoittelun ansiosta et maksa turhasta: laskutushinta perustuu suoraan julkiseen sähköpörssin Suomen spot-hintaan.
  • Tyytyväisyystakuu: sopimuksessa ei määräaikaa, jolloin voit vaihtaa sen halutessasi muuhun sopimukseen veloituksetta.
  • Pörssisähkö on historiallisesti huippuedullinen sähkösopimus.
Pörssisähkö
Ei määräaikaa

0,16

0,46

0,46

snt/kWh (Välityspalkkio) Kuukausimaksu 3,80 € TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ TEE SOPIMUS TÄSTÄ

Sähkösopimukset Vaasan seudulla

Tiesithän, että voit tehdä sähkösopimuksen minkä tahansa yhtiön kanssa? Nordic Green Energy tarjoaa aina kilpailukykyiset hinnat ja erinomaisen palvelun, joten toivottavasti löydät sopivimman sähkösopimuksen kotiisi Vaasaan juuri meiltä! Hintojen vertailu ja sähkösopimuksen tilaus onnistuu helposti verkossa vain muutamassa minuutissa. Myös asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään juuri sinulle sopivimman sopimuksen löytämisessä!

Haluatko päästä nauttimaan vaihtuvista hinnoista, mutta kaipaat silti sähkösopimukseltasi vakautta? Valitse Kvartaalitakuu! Kvartaalitakuu-sähkösopimuksessa sähkön hinta päivittyy kolmen kuukauden välein. Tulevan kvartaalin uusi sähkön hinta ilmoitetaan viimeistään 14 vuorokautta ennen kvartaalin vaihtumista, jolloin tiedät ennakolta, mitä hintaa maksat sähköstäsi seuraavat kolme kuukautta.

Muuttajan sähkö Vaasa

Muuttolaatikoiden seassa on paljon muistettavaa ja mietittävää, ja joskus sähkön tilaaminen voi jäädä viime tinkaan. Kotisivuillamme voit tilata sähkösopimuksen uuteen kotiisi Vaasaan vuorokauden ajasta riippumatta vain muutamassa minuutissa. Se on helppoa ja onnistuu niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneella.

Kun tilaat sähkösopimuksen uuteen asuntoosi kotisivuillamme, muistathan rastittaa tilauslomakkeessa vaihtoehdon ”Kyseessä on muutto tai sähkösopimus tulee kohteeseen, johon minulla ei ole sähkösopimusta nimissäni”. Tällöin tiedämme, että olet muuttamassa ja käsittelemme sähkösopimuksesi ensi tilassa.

Muutin, mutta sähkösopimus jäi tekemättä – mikä neuvoksi?
Mikäli olet jo muuttanut ilman sähkösopimusta, suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse! Voit samalla myös solmia sähkösopimuksen uuteen asuntoosi puhelimen välityksellä ja saat neuvontaa.

Lisätietoa verkkoyhtiöistä eli siirtoyhtiöistä löydät Energiaviraston kotisivulla.

Meistä tykkäät takuulla!

Lupaamme tarjota koteihin uusiutuvaa energiaa kilpailukykyiseen hintaan sekä erinomaista palvelua. Siksi päivitämme hintojamme ahkerasti vastaamaan markkinatilannetta. Kehittelemme jatkuvasti uusia tuotteita, jotta jokaiselle löytyisi sopiva vaihtoehto valikoimastamme. Meille on tärkeää olla asiakkaittemme luottamuksen arvoinen, ja viimeisimmän asiakastyytyväisyystutkimuksen (2018) mukaan 96 % asiakkaistamme pitää meitä luotettavana.

Olit sitten muuttamassa Vaasaan tai tilaamassa sähkösopimusta nykyiseen asuntoosi Vaasan seudulla, voit tehdä sähkösopimuksen helposti joko netissä tai puhelimitse arkisin kello 9–19 välisenä aikana numerossa 06-357 7750.