Sähkösopimus Vaasa

Tee sähkösopimus Vaasaan. Nordic Green Energyn asiakkaana saat edullista sähköä niin Vaasassa kuin Mustasaaressa ja Laihiallakin. Ja tietenkin myös kaikkialla muualla Suomessa! Voit itse valita sähkön alkuperän, ja kattavasta tarjonnastamme löytyy varmasti sopiva sähkösopimus kotiisi. Sähkösopimus Vaasa, onnistuu!

Vaasassa paikallisena verkkoyhtiönä toimii Vaasan Sähköverkko Oy.

Suomessa voit valita sähkönmyynnin miltä tahansa yhtiöltä. Nordic Green Energy tarjoaa vihreää ja ilmastoystävällistä sähköä sekä erinomaisen palvelun, joten toivottavasti löydät sopivimman sähkösopimuksen kotiisi meiltä!  Pörssisähkö-sopimuksella saat sähköä kotiisi Vaasaan aina ajantasaiseen markkinahintaan!

 

  • Läpinäkyvän hinnoittelun ansiosta et maksa turhasta. Laskutushinta perustuu suoraan julkiseen sähköpörssin Suomen spot-hintaan. Spot-hinnan lisäksi maksat vain välityspalkkion ja kuukausimaksun.
  • Tyytyväisyystakuu: sopimuksessa ei ole määräaikaa, joten voit vaihtaa sen halutessasi nopeasti toiseen sopimukseen.
  • Pörssisähkö on historiallisesti yksi edullisimmista sähkösopimuksista. Pörssisähkön edullisuus perustuu siihen, että pystyt itse vaikuttamaan omaan sähkölaskuusi ohjaamalla sähkönkulutustasi pörssin halvoille tunneille.
  • Sähkön spot-hintoja seuraat kätevästi Nordic Green Energyn mobiilisovelluksella. Sovelluksesta näet myös oman sähkönkulutusesi ja -laskusi. Sähköautoilijat voivat yhdistää autonsa sovellukseen ja hyödyntää kätevää älylataus-toimintoa. Sovellusta kehitetään koko ajan paremmaksi, joten uusia ominaisuuksia on myös tulossa.

Sähköasiat kulkevat mukanasi sovelluksessa

Asiakkaamme voivat seurata ja hallita omaa sähkönkulutustaan kätevästi Nordic Green Energyn mobiilisovelluksella. Kulutustietojen lisäksi näet sähkösopimustietosi ja laskusi sekä spot-hinnat kätevästi suoraan sovelluksessa. Sähköautoilijoille on tarjolla älylataus-ominaisuus, jonka avulla auton lataus ohjataan tunneille, jolloin sähkön hinta on halvimmillaan.

Sovellus on ladattavissa App Storessa ja Google Play Kaupassa  

Lupaamme tarjota koteihin uusiutuvaa ja ilmastoystävällistä energiaa kilpailukykyiseen hintaan sekä erinomaista palvelua. Siksi päivitämme hintojamme ahkerasti vastaamaan markkinatilannetta. Kehittelemme jatkuvasti uusia tuotteita, jotta jokaiselle löytyisi sopiva vaihtoehto valikoimastamme.

Olit sitten muuttamassa Vaasaan tai tilaamassa sähkösopimusta nykyiseen asuntoosi Vaasan seudulla, voit tehdä sähkösopimuksen helposti joko netissä tai puhelimitse arkisin kello 9–19 välisenä aikana numerossa 06-357 7750.